22-9-2008
De camping ligt redelijk ver van alles, niet te doen te voet. De tweede uitgang en het kleine zwembad waren twee weken te vroeg gesloten! In het weekend en op vrije dagen voor de Catalanen is het niet te doen van het lawaai dat gemaakt wordt door de forensische kinderen. Er waren Nederlanders die al 30 jaar naar de camping kwamen en ook kloegen over de service en het lawaai. De stad zelf is te toeristisch en heeft niks van het typische Spanje. Geen aanrader voor het naseizoen!
19-3-2008
Kom op deze camping al ruim 10jaar, ook deze zomer zullen we er terug keren voor +/- 4weken.
Alles is netjes en ordelijk.
2 mooie winkeltjes en 2 Zeer mooie zwembaden.
Op ongeveer 1km van het strand en centrum.
De sanitaire voorziningen zijn zeer proper, worden meermaals per dag proper gemaakt.
ZEKER EN VAST EEN AANRADER
8-12-2007
Wij zijn dit jaar voor de 4demaal naar valldaro geweest en nog steeds zijn wij heel tevreden en kijken er naar uit om er volgend jaar opnieuw naartoe te gaan.Zoals steeds wordt het sanitair van 's morgens tot 's avonds proper gehouden, en is de algemene reinheid toch een pluspunt.Misschien is het jullie ook al opgevallen dat je daar geen last hebt van muggen of bijen alhoewel er dit jaar wel wat vliegen waren voor de eerste maal.Eigenlijk hoef je de camping niet verlaten als je dit niet wil want er is voldoende aanwezig op de camping.Ook op de receptie is men steeds behulpzaam en kan je er tal van excursies boeken of erzelf op uit trekken naar playa 'd aro.Een aanrader is zeker het nederlands cafe friends die je terug vindt op de boulevard in de richting van de steen van playa d'aro.Wij kennen de buurt nu al redelijk en hebben op verscheidene campings in de regio al de neus opgestoken en vergeleken maar valldaro blijft onze voorkeur genieten, zowel van mijzelf, echtgenote enkindereren
30-7-2008
Goede gezinscamping, de Spanjaarden overheersen met hun vaste plaatsen, en de animantie was abominabel, echter wel leuk ( ter compensatie ? ) worden er voetbalclinics gegeven 1x per week. Verder een ruime caravan en vriendelijk personeel
4-8-2006
Wij hebben in een tent gezeten een echte aanrader, alleen de camping is triest, geen animatie, geen kinderclub in het nederlands, enkel in het spaans. Er staan teveel spanjaarden die quasi de ganse zomer op de camping verblijven en dat maakt de comping niet aantrekkelijk, je krijgt als het ware het gevoel dat de habituees eigenlijk alles voor het zeggen hebben en dat is niet leuk. Zwembaden zijn wel goed en proper, enkel moet de badmeester of redder nog leren wakker te blijven, deze kerel had blijkbaar nog een baantje, want hij viel in slaap naast het zwembad...
Douches en toiletten netjes , maar erg erg sober.
playa zelf is leuk, maar vergeleken met 20 jaar geleden erg vuil en niet goed onderhouden. Wel mooie winkels en om te eten moet je aan de achterkant van de grote bewaakte parkingzijn, daar is er een buffetchinees, voor 9 euro !
Zoveel je kunt eten.
zeer lekker en verzorgd.wij blijven in de streek maar op een andere camping