Hotel America**** in Barcelona Spanje 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Provenca 195, 08008, Barcelona

3 beoordelingen over America****

9,6
met vrienden, Sept. 2011
"Perfecte service personeel, netjes, zwembad"
Vanhaecke
20-9-2011 Dit hotel is werkelijk top klasse. Het viel ons op dat het personeel ons heel goed aanvoelde en tijd vrijmaakte om onze vragen te beantwoorden( wedstrijd Barca, goede restaurants,...). Hotel America is ideaal om na een dagje wandelen, winkelen enz. rustig te chillen boven op het dak aan het zwembad. Dit is absoluut een weerwaarde. Het is niet echt goedkoop maar dat is de stad ook niet maar alles was heel verzorgd. Het ontbijt was meer dan voldoende en de kamers waren netjes.

met partner, Mrt. 2010
"Een echte aanrader !"
Ingrid en vriend
19-3-2010 Na het lezen van de vele beoordelingen was de keuze vlug gemaakt. We moeten bevestigen dat het hotel in een verzorgde staat is gelijk op de foto's. Mooie kamers en proper onderhouden. Het ontbijtbuffet werd telkens goed aangevuld, vers en was lekker. Het zwembad en dakterras was héél gezellig na een drukke dag in the city! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Mooi detail: auto staat inderdaad klaar. Alle bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Prijs/kwaliteit: prima. Bij een volgend bezoekje aan Barcelona boeken we zeker dit hotel weer. Een echte aanrader !

met vrienden, Juli 2006
P.H.
15-8-2006 Wij zijn van 15/07 t.e.m. 17/07 in Barcalona geweest en verbleven in Hotel America. Het is een uitstekend hotel met verzorgde kamers, vriendelijk engelstalig personeel en een zeer verzorgd, uitgebreid en lekker ontbijtbuffet.
Ook even melden dat er wel degelijk een smart auto klaar staat voor de deur.
Samengevat is het een hotel dat ik zou aanraden aan anderen en zelf weer zou boeken.