Appartement Iberotel Club Praia da Rocha*** in Praia da Rocha Portugal 6.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Portugal > Algarve > Praia da Rocha > Appartement Iberotel Club Praia da Rocha***

Beoordelingen Appartement Iberotel Club Praia da Rocha***

Appartement Iberotel Club Praia da Rocha*** Praia da Rocha
Beoordeling toevoegen

Appartement Iberotel Club Praia da Rocha*** Praia da Rocha
6,1
Beoordelingen Appartement Iberotel Club Praia da Rocha*** Avenida Comunidade Lusíada, 8500-801, Praia da Rocha

9 beoordelingen over Iberotel Club Praia da Rocha***

4,6
5,5
6,6
4,5
5,7
met partner, Okt. 2010
Dit is een echte schande !!!
maes
Hoeveelheid ruimte
19-11-2010 Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Het is een echte schande dat er nog mensen in dit hotel/appartement worden ondergebracht. Hier zet ik nog geen dieren in. Alles was onder de schimmel, ook wanneer wij een andere kamer vroegen en kregen, was het probleem hetzelfde. Dit hotel heeft zéér verouderde en afgeleefde appartementen. Eerst kamer 101 gekregen ( was een verschrikking ). Daarna kamer 617, was iets minder vuil, maar voldeed zeker niet. Kuisen gebeurde op een halve minuut. Er werden na het kuisen enorm veel zwarte haren van de poetshulp teruggevonden op vloer en in bedden. Maar kuisen deden ze niet. Schimmel op de muren en op de douchegordijn,zeer slecht voor de gezondheid :-( Koken moest je er ook niet doen, want zelfs na het afwassen waren de potten niet te gebruiken.
We zijn met héél weinig tevreden en gaven alles het voordeel van de twijfel, maar dit willen we nooit meer meemaken. Hebben schadevergoeding gevraagd, niet meer dan normaal vinden we! Dit hotel moesten ze afbreken!

met partner, Jan. 2010
Voor herhaling vatbaar, fantastisch
Lena en Hugo uit Oo...
Hoeveelheid ruimte
1-3-2010 Club Praia da Rocha is simpel en wordt vernieuwd echter veel appartementen dit op termijn. We zijn geweest in januari voor 24 dagen, heel goede centrale verwarming overal, heel groot appartement 6O vierkante meter, goed heet water, uitstekende stevige harde gezonde bedden, personeel zeker kuisvrouwen heel proper en vriendelijk, zeker voldoende voor te overwinteren. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar voor 3 sterren zeker meer waard qua faciliteiten. STEVENS uit Belgie
Portugezen heel gastvrij

met jonge kinderen, Apr. 2009
NOOIT MEER
patje
1,0
19-4-2009 Personeel uiterst ONVRIENDELIJK!!!!!! Helemaal verouderd,kamers met schimmel in alle hoeken.Elektrisch onveilig,kortom niet te doen!Zeker geen aanrader om op vakantie te gaan.Touroperator moet dit onmiddellijk uit zijn aanbod weglaten Al te veel mensen zijn hier de dupe van geweest.

met vrienden, Aug. 2008
Hier kom ik nooit meer
V-Max
Hoeveelheid ruimte
3-9-2008 Wij logeerden op de 12de verdieping tussen straat en zwembad: 's nachts enorm veel lawaai en geroep buiten + binnen: slaan van deuren, geroep op de gang, mensen die 's nachts hun meubels blijkbaar contstant verschoven, constant wakker van het lawaai van onze koelkast. Eten restaurant: droevig en zeer eentonig, geen vers fruit, enkel fruit uit blik, veel gefrituurd eten, personeel niet vriendelijk en te lui om lege borden te komen ophalen van de tafel. Traphal stond vol vuilniszakjes omdat ze die niet komen halen op de kamer, aan het zwembad lag je bijna op elkaar wegens plaatsgebrek en werd ik gewoon gek van het rumoer. Deur van badkamer sloot niet meer omdat ze krom stond van het vocht. Alles zeer Engels gericht, zelfs groot TV scherm in elke pub om live voetbalmatchen te volgen: droevig. Strand was wel zeer gezellig en rustig. Als je niet te veel verwacht zal het wel oké zijn en met kinderen zal het ook wel leuk zijn aan het zwembad maar wat mezelf betreft: nooit meer!

