Beoordelingen La Masia**

• Foto's (68)
  • Video's (0)
  • Reisaanbieders
  • Tips (0)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming La Masia** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming La Masia** achterlaten.

Lettergrootte: A   A   A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

177 beoordelingen van La Masia**

BE (0)
NL (171)
FR (9)

met partner
Camping zag er goed en schoon uit!
Maikel Janssen Maikel Janssen
Staat van het sanitair
29-8-2010 Via een jongerenreisorganisatie (fun was geen fun!) gegaan, de camping zag er goed uit. Was erg schoon en daar werd ook alles aan gedaan. Elke dag geveegd en schoongespoten.
Ook was alles lekker dichtbij, de douches, zwembad, strand winkels etc.

De camping ligt direct in het centrum en op ongeveer 3 minuten lopen van het strand af.
Personeel was erg aardig, beveiliging was erg direct, wat ook wel nodig is op natuurlijk een jongerengebied.

De camping is een echte aanrader!

met vrienden, Juli 2010
De ligging is zeer goed.
Danielle Danielle
Staat van het sanitair
26-8-2010 Wij zaten op het jongeren gedeelte van de camping. Het zag er daar heel goed uit. alles was in goede staat. De wc en douches zagen er perfect schoon uit. Het werd ook elke dag schoon gespoten. Je kan ook douchen zo lang je wilt. De tenten op de camping zijn klein (maar dat hangt ervan af wat voor tent je hebt). Het is wel heel heet in de tent. De supermarkt op de camping heeft bijna alles en is niet zo erg duur. En als ze het niet hebben kan je net buiten de camping om de hoek het bij een andere supermarkt halen. Er is ook een pin automaat op de camping maar die is wel vaak stuk. Het nadeel is dat er wel gestolen wordt. Dus je moet goed op je spullen passen. Maar verder is de camping zeker een aanrading. Je zit overal dichtbij, de uitgaansgelegenheden zijn ook heel dichtbij en erg gezellig. Het strand en de zwembaden zijn ook erg mooi

met vrienden
fantastische camping, echt een aanrader
Gerwin Gerwin
Staat van het sanitair
14-8-2010 La masia is echt een fantastische camping.

Ik ging met vrienden via een reisorganisatie heen. We vonden de reisorganisatie allemaal slecht, maar over de camping was iedereen te spreken.

alle straten worden 's ochtends schoongespoeld en de hele dag door word alles schoongemaakt en aangeharkt. en 's avonds staat er genoeg beveiliging.

ook het campingwinkeltje heeft heerlijk stokbrood en croissants, maar ook nog genoeg andere dingen.

de zwembaden zijn ook goed voor elkaar, altijd badmeesters daar en genoeg ruimte om te zonnebaden, maar ook genoeg schaduw plekjes.

Camping was dus top
en reisorganisatie flop

De beste prijzen en lastminutes voor Camping La Masia** bij:

Redelijke appartementen op camping
A.R. A.R.
Staat van het sanitair
12-8-2010 Wij hadden op camping La Masia een appartement gehuurd. De camping staat midden in de stad Blanes, als je over de camping loopt ziet het er schoon uit. Alles staat verder wel dicht op elkaar. Toen ik over het jongerengedeelte liep schrok ik wel even; alle tentjes bij elkaar gepropt en weinig hygiene. Veel verhalen gehoord over diefstal uit tenten etc. Pluspunt is het goede zwembad. Appartementen daarintegen zijn het beste wat je op de camping kan krijgen. Redelijk ruim voor 4 personen met 2 goede bedden, slaapbank is dramatisch. Badkamer met douche is echter prima. In de keuken kwamen we bij binnenkomst wat vuil bestek tegen. Na 12en snachts wordt er door de bewaking streng gelet op geluidsoverlast. Je kan vrij snel een deel van je borg kwijtraken.
Kortom echt een camping voor jongeren die niet veel verwachten. Blanes is goed voor tieners die lekker los willen gaan, alles ingericht op zuipende Hollanders.

Nooit meer
BrrV BrrV
Staat van het sanitair
5-8-2010 Net terug van camping la masia. 7 dagen verbleven in een houten bungalow. Schandalige accomodatie. Bij aankomst constateerden we dan er een aantal dingen ontbraken. Er dienden 6 bezoeken aan de receptie gepleegd te worden voordat er ook maar enige vorm van actie ondernomen werd. Wanneer het aankomt op het inhouden van borg, blijken de camping medewerkers echter ineens een stuk sneller te kunnen werken.
Bungalow: klein, oud en bij ons lekte deze ook nog eens en kregen er een huiskat bij.
Camping: sanitair(een keer van gebruik gemaakt en dat was naar mijn mening toen naar behoren, al moet ik wel zeggen ook andere verhalen te hebben gehoord), veel spanjaarden die daar een seizoenplaats hebben. Verder hing er op de camping een ongelooflijke stank.
Personeel: naar onze mening zeer onvriendelijk naar nederlandse jeugd. Kon nog geen hallo vanaf en werden continu naar camping passen gevraagd.
Uiteindelijke blijven er voor mij waar weinige positieve punten over bij deze camping.

