15-8-2011
We hebben weer een superfijne week in dit hotel doorgebracht, voor de 3de keer. Maar nu met all in. Het is het eerste jaar dat dit mogelijk is in het hotel en ik moet eerlijk zijn, hun all in kan beter. Je mag maximum 2 drankjes per persoon afhalen, stoorde me niet, maar je moest wel altijd per 2 gaan, met een gezin met 2 kinderen. Keuze van ijsjes zijn absoluut te beperkt, keuze uit 3 soorten, een extreem zure citroen ijslolly, een chocoladelolly en een soort sandwichijsje. Dus geen los ijs op een hoorntje. Uren van afhalen snacks zijn 10 - 12, 16-18 en 22 - 23. Snacks zijn voldoende, frietjes, hamburger, hotdog, pizza, croque monsieur en koekjes. Dagelijks 1 cocktail inbegrepen in all in, andere bij te betalen. Bij alles wat je afhaalt, moet je het bonnetje tekenen.
Maar personeel zeer vriendelijk, propere kamers en toffe zwembaden, super animatie. Helaas rondom hotel weinig te doen.
13-8-2011
Groot en degelijk hotel op 20 m van de kust, mooie accommodatie, ruim restaurant met heel gevarieerd eten, 2 grote uitgebreide (binnen-en buiten)bars, twee grote prachtige zwembaden, All-in formule is mogelijk, heel vriendelijk personeel (spreekt Engels), leuke avondanimatie. Min-punt:de kamers: heel klein, vooral als je met kinderen bent, basic badkamer (vooral als je met meerderen bent wordt het aanschuiven), het uitzicht is niet altijd wat zou mogen: wij hadden uitzicht op afvalbakken en containers (nochtans kijken het grootste deel van de kamers uit op zee, je moet dus wat geluk hebben). Kamers zijn netjes maar werden bij ons pas om 16u opgeruimd. Kamer met groot flatscreen-tv. Kamers werken met badge-systeem.
Toegang kamer 13u. Verlaten kamer 11u.
Besluit: wij gaan zeker terug!!