Hotel RIU Palmeras**** in Playa del Inglés Spanje 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel RIU Palmeras**** Playa del Inglés

9,3
met partner, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Laicha
23-4-2012 Mooi hotel, vriendelijk personeel. elke dag bingo, eten was lekker.
Zwembad was wel een beetje aan de frisse kant.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Kakkerlakken en lawaai hinder"
nathalie
29-9-2011 We hebben in de bungalow verbleven We kregen een grotere dan we geboekt hadden (2 slaapkamers ipv van 1) Positief zijnde het niet dat er kakkerlakken plaag was Gemiddeld vonden we twee kakkerlakken per dag in de ruimte niet echt leuk. Gezien de bacterien die ze rondstrooien. Kindjes zijn ook ziek geworden Verschillende malen gemeld. Personeel spoot met gewone spuitbussen maar verdelg je geen kakkerlakken mee
Tevens waren er verschillende werven rond het hotel en deze gaven heel veel lawaai hinder en stof. Kinderen konden moeilijk slapen overdag en aan het zwembad was het dan ook niet altijd even gezellig met de drilboren op de achtergrond.
Verschillende mensen hebben geklaagd en hebben 20% terugbetaald gekregen behalve de belgische klanten die moeten eerst klachtenformulier invullen en touroperator zal dan reageren.. ben is benieuwd. Is niet echt een aanrader voor mensen met kleine kinderen gezien de vele trappen naar het strand. Ook niet veel te doen voor hen Wel vriendelijk personee

met een groep, Juli 2011
"Voor herhaling vatbaar !!!"
Tevreden reizigers
14-8-2011 Wij verbleven er 10 dagen in juli/aug '11 en waren héél tevreden over dit hotel!
Wij waren met 3 volwassenen en na een paar nachten kregen wij zelfs de suite aangeboden zonder extra kosten! Het personeel was altijd even vriendelijk en behulpzaam, het eten was lekker en het zwembad mooi en zeker groot genoeg. De ligging was ook zeer goed: nabij het strand en voldoende bars om iets te gaan drinken/eten. Wij keren zeker nog eens terug! -:)

met partner, Juli 2011
"Uitstekend"
Bruno Tucci
7-8-2011 Wij hebben hier genoten van een zeer goed hotel, super vriendelijk personeel en hebben er goed gegeten.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Apr. 2010
"Perfect !!!"
moors chris
8-4-2010 prachtig gelegen hotel zeer zeer vriendelijke bediening en daarmee bedoel ik vooral het personeel.

met vrienden, Aug. 2009
"Geweldige "rust"vakantie"
Tevreden reizertje
5-8-2009 Net terug van een weekje Riu Palmeras (28/07/09 -- 04/08/09).
+ Bij aankomst onmiddellijk is het Nederlands aangesproken, is geen must, maar
het is toch fijn dat er moeite gedaan wordt.
+ Uitgebreid buffet (zowel ontbijt als avondeten) -- zeer gevarieerd ook!
+ Propere kamers.
+ Mogelijkheid om 's middags een snack in het hotel te eten, aan zeer voordelige
prijzen (hebben dit enkel laatste dag gedaan)!
+ Zeer behulpzaam personeel, altijd even vriendelijk (zelfs als een waterlek de
hele receptie onder water zet!!! Toch nog steeds iedereen met de glimlach
verderhelpen en de mensen zo weinig mogelijk hinder laten ondervinden van
dit "ongemakje").
+ Meer dan genoeg ligstoelen!! Altijd plaats!!

- Avondanimatie was redelijk ééntonig.

Als je a/h zwembad wil blijven kan je best je drank in de supermarkt tegenover het hotel halen, 1 flesje water in hotel = 1.80 € -- zelfde flesje in supermarkt (ook gekoeld) = 0.45 €

met vrienden, Juli 2008
"Een echte aanrader"
Vermassen David - V...
6-8-2008 Een zeer mooi en proper hotel met prachtig zwembad. Het personeel is zeer vriendelijk. Het eten was echt superlekker en er was heel veel keuze. De kamers zijn zeer proper en zijn goed ingericht. De ligging is ook ideaal: tussen het strand en het winkelcentrum. Enkel op het gebied van animatie overdag kan het stukken beter: nu hebben wij enkel op zaterdagvoormiddag een modeshow en op maandagnamiddag een bingonamiddag gezien. Ook voor kinderen is er weinig animatie, enkel een speeltuintje. Maar het mooie zwembad compenseert volgens ons het gemis aan animatie. Wij hebben er slechts 4 nachten verbleven maar volgens ons is dit hotel een echte aanrader. Onze vakantie was geslaagd. Dank u Jetair.

alleenreizend, Feb. 2008
Ludo
10-2-2008 Een goed gelegen en toch erg rustig hotel; klanten worden er niet gestoord door lawaaierige muziek aan het zwembad of opdringerige animatoren . Zowel restaurant -, bar - als receptiepersoneel zijn er om ter vriendelijkst en behulpzaam, en je wordt er niet als nummer behandeld. Ook het management is discreet aanwezig en houdt alles goed in het oog. Gevarieerde maaltijden.
's Avonds kwalitatief hoogstaand amusementsprogramma. Een hotel om met veel plezier naar terug te keren.

alleenreizend, Mei 2007
Eric
21-5-2007 ik,was er van 07 tot 16 mei 2007 , het was het tweede verblijf in riu palmeras ,het is er gewoon fantastisch , alles in de juiste dosering ook de avond animatie , bovendienwerd ik er in mijn eigen taal aangesproken .