Golden Bahia de Tossa****

7,7
met partner, Juni 2012
"Veel te druk!"
Anne Mie
23-6-2012 Veel te druk hotel, veel (lawaaierige en onbeleefde) kinderen! Super-druk in het restaurant en aan het zwembad; wel goed was het zonneterras op de 6° verd., waar geen kinderen toegelaten worden. Kamers niet aangenaam (veel te donker); te ver ook van het strand en het centrum.

met partner, Sept. 2011
"Prachtig goed hotel"
fam. leijs de maess...
30-9-2011 golden bahia in tossa de mar was voor ons een heel goed hotel ,we waren er dit jaar sept. voor de eerste keer alles goed geregeld eten vonden wij heel goed en uitgebreid ,ik denk dat de mensen die hier over klagen thuis niets hebben , jammer dat het een eindje van het strand ligt. wij gaan als de gezondheid en financieen het tolaten zeker nog een keer terug , en het oude stadje bezichtigen is ook leuk , vroeger vele jaren Rosas , maar dat is wel over na deze vakantie .

met een groep, Sept. 2011
"Fantastische plek een tophotel"
murielle
14-9-2011 de kamers zijn goed onderhouden, personeel vriendelijk super shows en animatie is top. spreken goed engels. de grote massa in restaurant kunnen ze tijdig verwerken alleen het zwembad is niet diep anders geen enkel minpunt en ver gelegen van het strand ik was met herman en vandamme super organistatie raad ik iedereen aan !

met oudere kinderen, Juli 2011
"Dit jaar iets minder"
Wendy Bielen
18-7-2011 Wij gingen voor de 4de keer op rij naar dit hotel. Het personeel en het animatieteam zijn elk jaar top ! Zij doen hun uiterste best. Dit jaar was de kwaliteit van het eten fiks minder. Lange rijen en dikwijls moest je wachten tot het eten terug werd aangevuld. We merkten dat er steeds meer oudere (bejaarde) mensen hun vakantie hier doorbrengen. De kinderen mochten niet meer met de bal in het zwembad terwijl hier de vorige jaren geen bezwaar tegen was. Voor mensen met kinderen tot 12 jaar is dit een superhotel maar voor onze speelse jeugd (onze kinderen zijn 11, 12 en 13 jaar) is hier geen ruimte meer. Wij moeten dus op zoek naar een jeugdvriendelijk hotel voor volgend jaar. Spijtig.

met een groep, Juli 2011
"Zomervakantie Tossa"
Nick
15-3-2012 Het hotel lijkt aan de buitenzijde veel minder dan de score aanduidt, maar dit is schijn. We hebben 2 jaar na mekaar een heerlijke zomervakantie gehad, telkens de 1ste twee weken van juli (2010 en 2011). De kamers zijn goed, het eerste jaar heel goed, omdat we allen (groep van 3 kamers) zicht op het zwembad hadden en naast mekaar lagen. Dit zonder te vragen. Het volgende jaar hebben we dit wel gevraagd, maar kregen we eigenaardig genoeg 2 andere kamers, waarvan 1 met zicht op straatzijde, wat toch een heel pak minder leuk is. Wij lezen 's avonds nog graag wat op het terras van de kamer. Het eten is er fantastisch, veel verscheidenheid en het wordt goed bijgevuld. Best is proberen buiten te zitten of in de patio, de zaal heeft een cafetaria gehalte, maar dat vind ik van de meeste eetzalen. De wifi is gratis maar niet altijd even goed werkend. En er zijn te weinig stopcontacten in de buurt van wifi. De zwembaden zijn goed en er is heel de dag animatie (enthousiaste). Maw leuk.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Prachtig hotel"
Philtjens Eddy
9-7-2012 Het was erg uitgebreid , het was een erg proper en mooi hotel het is zeker aan te raden !!!!!

met oudere kinderen, 2010
"Goed hotel"
marc hermans
6-8-2010 Dit jaar van 12 to 19 juli geweest. Tot 16 juli alles schitterend in hotel. vanaf zaterdag 17 begon echt het massatoerisme. Eten was voorheen schitterend en van de ene op de andere dag een pak minder met lange wachttijden aan het buffet, we hebben dit over twee jaar ook meegemaakt. Tossa is gezellig klein dorpje. Prachtig zwembad, mooie grote kamers, proper. animatie 's avonds is ook niet mis. Kwalitatief goed hotel, maar hiervoor betaal je dan ook een hoge prijs. Extra's zijn ook duur. blikje coca aan de automaat 2.20 euro. Tossa is niet echt voor de jeugd, en evenmin voor kleine kinderen want ze kunnen niet in de zee gaan, want die gaat bijna recht onderaf.

met partner, Juli 2010
"Geweldig hotel"
ivan
30-7-2010 fam uit ieper
wij zijn hier met vakantie naar toe geweest,en vonden het een absolute aanrader,het eten is geweldig ,er is voor elk wat wils ,de zwembaden zijn proper en groot genoeg,ligstoelen voor iedereen uitgezonderd een te kort aan parasols ,mooie en propere kamers,de spa zeker een aanrader,zeker zijn 4 sterren waard,we komen volgend jaar zeker terug

met jonge kinderen, Juli 2010
"Weer super !"
Wendy Bielen
19-7-2010 Wij zijn voor de 3de keer terug geweest naar dit hotel. Voor de 3de keer was het weer top ! De animatie, het eten, geen gedoe met ligbedjes, de kamers, ... Alles was af. Dit jaar 1 enkel minpuntje : het was op sommige momenten zeer druk in het restaurant, maar als je 1 keer weet wanneer het piekmoment voorbij is, hou je daar rekening mee en ga je wat later naar het restaurant. De kinderen willen volgend jaar weer terug. Zeker omdat zoveel gezinnen ook ieder jaar terugkomen. Het was weer super.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Geweldige vakantie gehad"
t.w
17-5-2010 Zeer tof hotel, zeer geschikt voor kinderen door dat er voordurend activiteiten zijn zowel voor de ouders als voor de kinderen. Lekker eten en voldoende afwisseling.
Personeel is ook zeer vriendelijk vooral ook weer voor de kinderen.
zwembaden zijn ook heel tof en alles ook zeer proper, net zoals de kamers.
Het plaatsje Tossa was ik eigenlijk snel op uitgekeken, (zijn ook wel niet buiten Tossa geweest), en dit kwam gewoon doordat het hotel zoveel te bieden had.
Kom hier zeker nog een keertje terug. een echte aanrader!!!!!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?