Camping Bella Terra in Blanes Spanje 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Uitstekende Spaanse camping"
Fam. Van Bellingen
Staat van het sanitair
28-8-2010 Nette camping met mooie & ruime plaatsen aan het strand.
Veel Spaanse campinggasten, maar die storen je helemaal niet en en als je zelf vriendelijk bent, zij ook.. Nette douches en toiletten die voortdurend gepoetst worden.
Supermarkt op de camping biedt ruime keuze aan, alsook dagelijks verse broodjes, ... .
In de buurt ruime mogelijkheden om inkopen te doen, alsook eetgelegenheden & winkeltjes.
Spaanse gasten verblijven op afzonderlijk gedeelte, op de rest van de camping goede "mengeling" van verschillende nationaliteiten. 's Avonds worden hekken naar het strand gesloten, alsook controle aan ingang maar dit is voor de veiligheid. Tussen 12 u 'snachts en 7 u 's morgens helemaal stil op de camping, wordt door iedereen gerespecteerd.
Voor ons een dikke 10/10, kinderen hebben zich geamuseerd en wij ook.

Familie, Juli 2008
"Het is hier fantastisch!"
Elly
Staat van het sanitair
8-8-2008 Wij zijn net terug op aard na 3 weken in de Blanese hemel.
We stonden op hetzelfde plekje als vorig jaar en ook het uitzicht op onze gezellige overburen ( hoi Hartmannen en familie :-) was hetzelfde.
Dingen die goed zijn, moet je ook niet veranderen.
Onze kinderen waren vorig jaar al tot de conclusie gekomen dat bakken aan 't strand, sangria drinken op een terras en tot in de ochtend slempen in de discotheek erg goed lukt in Blanes en wilden dit jaar graag op herhaling.
Ze hadden zelfs versterking geregeld :)
En.. als de kinders het leuk hebben, is het voor de ouwetjes vanzelf ook leuk.
Het verse WCgebouw, de rest van het pas opgespoten strand, de San Miquelle, de "plakloze" bomen en de overenthousiaste zangeres op de camping naast ons waren geweldig en t feit dat ( bijna) niemand zich stoorde aan onze illegaal loslopende monsters (3 aangelijnde honden uit de knoop houden, is funest voor t vakantiegevoel) maakten de katers van onze kinderen meer dan goed.
Tot volgend jaar!

Familie, Juni 2008
"Niet voor herhaling vatbaar!"
Fam. Hurtekant - Ly...
Staat van het sanitair
23-6-2008 Wij gingen met onze 2 kindjes op aanraden van een koppel dat er al meermaals geweest is. Voor ons is het een afknapper geworden. Tot eind juni stond het vol met spanjaarden. Die waren er enkel in het weekend, maar het hele gebeuren draaide rond hen. Enkel een redder in het weekend, enkel animatie in het weekend ... en veel lawaai, vooral 's avonds. Op de site staan mooie foto's van sanitair: kindersanitair hebben we evenwel niet gevonden, het sanitair aan de strandzijde is NIET modern (zoals ze beweren) en wordt enkel met een waterlans natgespoten. Het terras ad bar wordt eveneens natgespoten, de stoelen echter kleven aan je dijen! In de week mogen de kinderen in het zwembad (groot en klein), in het weekend is er een redder en dan mogen ze zelfs niet met zwembandjes in 't zwembad. Wij zijn duidelijk een ontgoocheling rijker!

met vrienden, Juli 2007
Strybos
Staat van het sanitair
30-7-2007 de camping is een echte aanrader.
Gaan hier al jaren naar toe en ieder jaar wordt er wel iets verandert.
Geen veroudering zoals bij zovelen gebeurt. De camping heeft een ideale ligging en er rijdt een bus naar het centrum van het stadje.
In vergelijk met Italie (niet te duur en een goede prijs/kwaliteit verhouding)
de motivatie bij het horecapersoneel is soms echt ver te zoeken.
Ze zien niet verder dan hun neus lang is. (typisch zuiderse landen)
dit jaar was de animatie voor de kinderen minder dan andere jaren.
We hadden de indruk dat de animatoren vooral een goedkope vakantie namen in plaats van hun werk au serieux te nemen. voor de rest geen opmerkingen. Sanitair ok, variatie in animatie ok. Als je het personeel ziet werken, zou je perfect met de helft van het personeel verder kunnen moesten ze gemotiveerd zijn.
Maar ja, werkgelegenheid !