2-8-2008
Wij hadden een villa gehuurd voor 8 personen en het was prachtig, wij zijn geweest van 19-7 tot 28-7, wij hadden villa esperanza, en het was groot, mooi, proper, heel mooi zwembad. Veel te beleven in de omgeving. We lagen op een rustig plekje op een berg. We hebben een echte super vakantie gehad. Als we terug gaan vragen we zeker die villa terug. mensen ik raad jullie aan, aan jullie beoordelingen te horen, zeker villa esperanza nemen, echt prachtig, mooie grote slaapkamers, 2 grote badkamers, keuken met alles op een aan. Nieuwe koffiezet, nieuwe magnetron. Vaatwasser, wasmachine, niets ontbrak eraan. Een bakker om de hoek, superleuke restaurantjes in het dorp, mooie boulevard en het oude stadje is zeker een aanrader, leuke winkeltjes, gezellig. We hebben een practige vakantie gehad met 4 volwassenen en 2 kindjes. We gaan zeker nog eens terug. Echt een aanrader.
Groetjes.
13-3-2008
Wij hadden vorig jaar een huisje gehuurd in L'escala/Villa's Unico, voor drie weken eind augustus, een villa met twee aparte slaapkamers zonder zwembad. Voor het eerst in Spanje na vele jaren Frankrijk Côte Azur (september dus betaalbaar ) maar nooit echt tevreden met het appartement wat we hadden; vuil en klein. Nu in Spanje waren we wel tevreden een schoon huis, niet eerst een grote schoonmaak en een villa, veel groter dan wat we hadden besproken. We hadden echt geen klachten, Toch wel er was er één er was geen koffiezetapparaat, even naar de receptie, geen probleem we kregen gewoon een nieuwe mee. Ook de omgeving is mooi, veel te zien, leuke restaurantjes, goed weer, wat wil je nog meer. Ik heb vandaag weer besproken ik ben wel benieuwd of het dit jaar weer zo is als vorig jaar.