Bungalow Parque Cristobal** in Playa del Inglés Spanje 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Bungalow Parque Cristobal** Playa del Inglés

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Zeer goed,"
dimitry.paillot
Hoeveelheid ruimte
21-7-2011 Een droom die uitkomt, kerstmis vieren in de zon. Geweldige ervaring geweest om op kerstavond in het zwembad champagne te drinken. Nu het bungalow complex was goed, restaurant en minidisco ook super. Ik zou niet direct het zelfde complex kiezen maar mocht er geen beter zijn dan zou ik niet twijfelen en terug gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Supervakantie gehad met onze drie kids!!!"
Fam Roels - De Cler...
Hoeveelheid ruimte
30-8-2009 Wij hebben er 12 dagen verbleven in een kidssuite en het was in één woord geweldig!!! Een hele ruime bungalow aan het tweede zwembad met ventilators en airco in elke kamer.
Het personeel was heel vriendelijk, altijd in voor een grapje met de kids en aan de receptie spreken ze vloeiend Nederlands.
Het strand ligt op 1700 meter, doch er rijdt enkele keren per dag een gratis bus.
De monitoren voor de kinderen waren supervriendelijk!
Ook het eten was heel goed, heel veel variatie en een apart kinderbuffet. We hadden de all-in genomen, dit is zeker een aanrader.
Heel verzorgd park, heel proper, een echte aanrader!!!
Wij gaan er zeker nog eens terug!!!

Familie, Juni 2007
familie Brouns
Hoeveelheid ruimte
30-6-2007 Wij zijn 2 weken geweest in juni met 2 kleine kinderen. Een absolute aanrader. Het buffet is zeer goed, ruim en voldoende afwisselend. De huisjes zijn mooi, gezellig en ruim. De animatie is Duitstalig maar wel zeer goed. Het personeel is vriendelijk. Het park is zeer goed onderhouden. De all-in formule is een aanrader, hoewel de drankjes wat waterachtig zijn. Enige minpuntje vonden wij de afstand tot het strand (20 minuten wandelen, er is wel een busje) en het "centrum", hoewel dit ook allemaal goed te doen is per taxi.