Appartement Garni in Kranjska Gora Slovenie | Zoover

Beoordelingen Appartement Garni

9,5

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Garni

Kranjska Gora
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Garni gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Garni achterlaten.

2 beoordelingen over Garni

9,5
Familie, Juli 2006
Fam Wessels
Hoeveelheid ruimte
2-8-2006 We zijn hier de tweede week van juli geweest met onze dochters van 7 en 6 jaar. We hebben een super fijne vakantie gehad. Kransjka Gora is een gezellig dorpje midden in de bergen. Overal heb je prachtig uitzicht. De appartementen Vitranc/Garni zijn heel goed bevallen. Overal lekker dichtbij en toch rustig gelegen en vanaf je balkon prachtig uitzicht. Het zwembad van hotel Larix waar we gratis gebruik van mochten maken is heel mooi met alles erop en aan. Vanuit het plaatsje kun je heel veel uitstapjes maken. En op sportief gebied kom je zeker aan je trekken. Wij komen zeker terug naar het mooie Slovenie.

onbekend
Fam.Weber
28-9-2005 Wij zijn al 4!!! keer naar Kranjska Gora geweest en steeds in appartement Garni,dat wil wel wat zeggen.
Het is een mooi gebouw en de appartementen zijn heel ruim en vrij modern aangekleed.
Je hebt een mooi uitzicht over de bergen en mag gebruik maken van het zwembad en beautycenter van het naastgelegen hotel.een klein minpuntje is dat er maar 1 keer in de 5 dagen een linnengoedwissel plaatsvind.
Verder is de omgeving geweldig aan natuurschoon en er zijn legio mogelijkheden om allerlei buitensporten in deze mooie natuur te doen.
De mensen zijn er allemaal erg vriendelijk en het eten is er overal heerlijk,met als tip:het spaghettiehuis,frida en papa joe!!!