Aparthotel Four Views Oasis (vh Oasis Atlantic)**** in Caniço (de Baixo) / Garajau Portugal 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Four Views Oasis (vh Oasis Atlantic)**** Caniço (de Baixo) / Garajau

Beoordelingen Aparthotel Four Views Oasis (vh Oasis Atlantic)****

Canico de Baixo, 9125-024, Caniço (de Baixo) / Garajau

2 beoordelingen over Four Views Oasis (vh Oasis Atlantic)****

9,2
met partner, Aug. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
I VdB
19-8-2011 Het hotel is recent gerenoveerd en dat levert nu een mooi resultaat op. De kamers zijn heel ruim en alle dagen super netjes.
Voor het ontbijt is er zeer veel keuze, het diner is iets beperkter, maar er is altijd wel iets wat je graag eet. De dessertjes zijn overheerlijk!

Het zwembad is voldoende ruim en van handdoeken leggen op voorhand heb je weinig last. De animatie is aan de matige kant, maar dit was voor ons geen noodzaak.

Funcal is makkelijk bereikbaar met de bus van het hotel. Canico is vlot bereikbaar te voet, maar wel veel klimwerk als je te voet gaat.

In de omgeving van het hotel is het rustig, zijn er enkele restaurantjes en een plaatselijke Spar.

Kortom, wij hebben genoten van de rust, de spectaculaire uitzichten en de mooie wandelingen (ook langs de levada) die wij hebben gemaakt. Dit hotel is een aanrader als je rust zoekt zoals de vele oudere gasten in het hotel. Wij hebben hier ons prima vermaakt als 25-jarigen!

met partner, Aug. 2009
"Zeer goed hotel,zeer klantvriendelijk"
herman en Maria De ...
19-9-2009 Wij hadden de brute pech,dat mijn vrouw haar been brak de eerste dag van ons verblijf.Na 4 dagen ziekenhuis zijn wij toch terug kunnen keren naar het hotel voor de overige 5 dagen.Dadelijk werd het bed verhoogd,eten op de kamer gebracht en verscheidene telefoontjes geregeld.Dank zij de prachtige kamer aan de binnentuin konden wij gemakkelijk de wandelboulevard opwandelen met de rolstoel.Met onze huurwagen hebben wij nog gans het eiland rondgereden.Zo'n vriendelijk en gedienstig personeel hebben we nog nooit meegemaakt.Dank zij hen zijn we niet voortijdig huiswaarts moeten keren.Het eten was lekker en de kamers zéér netjes.De ligging is zeer rustig met veel plaats voor een huurauto.Dit hotel is een aanrader ,ook voor degenen die niet goed te been zijn,wat niet zo evident is op Madeira.Wij gaan volgend jaar zéker terug maar dan om te wandelen.Madeira is prachtig