met oudere kinderen
Drukke camping!
Audrey Audrey
Staat van het sanitair
4-8-2010 Wij zijn net terug van La Masia. Wij zaten in een luxe bungalow (dus geen bruine houten,maar 1 met een groen dak en houten veranda)voor 5 personen. Bungalow is vrij compleet, mist een lekker zitbankje en koffiezetapparaat (zelf meenemen). Eethoek binnen mogen ze wat mij betreft wel omwisselen voor een bankje. Keuken is vrij compleet,alles wat je nodig kan hebben,zit er in. Handdoeken en linnengoed liggen klaar bij aankomst. Handdoeken worden halverwege de week verwisseld voor schone. Camping is heel druk,maar schoon. Iedere dag vers brood in zeer complete campingwinkel (ook NL producten verkrijgbaar),maar als je de camping af loopt dan is het goedkoper boodschappen doen. Wel veel last gehad van muggen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Zwembaden mooi en overzichtelijk. Schone camping! Er wordt de hele dag geveegd. Bij klacht geluidsoverlast hangjongeren werd er gelijk ingegrepen!

très très bruyant
pirotte isabelle pirotte isabelle
Staat van het sanitair
27-7-2010 Nous venons de passer 15 jours au camping LA MASIA, nous étions deux familles et avons loué deux bungalows.

Les bungalows sont rudimentaires ... et très chaud.

Le camping en lui-même est très bien, magnifiques piscines, allées très propres, gardes de nuit.

Mais alors, si vous comptez dormir la nuit, c'est peine perdue, même avec bouchons pour oreille. Il y a un va et vient de jeunes, c'est infernal...

Blanes n'est pas très joli non plus ( digue de mer assez bien, mais rues à l'intérieur très sales et plein d'immeubles pas jolis du tout).

Bref, à Blanes centre (il y a quelques ruelles sympa) et le jardin botanique qui est magnifique.

Nous sommes rentrés très fatigués à la maison par contre nos jeunes ados ont bien aimé.

Beter dan verwacht!
Janneke Janneke
Staat van het sanitair
26-7-2010 Ik had verwacht dat het echt een vreselijke camping zou zijn, maar dit viel alles, maar dan ook alles mee.
Stond met 3 vriendinnen op een touroperator veld achter een van de zwembaden.
Ik snap niets van de cocaine en de politie van de beoordeling hieronder, want hier hebben wij echt geen last van gehad.
Hebben 2x een waarschuwing gehad van de beveiliging, waarvan een terecht.
Het strand was op goede loop afstand en de zwembaden vond ik erg prettig. Geluidsoverlast hebben wij echt niet gehad en we stonden op een jongerenveld. De camping is wel erg groot, maar niet storend ofzo.

Blanes is inderdaad meer een plaats voor jongeren. Heb het er onwijs naar m'n zin gehad!

met jonge kinderen, Juli 2010
Nooit meer!!!!!
Janneke Mast Janneke Mast
Staat van het sanitair
24-7-2010 Vreselijk wat een rare camping...mooi bij daglicht maar als het schemerig wordt?
Doodeng, slechte bewaking veel dronken jeugd, waterpijpen, cocaine, wiet, keiharde muziek...ongelooflijk..Mij man en ik SCHAMEN ons dat we Nederlanders zijn...

Bungelows worden gemixt verhuurd, wij (gezin met 2 kids van 8 en 7), met tegenover 2 dames waaruit iedere ochtend andere jonge mannen uitkwamen..jongens die met bierflessen in het zwembad doken...geen enkele controle..
Politie is tweemaal op de camping geweest om mensen met zwaailichten af te voeren, steekpartijen, cocaine handel en mijn god wat we niet te weten zijn gekomen...
Jammer , de locatie is zo prachtig voor een gezellige familiecamping, helaas denkt deze camping meer te verdienen aan de nederlandse jeugd die soms zelfs terecht gezet werden door de iets oudere jeugd die nog wel normen en waarden hebben meegekregen.

super vakantie
marcos marcos
Staat van het sanitair
21-7-2010 prima camping voor weining geld! lekker dichtbij het strand!

7,3
7,1
7,2

Toon score en beoordelingen van :
  Alle beoordelingen (177)

Mail een vriend
Acco informatie toevoegen
Print beoordelingen

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk Europees land heeft de mooiste eilanden?