met partner, Nov. 2007
Corné en Patricia
Hoeveelheid ruimte
9-11-2007 Net terug van een geweldige vakantie in clube praia da rocha. Alles was zeer goed. Lekker en gevarieerd eten s'ochtends en s'avonds. Personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Mooi en goed onderhouden zwembaden. Om de dag schone handdoeken en 5 keer in de week waren de schoonmaaksters er. Wel veel engelsen maar hebben we helemaal geen last van gehad. App. zijn wel iets verouderd maar dat is absoluut niet storend. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Dit hotel/app. is zeker voor herhaling vatbaar. We hebben er erg genoten en een hele leuke vakantie gehad. En voor alle mensen met negatief commentaar, ga gewoon een 5 sterren hotel kiezen inplaats van deze. Deze was super !!!!!

met partner, Feb. 2007
jean rita
Hoeveelheid ruimte
8-3-2007 3 weken uitstekend verlof, zeer vriendelijk en gedienstig personeel,nieuwe prachtige promenade beneden aan strand.In de winter is club praia da rocha gerust te doen.

Familie, Okt. 2006
Rudi Ressauw
27-11-2006 Club Praia da Rocha is dringend aan een grondige renovatie toe (toen nog een *** hotel): een roestig bad, badkamer met tientallen vochtplekken, schuifdeur naar het terras kon niet gesloten worden, een raam met 1 ipv twee scharnieren,...
Onafhankelijk van het aantal sterren verwacht ik ALTIJD een propere kamer, die technisch in orde is. Dit was hier geenzins het geval. Jammer.
In de dorpen kan je voortreffelijk eten en de kustlijn met z'n prachtige zandrotsen is spectaculair. Wij gaan ooit terug naar dit prachtig land, maar logeren in Club Praia da Rocha: nooit meer.

Familie, Aug. 2006
Philip,Isabelle,Koe...
Hoeveelheid ruimte
19-3-2008 zijn er geweest met twee kinderen van 8 en 6 - aan de rand van het zwembad ligt veel troep door de mensen achtergelaten , ook soms kots en oude frieten van enkele dronke mensen - half persion , redelijk goed eten, maar na 10 dagen heb je het wel gehad , berichten over nachtlawaai zijn waar , heb moeten oorbollen naar de apotheek gaan zoeken ,en dan nog , nog altijd lawaai , wat een hel !!!!!!! de bedden en matrassen zijn gewoon NIET te doen , ik slaap beter in de AUTO !!!!!!
Gelukkig hadden we een auto en konden we mooie lokale dorpjes bezichtigen.
De lift van het hotel is een lachtertje van jewelste , altijd bezet en op den duur, toen we telkens de trappen namen, konden we het ook niet laten van op elk verdiep op de liftknop te duwen.
Man man man zeggen wij in west vlaanderen , maar daar gaan we nooit meer naar toe ....liever de volgende keer op deze website kijken voor we beslissen . hopelijk hebben jullie er iets aan .. Philip , Isabelle , Koenraad, Elisabeth te West-Vlaanderen

met partner, Feb. 2006
jean rita
Hoeveelheid ruimte
7-3-2006 Voor de tweede maal hier in februari verbleven weer uitstekende service van het personeel en niets dan tevreden andere vakantiegangers ontmoet er moet wel een duidelijk verschil zijn tussen zomer of winterperiode.

4,6

met partner (5)
Familie (2)
met jonge kinderen (1)
met vrienden (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?