Staat van het sanitair
16-7-2010
Park Playa Bara is een echt resort, alles is zeer mooi aangeplant, prachtige palmbomen, bloemen en heel mooie gebouwen, waaronder een prachtig groot amfitheather. Alles is voorzien op de camping, winkeltjes, restaurants, bars enz.
Een grote plus voor de camping is de nabijgelegen zee. Je hebt er heel goede voorzieningen, mooi strand, helder water, je kan je er douchen en omkleden en er zijn enkele gezellige restaurantjes.
Een groot minpunt is het zwembad waar belachelijke regels gelden.
Onze dochter mocht er niet eens met een balletje van amper 15cm doorsnede spelen. Op de vraag waarom, kregen wij het antwoord, "dat moet je maar aan de receptie vragen". Er werd constant door de redders gefloten... zitten op een zelf meegebracht stoeltje mocht niet, water sproeien mocht ook niet, op iemands schouders gaan zitten in het water was ook verboden, achteruit op de brede schuifaf, mocht ook niet...terwijl ze zelf in het winkeltje al die spullen verkochten om in het water te spelen.
Staat van het sanitair
6-8-2009
Wij waren op de camping in juli. Inderdaad prachtig, maar op een bepaald ogenblik brak een brand uit. Ons werd gevraagd om te evacueren en we reden met de mobilhome weg. De volgende dag bleken verschillende dingen gestolen en de campleiding legde de verantwoordelijkheid bij ons. Er bleek ook geen enkel rampenplan. Toen we gingen vragen of we geen plastieken stoelen mochten lenen kregen we koudweg het antwoord "ga die maar kopen in de winkel". Wat indien de brand was doorgezet naar de gehele camping? Ik durf er niet aan denken! We vroegen om de politie te vragen langs te komen omdat er verschillende klanten bestolen waren. Dit werd weggewuifd.