Appartement Europa/ Lotus*** in Blanes Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) | Zoover
Appartement Europa/ Lotus*** Blanes

Beoordelingen Appartement Europa/ Lotus***

C/Lluis Companys, 19 - 23-25, 17300, Blanes
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Europa/ Lotus*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Europa/ Lotus*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

met vrienden, 2011
"Ideale jongerenvakantie"
p
Hoeveelheid ruimte
27-12-2011 het hele complex zit vol met jongeren, lekker dicht bij uitgaansgelegenheden en korte afstand van het strand!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"In het voor of na seizoen top...."
astrid
Hoeveelheid ruimte
9-5-2012 Europe, een keer in Mei geweest en in oktober Herfstvakantie, suoer, geen probleem om extra handdoeken te halen, vriendelijk wel streng, maar als je je gewoon gedraagd is er niets aan de hand.Super zwembad, suopermarkt in de buurt, ik hoorde wel NOOIT in het hoogseizoen, dan is het daar super druk en met jongere, wij waren met twee moeders en tiener kids, die hebben zich ook vermaakt, met de trein zo in Barcellona, nee niets mee en dat voor 149 euro(bus)10 dgn.

met partner, Sept. 2011
"Wat een t*ringherrie."
aalberdina
1,0
Hoeveelheid ruimte
16-9-2011 Ijn hier geweest 30 aug 14 dagen. app nr 9 4e etage.Delift en de herrie van de straat, niet alleen disco maar ook zijstraat naast el Niu tot 6 uur in de morgen vreselijk bij 32 graden met ramen dicht.was vreselijk nooit naar toe gaan .Bus van touroperator na vliegveld kon hier ook niet komen(bij ingang app) alle andere bussen wel zelfs dubbeldekkers.Dus zeulen met koffers. met koffers.In app 2 weken dezelfde lakens, geen schoonmaak 1 maal schone handdoeken.Hebben dit allemaal op film indien geinteresseerd sturen wij u dit toe.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Europa/ Lotus*** bij:

met partner, Sept. 2011
"Fantastische plek"
FAM.GRUSON
Hoeveelheid ruimte
20-9-2011 Het was goed schoon,zwembad lag goed je kon in de schaduw.
tapas waren in het restaurant erg lekker.

met vrienden, Aug. 2011
"Appartement Europa"
Anina
Hoeveelheid ruimte
18-2-2012 Mooi appartement, mooi ruim en het ligt direct in het centrum van Blanes. Ook ben je zo op het strand. Het enige nadeel is de boiler die vrij snel leeg is.

met vrienden, Aug. 2011
"Niks mis mee :)"
Jorrit
1,0
Hoeveelheid ruimte
21-8-2011 Eenvoudig groot opgezet complex. Schone simpele kamers. Ligging prima voor strand en centrum. We wilden even een paar dagen zon en dus veel naar strand en uit eten enzo. Dus weinig op kamer zelf. Normaal kies ik voor luxe, maar voor die paar dagen was dit een super goedkoop alternatief. Was aangenaam verrast dat het meeviel :) Wel zeer lawaaiig s nachts omdat er veel jongeren zitten en de disco om de hoek zit.
Maar dat wisten we ook van tevoren.
Kortom, prijs /kwaliteits verhouding is goed.
Heb je kinderen of wil je echt rust, dan beter niet kiezen voor dit complex.

met een groep, Aug. 2011
"Zeker goed"
maud
Hoeveelheid ruimte
24-8-2011 We hebben het 10 dagen heel goed naar ons zin gehad.
We zaten op de begane grond en dit was ideaal om snel bij het zwembad te komen. we zaten met zes meiden in een appartement, dit was wel wat krap aan maar wel des te gezellig. Wel hadden we koud water wanneer we allemaal wilde douche op een avond..
Het appartement was schoon, het zwembad was mooi, de ligging was perfect, nog geen vijf minuten lopen tot de winkel, friettent en discotheek en ook zo was je op het strand!
We hebben erg genoten van de vakantie!!

met oudere kinderen, 2011
"Depressieve rotplek."
Jackyyy
Hoeveelheid ruimte
28-7-2011 Wat een drama was dit. De receptioniste was duidelijk liever op een andere
plek of had een buikgriepje, maar had er dus geen zin in.
Iedereen werd afgebekt en als je een probleem had had je pech. Er viel
nergens een oplossing voor te vinden.
Trouwens heel Blanes is een drama. Het enige voordeel is dat het
goedkoop is. Maar je kan beter wat meer betalen want hier word je niet goed van.

met vrienden, Juli 2011
"Geweldig"
genieter
Hoeveelheid ruimte
18-8-2011 wij zijn van met 5 vriendinnen 9 tot 16 juli in blanes geweest in appartement europa. en veel mensen op deze site zeuren dat het niet goed genoeg is, maar het is echt voor jongen en wat verwacht je dan voor die prijs? het is gewoon goed! de kamer is niet super groot maar je bent toch bijna nooit in je appartement, alleen als je gaat slapen.

overdag ben je toch aan het strand of het zwembad. europa is trouwens een van de enige appartementen met een GOED zwembad!
ik heb echt een geweldige vakantie gehad, blanes is geweldig, ik had het niet beter kunnen wensen! leuke mensen, leuke reisorganisatie die er echt ALTIJD voor je is als je ze nodig hebt, leuke discotheken, vooral arena! en leuke feesten zoals totally summer, milennium en schuimparty in arena. het is allemaal super en vooral dit appartement is echt een aanrader want als ik het daar zo hoorden hadden wij het echt het best getroffen daar met dit appartement.
dus ik raad dit echt zekerweten aan!

met vrienden, Juli 2011
"Geweldige locatie maar een flut appartement"
Nick
Hoeveelheid ruimte
21-7-2011 Wij zijn van 9 juli tot 20 juli met 4 jonge gasten naar Blanes gegaan met het doel strand, feesten en kortom lol maken. De locatie van het appartement is echt top je zit overal op loopafstand van af en alles is aanwezig. De plaats zelf is is echt leuk en mooi om een keer te zien en heen te gaan voor jong en oud. Er zijn verschillende clubs aanwezig, veel restaurantjes etc. Omringende steden zijn makkelijk via het busstation te bereiken. Daar ligt het dus totaal niet aan. Het appartement is echt flut als je ziet wat je er voor betaalt rekening houdend met het hoofdseizoen. Wij hadden een smerig 2 kamer appartement met echt rotbedden en slaapbanken en een slecht werkende douche. De grote en vooral smerigheid stond ons tegen. Nu was het voor ons niet eens zo erg want wij sliepen en douchte er alleen en waren weer weg, maar voor wie een tijd doorbrengt in het appartement zal niet begrijpen waarom je hier uberhaupt geld voor neerlegd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende