Hotel Golden Taurus Park*** in Pineda de Mar Spanje 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Golden Taurus Park*** Pineda de Mar

Beoordelingen Hotel Golden Taurus Park***

Passeig Marìtim 33, 08397, Pineda de Mar

21 beoordelingen over Golden Taurus Park***

9,3
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel, maar all in kan beter"
An
15-8-2011 We hebben weer een superfijne week in dit hotel doorgebracht, voor de 3de keer. Maar nu met all in. Het is het eerste jaar dat dit mogelijk is in het hotel en ik moet eerlijk zijn, hun all in kan beter. Je mag maximum 2 drankjes per persoon afhalen, stoorde me niet, maar je moest wel altijd per 2 gaan, met een gezin met 2 kinderen. Keuze van ijsjes zijn absoluut te beperkt, keuze uit 3 soorten, een extreem zure citroen ijslolly, een chocoladelolly en een soort sandwichijsje. Dus geen los ijs op een hoorntje. Uren van afhalen snacks zijn 10 - 12, 16-18 en 22 - 23. Snacks zijn voldoende, frietjes, hamburger, hotdog, pizza, croque monsieur en koekjes. Dagelijks 1 cocktail inbegrepen in all in, andere bij te betalen. Bij alles wat je afhaalt, moet je het bonnetje tekenen.
Maar personeel zeer vriendelijk, propere kamers en toffe zwembaden, super animatie. Helaas rondom hotel weinig te doen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima verzorgd familiehotel"
anja
17-9-2011 Inderdaad, all in kan beter vooral qua uren. Slechts vanaf 10u30 's morgens en tot 23 u 's avonds (en écht geen minuut verschil).Tussen 12 en 16 u geen snacks te verkrijgen waardoor verplicht te gaan eten tss 13 en 14 u in het restaurant. Doch dit was correct vermeld in de brochure.Eten was best lekker en gevarieerd.
Gezien het groot aantal kamers viel de drukte heel goed mee. Enkel het steeds terugkerend probleem van het reserveren van de zonnebedden. Alhoewel 1 buitenzwembad slechts toegankelijk was vanaf 8u30 à 9u.
Er was een ruimte voorzien met wasmachine, droogtrommel, strijkplank en -strijkijzer.
Kamers eenvoudig maar netjes. Airco in de receptieruimte ontbrak, daar was het ongemakkelijk warm.
Zee en strand vlak aan de overkant van het hotel, waar men niet zoals sardienen op mekaar ligt/zit. Ook wandel- en fietsdijk voorzien waardoor men langs de ene kant Callela (mooie en lange winkel/wandelstraat) en langs de andere kant Santa Suzanna/Malgrat de Mar kan bereiken. Aanrader !

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Uitstekend hotel aan een rustig strand."
Geert Dewaele
13-8-2011 Groot en degelijk hotel op 20 m van de kust, mooie accommodatie, ruim restaurant met heel gevarieerd eten, 2 grote uitgebreide (binnen-en buiten)bars, twee grote prachtige zwembaden, All-in formule is mogelijk, heel vriendelijk personeel (spreekt Engels), leuke avondanimatie. Min-punt:de kamers: heel klein, vooral als je met kinderen bent, basic badkamer (vooral als je met meerderen bent wordt het aanschuiven), het uitzicht is niet altijd wat zou mogen: wij hadden uitzicht op afvalbakken en containers (nochtans kijken het grootste deel van de kamers uit op zee, je moet dus wat geluk hebben). Kamers zijn netjes maar werden bij ons pas om 16u opgeruimd. Kamer met groot flatscreen-tv. Kamers werken met badge-systeem.
Toegang kamer 13u. Verlaten kamer 11u.
Besluit: wij gaan zeker terug!!

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig hotel"
Lotte
15-7-2011 Het is een geweldig hotel dat zeker en vast geschikt is voor een zwemvakantie met kinderen!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Fantastisch hotel"
Familie Van Daele u...
24-7-2011 Eerste 14 dagen van Juli geweest met 2 kinderen van 11 en 4jaar. Zeer kindvriendelijk hotel, prachtige zwembaden waar de kinderen zonder problemen met opblaasboot, ballen etc mochten spelen. Zeer proper hotel en ruime keuze tijdens de maaltijden. 2 kleine minpuntjes 1) als je vanop het strand aan hotel in zee gaat is het direkt zéér diep en vrij gtote golven. Niet aan te raden met kinderen onder de 12jaar om daar in zee te gaan en 2) zéér mooie shows 's avonds maar beginnen pas om 22.00h wat vrij laat is voor kinderen Voor de rest supervakantie gehad en prijs/kwaliteit méér dan een aanrader

met oudere kinderen, Juni 2011
"Voor herhaling vatbaar"
anja
4-7-2011 We hebben een mooie tijd gehad in hotel Golden Taurus, lekker eten, mooie shows elke avond om 22:00 u, heel vriendelijk personeel aan de receptie en ook in de eetzaal vooral dan Josè de verantwoordelijke, altijd even charmant, personeel kan aardig woordje engels praten en als je iets nodig had moest je het maar vragen, zo hadden wij eerst een kamer op de zevende verdieping met zijdelings zeezicht en zwembadzicht maar omdat er iemand van ons slecht te been is moesten we een andere kamer vragen en ook dit was snel geregeld, nog dezelfde dag hadden we een andere kamer op de tweede verdieping zonder dat daar verder iets over gezegd werd, de kamers waren ruim en mooi, enkel de bedden waren wat hard maar dat was niet zo erg, ook de schoonmaaksters waren erg vriendelijk, we hadden om extra kussens gevraagd en hadden ze meteen, ook het eten was lekker en elke dag iets anders, wij hadden All In geboekt en hadden meer dan genoeg, kortom voor herhaling vatbaar

met partner, Sept. 2010
"Heel leuk aangenaam hotel"
Clement C
16-9-2010 Goede sevice, ruime keuze aan eten/buffetvorm (zowel vegetarische mogelijkheden en op kinderen voorzien.. lekker, maar wel geen gastronomisch niveau)
kamers zijn eenvoudig, maar wel netjes en elke dag gereinigd!
zowel overdag als s'avonds worden is er animatie voorzien. ook voor kinderen.
pluspunt is ook dat het hotel verschillende mogelijkheden aangeeft voor uitstappen (bv: waterworld, tocht met catamaran,...ook met busvervoer vanuit hotel)
kortom, was echt heel goed meegevallen en wel een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer goed hotel."
Herbots Koen
31-8-2010 Zeer mooi hotel en proper. Dit hotel is vooral interessant voor gezinnen. Het eten is gevarieerd en lekker. Er zijn 3 buiten zwembaden waarvan 1 de deuren pas open gaan om 9u en waar men dan nog zeker plaats heeft voor een ligzetel. Het andere zwembad moet je wat vroeger uit de veren als men na 7u de handdoeken gaat leggen is men te laat. De kamers zijn ruim maar spijtig genoeg zonder koelkast. Buiten het hotel is het rustig een klein dorpje met wat winkeltjes. Als men het liever wat drukker heeft is dit niet het geschikte hotel. Het kiezelstrand vonden wij minder mooi. De overgang van strand naar zee ging niet geleidelijk, dus niet interessant voor kinderen. Kort samengevat dit hotel is een echte aanrader !!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Héél goed hotel met lekker eten"
Geerinck Rita
22-8-2010 fantastisch hotel, vlak aan het strand gelegen;lekker eten en mooie kamers .
Wij hadden echter geen balkon( kamer was op 1 ste verdiep boven het barterras), kamers zijn zeer ruim ( 4 personen) en veel bergruimte. zeer goede avondanimatie.
Jammer dat het stadje nogal klein is en er niet veel te doen is in de stad.
Handig met treinstation vlakbij.
Aan strand weinig mensen en geen strandbar.
leuke fietsroute aan strand. fietsen te huren in hotel.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeer goed hotel"
Schulmer
22-7-2010 Kort omschreven een heel goed (verzord) hotel. Kamers werden iedere dag schoon gemaakt, vriendelijke service waarbij je goed werd geholpen bij problemen. Geen fenomeen met reserveren van ligbedden bij 2e zwembad; hier gaan de deuren pas om 09:00 uur open. Eten was goed en gevarieerd al kwamen sommige gerechten regelmatig terug. Prijs van de dranken automaat lag rond de €1.80. Even buiten de hoofdingang van het hotel drank gehaald; 2-3x goedkoper. Centrum met winkels op een gemakkelijk te lopen afstand van 10 minuten waarna met treintje terug naar het hotel. Kortom een hotel om terug te gaan, wat ik ook zeker zal doen.