24-8-2008
Een paradijselijke camping met 2 prachtzwembaden, uitstekende animatie, zeer proper sanitair. Voor kinderen een echte droomvakantie. Wel veel nederlanders. Weinig te zien buiten de camping.
Zo een tweede luxe camping vind je nooit meer.
Absolute aanrader. Was een topvakantie
14-8-2008
Wij zijn nu weekjes terug uit cambrils park. Een hele mooie camping met reuze zwembad!Wel erg druk in het zwembad( je kan erin voor verkoeling maar zwemmen lukt niet zonder na 1 slag tegen iemand op te botsen.)Sanitair was ongelooflijk proper, ze zijn hier dan ook een ganse dag aan het poetsen! Wij stonden in het E vak , vlak tegen het zwembad en daar zou ik nooit meer gaan staan: s'morgens is het hier al vanaf 7uur lawaai van mensen die hun handdoekken gaan leggen en allerlei machines die worden bovengehaald om het zwembad en de paden te poetsen..., s'avonds heel veel lawaai van de animatie aan het zwembad( echt rust heb je op deze plaats geen minuut).Heel veel nederlanders op de camping,maar daar hadden we geen problemen mee ;-)In de buurt is er zeker genoeg te beleven en je moet zeker de uitstap naar montserat doen dat was voor ons een topdag!Misschien gaan we nog eens terug maar dan zeker op een andere staanplaats
9-8-2008
Dit was voor ons reeds de 4de keer dat we hier kwamen met 2 jongens van nu 17 en 19 jaar en die vonden het daar ook prima naar hun zin. Het eerste jaar waren wij in de bungalows maar dat vonden wij iets te duur voor 14 dagen dan zijn we in een tent Eurocamp geweest en dan in mobilhomes. Zelf al hadden wij een eigen sanitair in die mobilhomes gebruiktenn wij de gemeenschappelijke sanitairblokken. Zo netjes hebben wij dat nog nergens gezien. Daar staan iedere dag poetsvrouwen om alles netjes te houden ook na iedere douchebeurt.
Maar nu hebben ook wij vernomen dat er volgend jaar geen verhuurbedrijven meer mogen staan en er inderdaad nog duurdere bungalows geplaatst worden. Binnen 4 jaar willen ze er een bungalowpark van maken.
Nu zijn wij dus op zoek naar een camping waar we ook zo een prima animatiesportteam hebben, zo een proper sanitair, waar onze jongens van 17 en 19 het ook nog naar hun zin hebben, enfin iets gelijkaardig.
Ken je zo iets laat het ons weten. Dank bij voorbaat
9-8-2007
Deze zomer was het reeds de derde keer dat we Cambrils Park bezochten en we hebben reeds geboekt voor zomer 2008.
Het sanitair is netjes, ligt er wat vuil, dan is het vooral te danken aan de vuile campinggasten en niet aan het personeel.
De bediening op receptie en dergelijke is inderdaad vaak aan de trage kant, maar het zijn nu éénmaal Spanjaarden, en jij bent op vakantie, niet?
De plaatsen zijn groot en er is veel groen.
Salou en Cambrils zijn perfect bereikbaar met de bus en vooral met de fiets. Het fietspad loopt langs de boulevard.
De shows 's avonds laten wel vaak te wensen over en zijn heel langdradig, zelfs mijn kinderen van 6 en 8 vinden het saai.
Gelukkig zijn wij niet het type die zich elke avond met campinganimatie moet bezig houden om zich niet te vervelen.
Ik hoop wel dat ze de prijs nu enkele jaren stabiel houden, sedert 2006 was deze met 12% gestegen en deze camping was al niet goedkoop.
Toch een aanrader als je iets zoekt tussen kamperen en de luxe ve hotel.
26-9-2006
Wij waren voor de tweede, maar ook de laatste maal in Cambrils Park.
Mooie staanplaatsen met gras op de Y-plaatsen.
De personeelsleden die vriendelijk waren zijn op één hand te tellen.
Rampzalige animatie in vergelijking met vorig jaar. 95% was voor de Spanjaarden.
Meer dan "Parky whatsss happendddd" kwam er niet uit. De rest was al Spaans.
Het zwemwater is ijskoud: ideaal voor ijsberen.
De redders bliezen constant op hun fluitje, aan beide zwembaden.
De ligweide is normaal open tot 20u maar om 17u werd je al verjaagd door Kunta met zijn grasmaaier tot op enkele centimeters van uw ligstoel.
De kassierster in het winkeltje (De Spar): Dommer en lomper kon écht niet. Ze stond er echt tegen haar zin en tellen kon ze ook niet goed.
De kantine is normaal open tot 24u maar om 22u30 was het al teveel om u nog te bestellen. Ook daar kon je niet rap genoeg wegzijn. Rond 23u15 waren de verlichtinging op het terras al uit.
Volgend jaar zoeken wij ons geluk elders.