Aparthotel The Residence Porto Mare**** in Funchal Portugal 9.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel The Residence Porto Mare**** Funchal

9,5
met jonge kinderen, Mei 2011
"Gewoon goed"
babs en Lex en zoë
27-5-2011 Zeer mooie ruime kamers en een goede service, mooie tuin.

met partner, Juni 2010
"Gewoon perfect"
Anne-Marie
6-7-2010 In dit hotel kennen de mensen hun vak; vriendelijk, zeer professioneel, to-the-point. We boekten een superior room die dan ook een fantastisch zeezicht bood van op ons royaal terras. Eerlijk, we hadden misschien wel de beste kamer van het hotel, maar ook de rest was zo perfect dat ons werkelijk niets gedurende de vakantie geërgerd heeft. Wij zijn niet pro buffet; maar hier werd er zoveel aandacht besteed aan netjes houden van schotels, het warm houden van schotels, show-cooking, een sublieme pattissier voor nagerechten en broodjes, dat we op culinair vlak 100% tevreden waren. Aangename zwembaden, shuttle service naar Funchal, mogelijkheid om buiten te eten, fantastische tuinen zijn pluspunten voor dit hotel dat erg veel inspanningen levert.Wij zijn bereisde Belgen die normaal nooit naar hetzelfde hotel terugkeren, maar door de te korte periode om dit wandel-natuureiland te verkennen, hebben we nu al besloten om dit hotel in de toekomst te boeken. Prijs-kwaliteit zit dit gewoon juist.

alleenreizend, Sept. 2007
Huybrechts Stany
22-9-2007 Net terug van een weekje Madeira.
Uitstekend hotel doch enkele minpunten op gebied van buffet.
Elke avond ander thema buffet maar zonder veel afwisseling.

met partner, Sept. 2006
Marc
19-4-2007 We zijn in dit hotel geweest einde september 2006. We hadden alleen ontbijt genomen omdat er veel restaurantjes in de buurt zijn. Dit bleek een goede beslissing te zijn. Het ontbijt was overheerlijk.(vooral de verse gebakjes) Personeel is zeer behulpzaam. Uitstap naar westelijk deel van eiland is zeer mooi maar zoals altijd toeristenvallen. Huur liever een auto of neem een taxi. (ze staan vlak aan het hotel)
Uitstap met catamaran is zeker een aanrader. Zwembad is klein maar dit is geen probleem. De honden zitten vooral thv het park. Heerlijke vakantie gehad. Naar dit hotel komen we zeker terug.