Hotel NM Suites in Playa d'Aro / Platja d'Aro Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) | Zoover
Hotel NM Suites Playa d

Beoordelingen Hotel NM Suites

Avda. Onze Setembre 70, 17220, Playa d'Aro / Platja d'Aro
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming NM Suites gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming NM Suites achterlaten.

4 beoordelingen over NM Suites

9,2
met partner, Sept. 2011
"Rustige omgeving, vlak bij de zee, klein schalig"
Anoniem
14-9-2011 Nm suites in Platja D'aro is super rustig gelegen. Rust en stilte staan centraal, misschien te rustig (geen muziek tijdens eten).
Eén enkel minpunt: je kan pas om 13.30 en om 20.30 gaan eten, dat vonden wij vervelende uren. Ik zou aanraden enkel ontbijt te nemen en iets te gaan eten op de dijk, daar is het ook super gezellig en niet duur.
Verder was alles prima: heerlijke geur in het hotel, vriendelijk personeel, proper

met partner, Juni 2011
"Luxe hotel"
Els
23-6-2011 Een "rustig" hotel met mooie luxe kamers. We zaten op de begane grond met een mooi terras en een privé tuintje. Een mooi zwembad niet te groot. Met fijne ligbedden waar je heerlijk ontspannen, met handdoeken van het hotel, op kunt liggen. Geen lawaai van schreeuwende kinderen, kortom, het hele hotel ademde rust uit. Het ontbijt op het dakterras was goed verzorgd met heerlijk vers fruit en mooi gedekte tafels. Er zijn ook 2 kamers met een privé zwembad!

met partner, Juli 2010
"De moeite waard!!"
seghers
10-8-2010 Waren hier op vakantie begin juli 2010 en hebben het hier erg naar onze zin gehad. Het hotel ligt net buiten het drukke centrum, maar toch ben je snel te voet in het centrum of op het strand. We hadden een junior suite geboekt, ideaal met het tuintje voor onze hond.
Hebben hier ook lekker gegeten!
Voor herhaling vatbaar!!

met partner, Juni 2009
"Geweldig hotel"
Ger
30-6-2009 Hebben er een suite gereserveerd, was geweldig. De mensen van de receptie alswel het restaurant waren enorm gastvrij. De dames van de housecleaning waren uiterst attent. Het restaurant ging voor het diner pas om 20.30 uur open, is normaal voor Spanjaarden maar voor Hollanders toch wel wat aan de late kant. Zeker voor herhaling vatbaar.