Hotel Sant Roc*** in Calella de Palafrugell Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Sant Roc***

Placa Atlantic, 2, 17210, Calella de Palafrugell
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sant Roc*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sant Roc*** achterlaten.

2 beoordelingen over Sant Roc***

7,7
9,3
6,3
met partner, Aug. 2011
"Prima hotel; geweldig restaurant!"
Petra
4-9-2011 Wij vonden de prijs per nacht behoorlijk voor de kamer die we hadden. Kamer 3 en 4 zijn geen aanrader; begane grond met twee aparte bedden die alleen na volledig herinrichten van de kamer naast elkaar konden staan en een te kleine, verouderde badkamer. Toch vonden we het een heerlijk hotel, waar we zo naar terug zouden gaan... het personeel is enorm gastvrij, het ontbijt heerlijk, de schoonmaak goed en het uitzicht geweldig. Let op: via touroperator konden wij alleen halfpension boeken, maar bij rechtstreeks boeken is dit niet noodzakelijk. Bij HP kun je alleen binnen eten, terwijl je 'a la carte' gebruik kunt maken van het terras en dat is alleen al vanwege het uitzicht zo veel lekkerder eten!

met partner, Mei 2008
"Perfecte ligging!"
vrouw
21-11-2008 Heel mooi, ouderwets aandoend qua uitstraling en service maar zo goed geregeld. Kamers fijn, vooral de zeezijde! Ontbijt op het terras met uitzicht op zee.