Aparthotel Estival Park**** in La Pineda (bij Salou) Spanje 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Estival Park**** La Pineda (bij Salou)

Beoordelingen Aparthotel Estival Park****

Cami del Reco 15, 43481, La Pineda (bij Salou)

39 beoordelingen over Estival Park****

7,9
7,9
met jonge kinderen, Mei 2012
"Toffe vakantie!"
vandyck Mieke
29-5-2012 Juist terug van een weekje Estival,voor de 2de keer.Toen ik de beoordelingen van de laatste tijd las,voelde ik de bui al hangen toen ik moest vertrekken.Maar gelukkig hebben ze het tegendeel kunnen bewijzen.Het eten is nog steeds super,supervriendelijk personeel in het restaurant,de hele tijd waren ze met de kids bezig.De ligging is niet perfect,maar dat weet je als je dit hotel boekt..Conclusie,superhotel voor een scherpe prijs,waar we zeker teruggaan.

"Gaan zeker terug"
fam tr
27-9-2011 proper, mooi, goed eten, waren ze iets vriendelijker kan het tegen een riu aanleunen
ik durf dit zeker aan te bevelen
geweldige vakantie gehad

met partner, Sept. 2011
"Niet slecht voor zijn prijs"
neen
6-10-2011 Park II vemijden, personeel aan de receptie en bar onbeleefd. De vele Engelsen maken er een smeerboel van, in de loop van de ochtend zijn de gemeenschappelijke ruimten vies en vuil. Onze badkamer kon ook beter, vertoonde op verschillende plaatsen schimmel. Het eten lekker maar eentonig.
Zwembaden van alle drie de Parks zijn klein.

"Fijne vakantie gehad."
Levens
17-9-2011 Dit is een goed hotel, er kunnen dingen beter maar voor de prijs ,kwaliteit zeker voldoende.
Ruime kamers, maar het kan wel iets properder, er lagen nog haren van de vorige gasten.
Als je een " all in" hebt kan je eten en drinken van s'morgens 8.00 u tot s'avonds 23.30u.
Het meeste personeel is vriendelijk.
Wat heel leuk is,is dat er nederlandstalig personeel is.
Animatie, meestal het beste in het 3 de hotel, het eten is het beste in het 2 de hotel.
Al bij al toch wel een fijne vakantie gehad.
Dit hotel durf ik best aanraden.

"Zeer zeer goed !"
Botten Patrick 330...
5-8-2011 ideaal voor 2 tot 4 personen.
Wij waren met 6, dat was wat moeilijker vooral in het restaurant/buffet, er zijn nauwelijks tafels met meer dan 4 plaatsen en je mag daar niet een tafeltje bijzetten......
Speeltuintje gevaarlijke toegangsdeur voor kleine kinderen (<6jaar)
Ook is ons kind zeer streng op toegeroepen geweest door één van de animators omdat ze daar binnen is gegaan zonder eerst een label te laten plakken met de naam erop. het kind is 3 jaar en heeft daar nog geen besef ervan. We zijn uiteindelijk maar van die speeltuin vertrokken nadat incident, zeker toen die animator de deur sloot en het voetje van ons kindje ertussen de toegangsdeur zat....

Maar voor de rest : super ! Zeker All-in; eten zoveel je wilt, zef$lf ijsjes maken, hamburgers frietjes eten heel de dag door, zelf je drankjes maken.....

Er zijn iedere dag 3 shows die ke kan zien.

Fitnessruimte met alles erop en eraan.

Heerlijke zwembaden, je kiest welke je wil.

Vriendelijk personeel (behalve d

met jonge kinderen, Juli 2011
"Geen derde keer meer!!!"
nicoflan en spaghie...
28-7-2011 Dit hotel zou een superbestemming kunnen zijn, het heeft alles in zijn mars. Mooie accomodatie, ruim, proper, verschillende zwembaden.
Maar dit wordt fel overschaduwd door de minderwaardige keuken, onvriendelijk personeel en de grote aanwezigheid van russen, die absoluut geen manieren hebben.
Het hotel doet er ook alles aan om de russen te pleziern , russisch personeel, russische muziek en annimatie.
De keuken is fel verminderd sedert ons vorige bezoek, te feel pasta's en fastfood te weinig groenten en veel te veel dezelfde dingen zowel s'middags als s'avonds.
Jammer anders waren we zeker nog terug gekomen want onze kindern vinden het super!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Jammergenoeg geen derde keer meer"
Isabelle
28-7-2011 Dit was onze tweede maal in Estival Park. Jammergenoeg was er sinds 2 jaar geleden veel veranderd. Dit zou een superbestemming kunnen zijn, het is ruim, proper, kindvriendelijk. De kamers zijn zeker in orde. Maar het eten is veel verminderd. De buffetten s'middags en s'avonds zijn helemaal dezelfde en er is weinig varriatie, veel pasta's en fastfood en weinig lekker dingen ( met uitzondering van enkele dagen) Het ontbijt is ook zeer saai en weeral weinig varriatie. In het restaurant is men ook absoluut niet vriendelijk. Ook zeer jammer is de grote aanwezigheid van russen, en die storen echt, geen manieren en veel lawaai. In het hotel doen men er ook alles aan om dat extra in de verf te zetten door russisch personeel en russische muziek. Jammer dat deze minpunten zo doorwegen anders waren we zeker nog terug gekomen want onze kinderen vonden het super maar wij volden ons eerder in rusland dan in spanje en hebben echt niet lekker gegeten!!!!

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer"
carla
1-8-2011 Voor de derde maal in estival park geweest en tegen over verleden jaar is dit hotel echt niet meer wat het was. Het personeel was niet meer zo vriendelijk. Alles in het hotel is gericht op de russen, ipv. spaanse muziek aan het zwembad kregen we dagelijks onze portie russische muziek. Dit hotel is volledig ingepalmd door de russen en komt dit hotel zeker niet ten goede. Deze mensen hebben geen respect niet voor het personeel niet voor de properheid aan het zwembad en ook niet voor de ander vakantiegangers. Had kamer gevraagd met mooi uitzicht en als uitzicht had ik de kruin van 2 palmbomen voor mij. Spijtig wat dit was verleden jaar nog een top hotel maar na deze vakantie zeker geen 4 sterren meer waard. Voor ons was dit de laatste keer.

met een groep, Juli 2011
"Wij voelden ons in Rusland"
zomaar
28-7-2011 Dit was zeker de laatste keer dat we naar Estival Park zijn geweest. Echt niet meer te doen Russen en nog eens Russen.

Eten was wel nog lekker maar niet zoals de vorige keren. Ook het zwembad was niet zo proper als de andere jaren, overal papier aan de kant, sigaretten,......

Het personeel was vriendelijk al hoewel dat ze in begin dachten dat we Russen waren.

Spijtig want anders is het wel een leuk hotel.
We waren daar met 6 volwassenen en 2 kinderen (12 jaar)

met een groep, 2011
"Een goed hotel met een leuke omgeving"
Joyce
9-7-2011 Ik ben 12 jaar en ik ben daar vorig jaar geweest.
Het is een zeer leuk hotel, allez, 't zijn der 3.
Dat was ook wel goed want je kost liggen aan het zwembad dat je wou.
Het eten was ook zeer lekker en want ook goed was als je een leeg bord had kwamen ze het direct ophalen en je had ook zeer veel keuze.
Wat ik wel minder vond is de kinderanimatie. Er waren 's avonds wel shows maar dan was dat niet echt voor kinderen. En het is een zeer mooie omgeving. Ik zou wel nog eens willen teruggan.