Hotel Coco De Mer*** in Praslin Seychellen | Zoover
Hotel Coco De Mer*** Praslin

Beoordelingen Hotel Coco De Mer***

Anse Bois de Rose, 22440, Praslin
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Coco De Mer*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Coco De Mer*** achterlaten.

6 beoordelingen over Coco De Mer***

9,1
9,6
met partner, Juli 2010
"Onvergetelijk paradijs"
Petra Rollema
2-8-2010 Coco de Mer is een schitterend aan zee gelegen hotel met afzonderlijk de Parrot Suites. Het personeel is zeer vriendelijk, de service is prima en het eten erg goed en gevarieerd. Wij zaten in de Parrot Suites wat een onvergetelijke vakantie opleverde. Maar ook het naastgelegen hotel is prima en voorzien van alle faciliteiten. Er is voldoende vertier, een bibliotheek, kanoos, sportvoorzieningen enz. Kortom: een onvergetelijke plek op een paradijselijk eiland voor een onvergetelijke vakantie.

met partner, Juli 2010
"Droomlocatie voor een droomvakantie"
Henk Oosterveen
2-8-2010 Coco de Mer is een schitterend, aan zee gelegen hotel. De kamers zijn erg ruim en voorzien van alle faciliteiten. Op het terrein is van alles te doen van zwemmen in het zwembad of zee, kayakken, schaken en er is zelf een bibliotheekje. De service is erg goed en de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten is zeer smakelijk en gevarieerd. Een up-grade naar de Black Parrot suites is niet noodzakelijk maar zeker de moeite waard. Hier beschikken de 12 suites over een eigen zwembad en faciliteiten. De suites zijn zeer ruim en schitterend gelegen.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Très calme - très bon restaurant"
Niels Rockel
3-5-2009 Modserne_ propre, très joli Wharf savant dans le lagon - excellent restaurant

A recommander

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Coco De Mer*** bij:

onbekend
"Intiem klein resort, enorm relaxed. "
Jorrit
20-12-2008 Klein intiem resort. Mooie kamers (superior aan zee met buiten hangmatten) met bad in de slaapkamer. Eten is in à la care goed, kreeft is een aanrader en niet te duur. Ligging is goed, klein strand, mooi zwembad (klein), lekkere zeewind, dus de zon is dragelijk. Service is prima. Af en toe wat klungelig, maar dit hoort bij dit soort landen vind ik. Toen wij er waren was maar 1/3e van bezet, dus overal was plaats, en geen handdoekje leggen. Al met al prima hotel. Mooi eiland en vriendelijke mensen....

shena ,Wim,Roel van...
16-7-2006 geweldig in reisgids matig maar dit voelt zo goed zo warm de manager Ach een zuidafrikaan erg aardig we hebben van hieruit een week gezeild met een catamaran een droom wij hebben al heel wat bestemmingen gehad hiervan wordt je sprakenloos nederland was een schok collega's hebben me 5 weken uit mijn droom moeten halen

Nadine Jansma
1-6-2006 Het is een mooi hotel met een goede ligging. Zeker een aanrader!!