Beoordelingen Vakantiehuis Maharac

3 beoordelingen over Maharac

7,6
7,6
met partner, Juni 2012
"Een mooi vakantiehuis maar niet goed onderhouden ."
Van Berckelaer Brig...
Hoeveelheid ruimte
30-7-2012 Benedenverdieping was ruim maar niet goed onderhouden:Heel vuil en stoffig.Oventje plakte van het vet.Het huis was vochtig en koud.Zonder verwarming zelfs in juni was het s'avonds niet te doen.Verwarming werd echter afgezet.Gelukkig hadden we een houtkacheltje.Verder was er voldoende comfort aanwezig.Spijtig van uitzicht vanuit je slaapkamer op een stenen muur.

met vrienden, Juni 2012
"Leuke plek"
Nico
Hoeveelheid ruimte
17-6-2012 Wij waren er in juni 2012 het is een leuke plek zeer rustig gelegen,inkopen doe je een paar km verderop. Het huisje is zéér compleet ingericht je kunt er terecht als motorrijder maar ook met je gezin aan alles is gedacht. Wij waren er om te motorrijden de motorfietsen kun je binnen stallen hoewel dit eigenlijk absoluut niet nodig is daar stelen ze nog niet van elkaar! Het eten was er ook goed en zeker niet duur je kunt het bijna zelf niet maken voor die prijs. De eigenaar van dit complex spreekt nederlands wat ook een groot pluspunt is een zéér vriendelijk man die ons ook nog eens kwam uitnodigen in zijn huis om de voetbal te komen kijken van gastvrijheid gesproken. Wij gaan er zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Wij hadden een fantastische week in Kamno."
Fam. Cassiman-Smeke...
Hoeveelheid ruimte
12-8-2011 Eduard gaf ons enkele tips om te wandelen in de directe omgeving van ons verblijf, echte aanraders! De eerste dag de watervallen Brinta en Gregorcicev, als afsluiter de Krn, zwaar maar wondermooi.
We reden met de auto op de trein richting Bled en bezochten daar tevens de Vintgarkloof, nadien richting Bohinj met de Savicawaterval, deze laatste was wel mooi maar in verhouding wel duur!
Ook Ljubliana werd bezocht, niet zo groot, maar gezellige binnenstad en wat geapprecieerd werd, autovrij!
Tegen Tolmin is de Tolminskakloof klein maar fijn en een wandeling naar Izvir Tolminski wondermooi voor wie houdt van ruwe, ongerepte natuur.
De overdekte BBQ in de tuin is ideaal om na te genieten van een vermoeiende dag.
Kortom een fantastische week gehad, een echte aanrader!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?