Camping Las Dunas**** in Sant Pere Pescador Spanje 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Las Dunas****

met oudere kinderen, Juli 2011
"Veel lawaai"
harry
Staat van het sanitair
9-8-2011 Veel lawaai van discogangers en de basgeluiden uit discotheek.

met partner, Juli 2011
"Grote drukke onpersoonlijke camping"
Janka
Staat van het sanitair
14-8-2011 zeer grote drukke camping door wel 90% bezet door Nederlanders, wat soms leidt tot veel gegil en lawaai door de nederlandse kinderen.(vooral in het sanitair) Sanitair wordt door de spaanse dames zeer proper gepoetst,maar door sommige dames wordt de wc vuil achtergelaten, er lag zelfs een gebruikte tampon onder het zitbankje in de douche !!!! Zwembad te klein en te weinig ligstoelen.Supermarkt is proper en heeft een uitgebreidt assortiment, en niet duur. Avondanimatie is een lachertje vb. de ene avond een covergroepje Tribute to Elvis, dan Tribute to the beatles, dan Queen enz. We stonden vrij rustig achteraan op vak M maar veraf van strand en supermarkt, gelukkig dat we fietsen bij hadden. Het was de eerste keer dat we naar deze camping kwamen en ook de laatste keer.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Drukke camping"
cools
Staat van het sanitair
8-8-2010 Een drukke levendige camping. De poetsvrouwen maken alles super proper, en toch slagen er weer nederlandertjes erin om alles te verknoeien. Op de camping véél te veel hollanders die samen hokken en zo snachts lawaai maken.(er zijn zelfs nederlanders die beschaamd waren in hun plaats!!!)
Restaurant stelt niet veel voor, is een grote refter. Strand is mooi en leuk, zee loopt zeer langzaam af. zwembad is idd te klein voor de camping, temp was voor ons ok.
Dit was voor ons de eerste keer las dunas en daar zal het ook bij blijven.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooie camping"
sisse
Staat van het sanitair
25-8-2009 de camping is dik in orde, nijg mooi , voor uw caravaan 1are, waar krijg je dat nog, en vooral tegen de zee, en voor de 3 kinderen gaan we volgend jaar zeker terug, en zeker voor de hond, ferm, en de vrouwen dat de saniteir onderhouden amai, dat heb ik nog nergens anders gezien, altijd zijn ze bezig,dus tot volgend jaar, dat hadden de kinderen al gezegd en we moesten nog naar huis komen, de 2 weken waren rap voorbij,

met oudere kinderen, Juli 2009
"Al 5jaar komen wij naar Camping Las Dunas"
Van Rooij
Staat van het sanitair
20-9-2009 Elk jaar gaan wij 4weken naar Camping Las Dunas (onze caravan staat daar op stalling) dit is gewoonweg heerlijk! Onze 3 kinderen 19,18 en 12jaar vinden het daar zo plezant dat de (2oudste) nog steeds voor 2 weken naar daar komen. Het strand ligt voor ons neus, elke avond een leuk muziekje van de camping waar wij dan lekker een glaasje sangria drinken, de wc en de douce netjes wat voor de dames toch fijn is.Ronduit gezegd genieten wij van onze vakantie! Het minpunt van de camping is dat er dit jaar héél veel lawaai was van de uitgaande jeugd, hopelijk werken ze daaraan waar ik niet aan twijfel! LAS DUNAS , TOT VOGEND JAAR!!!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Fantastisch!!!"
Familie Haeck
Staat van het sanitair
26-7-2009 Wij zijn er deze zomer voor de eerste maal geweest, en wij en onze kinderen van 4 en 6 jaar hebben er echt ons hart verloren!!! Prachtige camping, enorm proper onderhouden!!! Het sanitair: modern, comfortabel en enorm proper!!! De kindjes gingen elke dag met plezier naar de "laladu-douche"!!! De sfeer op de camping is super, alsook de mini-club en overige animatie voor jong en oud!!! Het strand ligt aan de camping en is ideaal voor kleine kinderen want de zee is er rustig en ze kunnen een stuk het water in voor het voor hen te diep is!!! Verscheidene moderne speeltuinen zijn voorzien!!! Enig minpuntje is het zwembad die eigenlijk wat te klein is!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2008
"De perfecte gezinscamping"
Paul Grantcharoff
Staat van het sanitair
19-1-2009 we zijn met onze dochters van 13 en 16 j 2 weken op de camping verbleven.
De camping is groot maar toch heb je niet dat gevoel van een megacamping.
Dit jaar gaan we terug omdat de kinderen een supervakantie hebben gehad. we hebben hen eigenlijk 2 weken niet gezien daar ze onmiddellijk een grote vriendenkring hadden.
Alles is zeer goed onderhouden.
vind het toch wel een aanrader.
Maar het is en blijft uiteindelijk een eigen mening en persoonlijke keuze.