Camping Ljubljana Resort**** in Ljubljana Slovenie 6.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Camping Ljubljana Resort**** Ljubljana

6,4
7,2
6,8
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Goede uitvalsbasis om Ljubljana te bezoeken"
rsmail01-donotreply
Staat van het sanitair
21-8-2011 We wilden met de camper Ljubljana bezoeken. Dan is deze plek een aanrader omdat je met de bus Ljubljana kan bereiken. De camping afficheert duidelijk de trajecten van de bussen en verkoopt tickets. De camping stond overvol en ook op de parking werden campers geplaatst. Iedereen mocht trouwens zelf zijn plaats uitzoeken. Sommigen namen het breed anderen hadden net plaats genoeg om hun deur open te doen. Sanitair was ondanks alles proper. Ik zou er geen week gaan staan maar om met de camper Ljubljana te bezoeken was dit een goede keuze.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Niet echt een aanrader"
eva en peter devos ...
30-1-2012 we hebben verschillende campings gedaan in Slovenië
Hier hebben we één uur gebleven.
In de prijs van de camping is de inkom van het zwembad niet meer inbegrepen (45€/nacht) + 15 voor het zwembad
sportterrein (voetbal, basket , ..) ligt allemaal op het terrein van het zwembad.
Tov al de andere aqua parken in sl is dit één van de minste (geen glijbanen)
We hebben dan besloten om door te rijden naar therme Catz (betaalde 10€ meer per nacht maar hebben dan wel een fantastisch aqua park)

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Stadscamping"
VAN DEN LANGENBERGH...
Staat van het sanitair
3-9-2009 Deze camping is leuk als camping om Ljubljana te bezoeken en daarna nog even in het zwembad te duiken. Verder veel te weinig te beleven. De camping is haast niet aangegeven !