Hotel Riu Nautilus**** in Torremolinos Spanje 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Riu Nautilus**** Torremolinos

9,1
9,3
7,5
met partner, Mei 2012
"GROOT MAAR TOCH GEZELLIG HOTEL"
COENAERTS
19-5-2012 Heel goed gelegen aan heel mooie promendade en strand, op wandelafstand van de klleine haven benalmadena , heel gezellige haven met gebouwen in moorse stijl en mooie terassen en winkels;
heb je vragen, het personeel is uiterst behulpzaam zowel aan de balie als het onderhoudspersoneel
met het uitgebreid en verzorgd buffet kan ieder naar hartelust zijn maaltijd samenstellen;

met partner, Mrt. 2012
"Perfect Hotel"
Marnix
31-3-2012 Hotel Nautilus voldeed aan al onze wensen;aan de receptie tracht men aan al uw wensen te voldoen, de verantwoordelijke is zeer vriendelijk en spreekt als surplus nederlands..
Ook de rest van het personeel zowel in de keuken ,bar en kuispersoneel zijn even vriendelijk
De kamers en het eten in het restaurant zijn perfect.

met partner, Juli 2011
"Heel mooi en prachtig gelegen hotel"
Deleye
7-8-2011 Hotel riu Nautilus in Torremolinos is een prachtig hotel, heel proper, supervriendelijk personeel. Enorm buffet, je hebt keuze te over. Heel mooie omgeving, je kan er lekker wandelen langs de promenade met kleine winkeltjes en restaurants.
Het enige minpunt is het lawaai 's avonds en de kamers met lichte geluidsisolatie, de oplossing zeker oordoppen meedoen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Super hotel"
Elien
30-7-2011 Het hotel is zeker de moeite waar personeel is zeer vriendelijk, kamers zeer verzorgd, ook het zwembad is zeer verzorgd en de maaltijden zijn echt top voor ieder wat wils we komen volgend jaar zeker terug

met jonge kinderen, Juli 2011
"Aanrader"
Chris,Sylvie & Maar...
4-8-2011 Hotel waar klant koning is. Heel vriendelijk personeel, nette ruime kamers en heel lekker en gevarieerd eten (buffet).
Hotel waar voornamelijk ouderen logeren, niet zo veel gezinnen met kinderen. Enkel de promenade tussen hotel en strand. Enigste minpunt is de zeer beperkte parkeermogelijkheden in de buurt van het hotel. Alternatief is een betaalparking van het hotel zelf.
Al bij al een aanrader!!!

met partner, Mei 2011
"Heel goed"
Patrick
16-6-2011 waren op huwelijksreis in nautilus. Alles gewoon perfect. Mooie grote kamer, heel proper, vriendelijk personeel. Directeur komt bij het avondeten elke dag langs om te vragen of we het naar onze zin hebben en of het goed gaat. Ben er 2 weken geweest alle dagen iets anders gegeten en ben nooit tot aan het koud buffet geraakt. Keuze in overvloed. Voor een kalm publiek vanaf 40 jaar.

met partner, Mei 2011
"Leuke en centrale plaats."
wieke
12-10-2011 Prima hotel. Niets op aan te merken, behalve een flauwe avond animatie.
Aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Oud hotel voor die prijs zijn er betere keuzes"
De Landtsheer Alex
25-9-2010 De ligging is goed, het eten gewoon maar lekker, personeel vriendelijk en bekwaam,
de dranken betaalbaar ,de shows laag niveau ,restaurant slecht ingedeeld ,kamers oud maar geriefelijk, cleaning algemeen niet goed bad word niet alle dagen uitgekuist ,terras word heel weinig gekuist overal vind ge wel ongekuiste dingen in het gebouw,het onderhoud van het zwembad is slecht ,de vloer rond het bad is zeer ongelijk een gevaar voor oudere mensen en invaliden en die zijn er veel,wij hebben drie mensen gezien met kwetsuren twee van glas een zwaar gevallen,het hotel is dringend aan renovatie toe algemene conclusie geen 4 sterren waardig en zeker niet voor Riu onze beoordeling is correct een objectief,het is niet omdat een barman uw glas goed vol doet of een kelner naar u lacht dat het een goed hotel is.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super goed"
maes kim
19-8-2010 zeer goed/mooi/vriendlijk hotel
ooit ga ik nog eens terug

met partner, Juli 2010
"Uitstekend hotel !"
marleen
13-8-2010 Zeker de moeite waard, voor iedereen aan te raden.
Voor ons was het een fantastisch hotel, wij hebben ervan genoten.
Voor kinderen misschien iets minder, er was wel animatie maar in mindere maten. Er waren ook weinig kinderen in het hotel aanwezig.
Zeer goed gelegen. Direkt aan de boulevard en het strand.
Je kan eindeloos wandelen over de boulevard.
Personeel is vriendelijk en verzorgd gekleed.
Kamer is prima in orde,proper en genoeg ruimte.
Is er iets stuk bv. feun wordt onmiddelijk gemaakt.
Is er een ander probleem ? Aan de receptie proberen ze altijd een oplossing te vinden. Zelf bv. een plan voor het treinstation geven ze je graag.
Met de trein of bus kom je gemakkelijk op andere plaatsen en is niet duur.
Het eten is zeer goed met veel afwisseling, alles is vers en warm.
Je kan ook buiten eten.
Bij het avondeten krijg je een vaste plaats, dat vonden we fijn.
Wij gaan zeker terug, gewoon voor de gezeligheid en de goede service.
Zeker doen !