Appartement Hapimag*** in Playa d'Aro / Platja d'Aro Spanje 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Appartement Hapimag*** Playa d

Beoordelingen Appartement Hapimag***

Urbanización Mas Nou s/n, 17250, Playa d'Aro / Platja d'Aro

1 beoordeling van Hapimag***

Inrichting
Hoeveelheid ruimte
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Niet via touroperator boeken! Geen halfpension !"
Dominique L-M
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
19-11-2011 Vorige zomer verbleven we 2 weken in het hapimag mas nou. Na eerst in een te kleine kamer te zijn ondergebracht (volgens het hotel een fout van touroperator), konden we pas op de 2de dag veranderen naar een grotere kamer (om het prijsverschil te recupereren moet je nadien zelf stappen zetten, het komt niet vanzelf!).
We kozen voor de formule half pension van TO. Hoewel we expliciet gevraagd hadden aan het reisbureau of de dagelijkse schoonmaak inbegrepen was, (onduidelijk af te leiden uit de brochure, bevraagd aan TO en niet ontkend ), bleek dit niet het geval. De kamers worden iedere week eens schoongemaakt. Intussentijd mag je vuilniszakjes en wc papier rolletjes zelf gaan halen in de supermarkt .

De prijs voor het halfpension bij touroperator is degoutant hoog. ze vragen circa 50€ extra per nacht per persoon, terwijl het ontbijt ter plaatse 12 of 15€ kost, en de maaltijd 's avonds (op het zwembadterras) tussen de 15€ en de 22€. kinderen gratis in half pension? volwassenen dubbel