Hotel Pi Mar*** in Blanes Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) | Zoover
Hotel Pi Mar*** Blanes

Beoordelingen Hotel Pi Mar***

Paseo S Abanell, 8, 17300, Blanes
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Pi Mar*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Pi Mar*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

106 beoordelingen over Pi Mar***

7,7
7,4
6,9
met partner, 2011
"Fantastisch adres"
kor en aly
7-10-2011 Pi Mar is een gezellig hotel met aardige mensen op een fantastische plek vlakbijnhet strand. Blanes ia schoon, geen rondzwervende chipszakken en lege blikjes en andere zooi. Voorbeeld voor ons Nederlanders.

met vrienden, Aug. 2011
"Na 3 jaar nog steeds goed"
pnetten
11-9-2011 Na 3 jaar weer naar Pimar. Deze keer met een touroperator bus. Alles weer goed bevallen. Busreis viel 100% mee. Ga zeker nog een keer terug

met vrienden, Aug. 2011
"Een mooi hotel"
Sven
19-3-2012 Een hotel met erg mooie ligging, helaas is het vrij prijzig. Achteraf gezien konden we voor hetzelfde geld beter zitten.

met vrienden, 2011
"Toplocatie, wees er snel bij"
Hendrik Boot
8-2-2011 dichtbij strand, centrum en clubs. De kamers zagen er netjes uit, maar de service was niet altijd handig, omdat er al vroeg kabaal wordt gemaakt. Of dit andere toeristen of personeel was is natuurlijk wel te betwijfelen. De schoonmakers letten echter wel op bordjes die je bij de deur kan zetten van niet storen dus je kan rustig uitslapen.

met partner, Sept. 2010
"Hotel Pi Mar is helemaal geweldig"
Ruud en Rolie van N...
4-9-2010 Hotel Pi mar is voor ons helemaal te gek.
Wij gaan er al voor de achtste keer naar toe.
We durven bijna niet meer naar een ander hotel. We zijn bang dat het tegen valt, omdat wij het in hotel Pi Mar zo naar onze zin hebben.
De kamers zijn zeer schoon, het eten is heel lekker, het personeel is super vriendelijk en zij kennen ons nog van de voorgaande jaren.
Kortom voor ons is het helemaal te gek in Pi mar.

"Geweldig"
Hassouni
21-7-2010 29-6-2010 t/m 8-7-2010

Goed hotel erg vriendelijke receptie.
Zoals andere ook zeggen de restaurant personeel mag wat meer gaan lachen vooral de gastheer die heel chagarijnig kijkt.
Geweldige kamer gehad met zeezicht. handdoeken werden elke dag verschoond.
strand voor de deur erg ideaal.
Eten was ook wel te doen.
Volgend jaar ga ik er weer heen.

"Zeer goed"
mvr Godijn
16-7-2010 We hebben een hele fijne tijd gehad bij dit hotel! Echt een super ligging en eten! De kamers zijn wel klein. Vooral die met zeezicht. Maar dat vonden wij geen punt. Het was allemaal erg schoon!
Alleen in de eetzaal had het personeel elke dag een treurig gezicht. En niemand sprak je aan.

met vrienden
"Helemaal leuk!!!"
Rene
10-1-2010 Prima hotel, fantastische ligging aan het strand. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ruim voldoende eten, soms
wat te veel! Een aanrader.

onbekend
"Prima hotel."
Eric
6-10-2009 Blanes.

Jammer dat Pi Mar grenst aan El sorrell . El Sorell lijkt wel een tokkie hotel; Gezinnen die de hele dag op het balkon lopen te kleppen, zonder ook maar rekening te houden met de buren.

Hotel Pi Mar zelf was goed. schone kamers. Het protocol van de eetzaal is minder en ook de etenstijden zijn niet klantvriendelijk. Tevens de drukte in de eetzaal.

Muziek viel tegen. of plaatjes draaien en/of slechte zang bij een voorgeprogammeerd keyboard.

Voor de lunch gingen we naar Texas Ranch, gelegen rechts van hotel Mar Ski . De texas ranch heeft een gevarieerd aanbod. Zowel de schnitzel, de grill schotel en de kip-sate waren overheerlijk. De eigenaar is vriendelijk en probeert ook hollands te praten.

Excursies aan de costa brava zijn schandalig duur. In barcelona is het eten slecht en ongemotiveerde horeca.

"Voor herhaling vatbaar"
Julien De proot
6-10-2009 We verbleven er van 26 Sep tot 03 Okt
Jammer geen kamer met zeezicht, anders was het super geweest, wel een kamer aan de achterzijde, met uitzicht op een verlaten, vervallen hotel. Wel heel rustig, en de kamer was zeer mooi vernieuwd,elke dag verse handdoeken, vriendelijk personeel. Het eten was lekker,maar geen uitgegbreid buffet, weinig keuze dessert. Maar voor die prijs kun je zeLf niet koken. Er waren ook veel Oostblokkers met slechte tafelmanieren in het hotel. Voor de rest heel goede vakantie Parkeergarage 10 euro per nacht.We willen nog wel eens teruggaan naar Pi Mar

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende