Camping El Delfin Verde**** in Torroella de Montgrí Spanje 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Camping El Delfin Verde**** Torroella de Montgrí

Familie, Sept. 2008
"Mooie camping !!"
Fam Pirard
Staat van het sanitair
22-9-2008 Wij huurden een clipper 1 huisje buiten de camping.Perfekte accomodatie,netjes, met alles erop en eraan.Wij hadden onze fietsen bij en konden met ons kindje dan ook makkelijk naar de camping om van het zwembad te genieten,alhoewel je aan de clipper ook een zwembad met kinderbad hebt.Dit jaar ook verrast door de installatie van een draadloos netwerk op de camping zodat je makkelijk met de laptop kan surfen,mits betaling.Strand wordt steeds proper gemaakt alsook alle accomodaties op de camping.Personeel in de winkels is niet supervriendelijk maar ook niet onbeleefd.Supermarkt op de camping aan de dure kant, maar direkt in Toroella heb je een carrefour waar je ook makkellijk met de kaart kan betalen.
Wij vinden de camping een aanrader. Goede miniclub en mini disco en in de clipper heb je geen last van lawaai op de camping en ze liggen direkt aan het strand. Ik wil nog eens voor een derde keer terug. Heb mensen ontmoet die er al 28 en 40 keer komen !!.

Familie, Juli 2008
"Had er veel meer van verwacht!"
Fam. De Graef
Eetgelegenheden
10-8-2008 We zijn net terug van Delfin Verde! Hadden geboekt met touroperator, maar dit nooit meer! Caravans vuil, en verouderd, kwam helemaal niet overeen met degene die we geboekt hadden. Camping heel druk en groot en je staat als sardienen naast elkaar, zwembad véél te klein en water voelde vies en plakkerig aan en zelfs geen bedjes beschikbaar. Eén pluspunt, we zaten vlakbij het strand en dat was wel heel leuk. Prachtig helder water met megagolven, super!! Daarvoor alleen zou je al teruggaan, maar de camping is zeker geen 4 sterren waart! De supermarkt was niet duur, wij winkelden er nog altijd goedkoper dan hier in België. Afhaalmaaltijden zijn daar niet aan te raden, dus niet lekker! Het weer maakte veel goed, elke dag blauwe hemel en veel zon, en de omgeving zoals L'éstartit was fantastish, maar de camping zelf.... ik ben al naar betere geweest zoals vorig jaar in Frankrijk, Séquoia-parc in de Charente Maritime!

Familie, Juli 2008
"Open racebaan"
de Smit
Staat van het sanitair
8-8-2008 overboekt in het hoogseizoen,vechten om een plaats(65 euro) ondanks reservering.veel herrie tot diep in de nacht geen bewaking gezien.zwembad teklein voor zoveel staanplaatsen,niks mag in het zwembad.Er wordt erg hard gereden op de camping.komen er al jaren maar dit was de laatste keer camping gaat hard achteruit.Wc waren vies en wil je naar estartit of naar de markt in torroella dan sta je al bij de camping in de file.meerdere mensen gesproken die er al jaren komen en ook voor die mensen was dit jaar hun laatste keer op el delfin verde.

Familie, Aug. 2007
nancy
Staat van het sanitair
6-9-2007 We zijn voor de 2 keer op de camping geweest. Vorig jaar waren we supercontent van de animatie. Dit jaar was terug hetzelfde en dat was wel een teleurstelling. Het eten is er niet beter op geworden, zeker geen aanrader om in het restaurant of snackbar iets te nuttigen. Wel een goede uitvalsbasis om vanalles te gaan bezoeken. Maar auto is wel een must. alle dagen is er wel een marktje in de buurt. We zijn geweest van 17/08 tot 02/09 en dit jaar is het weer wat tegengevallen. Het is wel een propere camping, (enkel de toiletten waren niet altijd netjes). We hadden een bungalow, dit jaar met overdekt terras en dat was super. Vorig jaar via happy camp hadden we een eenvoudige bungalow, maar dat was toch minder gezellig.

Familie, Juli 2007
fam govaert
16-8-2007 Hallo allemaal
super goeie camping niks op aan te merken,alleen weer eens teveel nederlanders maar waar zie je die niet?Gelukkig geen vervelende nederlanders we hebben al anders meegemaakt.En diegene die nu reclameren over de camping'plezier maak je zelf' en ben je van de camping gegooid dan moet er wel iets serieus geweest zijn anders doen ze dat niet.De bewaking is niks op aan te merken en streng moeten ze zijn anders genieten de andere vakantiegangers niet van hun vakantie.Het was en is voor ons een supercamping wij gaan zeker terug.En voor de nederlanders die niet tevreden zijn blijf gewoon thuis dan kun je doen wat je wilt,en verpest je voor anderen de vakantie niet.

met partner, Juli 2007
Eva
23-7-2007 Ik ben voor de eerste keer naar deze camping geweest,
en je hebt hier echt alles om je dag te benutten
als je savonds nog zin hebt om een barbeque te doen,er is in de supermarkt keuze nog a volenté
de supermarkt daar vind je alles.onze oudste dochter heeft er ziek geweest en de dokter van de camping heeft haar goed geholpen,het is er reuze en ik ga zeker volgend jaar terug met de kindjes
o ja het personeel is niet zo klantvriendelijk,maar daar trek ik mij niks van aan.ik koop er voeding en ben er weg.dus wie er graag wil genieten moet zeker naar deze camping gaan.

met partner, Juni 2007
Van Ham Bruno
Staat van het sanitair
19-5-2008 Uitstekende camping, vooral in het voorseizoen,half juni tot half juli ,daarna te druk,als je een koord aanspant komen ze dan al vragan ofdat je morgen vertrekt.Ik kom er reeds 10 jaar en zal indien ik kan nog minstens 10jaar bijdoen

met partner, Juni 2007
penne -seghers
1,0
2-7-2007 NOOIT MEER naar delfin verde, voor 2dejaar op rij gehuurd en slechte ervaring gehuurde in Tres Dlfines van 16/06/2007 tot7/07/2007 ben er vertrokken op vrijdag 28/06/2007 omdat ik op al deze dagen van mijn verblijf gemiddeld per nachte maar 3 uur heb kunnen slapen van het lawaai van buren, na meerdere klachte op bureel werdt er niets tegenover gedaan,het was steeds heb nog een nachtje geduld, maar het bleef duren ik ben verplicht geweest om te vertrekken of ik en mijn echtgenote gingen er onder door,wat het ergste in de zaak is dat op het bureel ze me wel tewoord stonden in de franse taal , maar als ze over de zaak onder hen discutierden voor de oplossing werd het gedaan in het spaans,precies om te zeggen je hebt er geen zaken mee ook heb ik nooit één van de hoge personen kunnen spreken,die werden afgeschermd,zo is mijn verlof voor de tweede maal op rij in het water gevallen,maar toch heb ik met goed geld betaald,en ben ik ondertussen om en bij de€700kwijt,door vroeger te moeten wegga

Familie, Aug. 2005
viviane uit Antwerp...
Staat van het sanitair
19-7-2006 zijn vorig jaar geweest voor de eerste maal gaan dit jaar terug in augustus prettige camping voor groot en klein