Estival Park****
Beoordelingen Aparthotel Estival Park****
Cami del Reco 15, E-43481, La Pineda (bij Salou)

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Estival Park****

met partner, mei 2013
"Perfecte all-in"
Guy&An
20-5-2013 Naar Spaanse normen was dit een perfecte all-in,zeer proper hotel.Alles van eten en drinken was ok,ook de kamers waren in orde wij hadden een duplex die was zeer ruim.Spijtig van het weer dat niet te best was is dit een goede reis.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Supergoede vakantie"
Van Eechaute
7-3-2013 We werden prachtig en gedienstig onthaald , bagage werd op simpele vraag naar de kamer gebracht .
Overal zeer proper zelf restaurant en bar's
Eten was perfect voor elk wat wils .
Personeel is zeer behulpzaam en bij minste probleem is dit opgelost.
Prijs / kwaliteit = onklopbaar en zeker in laagseizoen
Is echt een aanrader
Wij komen zobiezo eens terug en zullen het aan ouders en vrienden aanraden

met vrienden, 2012
"Een vakantieoord waar iedereen tevreden is!"
Tibau J.
10-9-2012 De kamers zijn prima in orde. Soms heb je lawaai van de shows die buiten plaatsvinden maar dit stopt om 23h00. Tenslotte het is vakantie!
In het restaurant is er voldoende variatie en alles is heel goed. Wie hier durft te klagen heeft thuis veelminder! Het personeel is heel vriendelijk en steeds behulpzaam bij technische mankementen in de kamer. Dit was de eerste keer dat ik hier verbleef en het was voor mij TOP. Een aanrader voor iedereen zowel jong, oud kinderen als andervaliden.

met partner, Sept. 2012
"Wij gaan zeker terug"
fam tr
17-9-2012 alles prima in orde
eten prima en veel afwisseling waar iedereen wel iets maar wens kan eten
ganse dag snacks
proper alé niets van af te keuren
voor de 2de maal daar en weer alles ok

met partner, Aug. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Peter Sch
6-10-2012 Het aantal Russen is gigantisch!
Voeding :
avondeten : Weinig variatie, alles overladen met olie, alles door en doorbakken ! Geen basisgerechten (rijst , aardappelen) !
Geen light-corner ! Alles een combinatie van spaanse en engelse keuken ! Lange wachtrijen, éénmaal binnen, moest je zelf op zoek naar een vrije tafel !
Mensen gaan eten in zwemshorts !
Ontbijt : volledig gericht naar de engelse keuken !
All-in formule : fletse automaten ! Snacks terug volledig volgens engelse normen (vettige hamburgers & co)
Onderhoud van de kamers :
Beperkt zicht tot een min. ! Verse handdoeken, bed opmaken (nooit verse lakens) Klaag je dan is het de volgende dag alles in orde, nog een dag later terug het min. !
Wat ik vooral wil zeggen is dat dit hotelcomplex zeker zijn 4 sterren niet meer waard is !
Bovendien zijn talrijke winkels & restaurants in de buurt er opgekocht door de russen !
Zelfs de bustickets koop je in een winkel waar Russisch de 1e taal is !

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geen 4 sterren waard !"
Heymans
4-9-2012 Service trekt op niets
Toen we aan kwamen zelf onze koffers naar kamer moeten doen , babybedje stond niet klaar dat kwamen ze op de gang af zetten.
Voor de safe moet je eerst je kaart laten activeren dit hadden ze ons niet verteld.
Zeer slechte bedden , de muren zijn niet geisoleerd je hoort daar de ganse dag met deuren slaan en dat is niet prettig als je baby'tje zen rust nodig heeft.
Ons balkon van de ganse dag geen zon.
Wij zaten in hotel 3 en moesten s'middags naar een ander hotel om te eten.
Aan ons zwembad maar 4 parasol's die je niet kon verzetten dus moest je zeer snel zijn om zo een plaats te hebben.
Overdag geen muziek aan het zwembad wel in de andere hotels.
Kinderbadje vanaf de middag in de schaduw het water is dus redelijk koud voor een baby'tje
Kind vriendelijk hotel?Geen verzorgingstafel in toiletten,zeer vervelend als je kindje kaka gedaan heeft en je zit in het rest.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een gewone vakantie"
severine
9-8-2012 juist terug.We hadden een appartement gekozen en dat was al inorde.De appartementen hadden een eigen zwembad en daar was heel weinig volk.Enige grote minpunt waren de vele russen in het complex.Geen manieren,respect of eender wat.Denk dat het hele hotel overgenomen is van de russen.Zelfs heel La Pineda is volledig russisch.Het personeel aan de bar van estival 3 is heel kindvriendelijk.Onze zoontjes kregen gratis chips,drinken en een bal om te spelen.

met partner, Juni 2012
"Geweldige vakantie !!!"
Peter & Evii
25-6-2012 Zijn juist terug van een weekje vakantie in estival park II .Het was voor ons de 2de maal en alles was weer dik in orde. Vriendelijk personeel, propere kamers, fijne animatie en vooral de keuze aan eten was fenomenaal! Enig muntpuntje is misschien dat er enorm veel Russen aanwezig zijn en het Russisch personeel in het restaurant van estival park I was vrij vlak af. Maar onze keuze voor volgend jaar is al gemaakt !!! BACK TO ESTIVAL ....

met jonge kinderen, Mei 2012
"Toffe vakantie!"
vandyck Mieke
29-5-2012 Juist terug van een weekje Estival,voor de 2de keer.Toen ik de beoordelingen van de laatste tijd las,voelde ik de bui al hangen toen ik moest vertrekken.Maar gelukkig hebben ze het tegendeel kunnen bewijzen.Het eten is nog steeds super,supervriendelijk personeel in het restaurant,de hele tijd waren ze met de kids bezig.De ligging is niet perfect,maar dat weet je als je dit hotel boekt..Conclusie,superhotel voor een scherpe prijs,waar we zeker teruggaan.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooie paas vakantie"
sprok3
25-8-2012 veel kinderen en veel te doen , zeker het zwem conplex

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?