Appartement Lanzaplaya*** in Puerto del Carmen Lanzarote | Zoover
Appartement Lanzaplaya*** Puerto del Carmen

Beoordelingen Appartement Lanzaplaya***

Calle México 2, 35510, Puerto del Carmen
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Lanzaplaya*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Lanzaplaya*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

127 beoordelingen over Lanzaplaya***

7,6
met partner, Apr. 2012
"Heerlijk relaxen op een fantastische plek"
E.Dubois
Hoeveelheid ruimte
3-5-2012 Dit kleinschalige, laagbouw appartementencomplex heeft een keurige uitstraling en wordt ook uitstekend onderhouden.Het personeel is de hele dag druk in de weer om alles perfect te laten zijn.Het zijn stuk voor stuk vriendelijke mensen. Wij zaten pal aan het zwembad en als we van het uitzicht wilden genieten, dan gingen we wel naar de boulevard.Overigens is deze boulevard in een woord schitterend aangelegd en wordt ook perfect schoongehouden, je vindt er geen stukje papier! Dit is de eerste strandbestemming in Spanje waarvan ik zeg: dit is dik in orde. Prijs/kwaliteitverhouding is prima (wij zaten er in het voorseizoen, dus dan valt de prijs nogal mee). Wij boekten met Halfpension, en zowel het ontbijt , als het avondeten (buffet), was uitstekend, iedere dag iets anders en voor ieder wat wils.

"Goed vertoeven"
tineke boersma
Hoeveelheid ruimte
16-4-2012 Prima park, met ijverig en vriendelijk personeel. De ligging is perfekt. Lekker rustig en toch vlakbij strand en boulevard. Bushalte vlakbij. Een klein nadeel was dat de bedden inderdaad steenhard waren. Het restaurant had de grootte en sfeer van een gymzaal, maar het eten was lekker. Vaak over de boulevard geslenterd en de stoepiers zijn irritant, maar bij het tonen van ons al inclusive bandje drongen ze niet verder aan.
Niets te klagen over de gasten, gemengd publiek, maar geen aso's, die 's avonds lallend de rust verstoren.
Omdat Lanzarote veel last heeft van een straffe noordenwind koelt het 'savonds snel af en is het al gauw niet meer te doen om nog op het balkon te zitten. Misschien is het later in het seizoen beter.

met partner, Apr. 2012
"Prima appartement. Voor herhaling vatbaar."
wim & ineke colenbr...
Hoeveelheid ruimte
13-4-2012 Prima appartement op geringe afstand van boulevard en zee.
Kamers o.k. ,bedden wel wat hard.
Ontbijt en diner zeer uitgebreid , gevarieerd en goed.
Zwembaden uitstekend en voldoende ligbedden.
Fietsen te huur ter plekke: mooi fietspad naar Arrecife langs de zee en het vliegveld.
Kamers met balkon, waarvan sommige met zeezicht.

met vrienden, Feb. 2012
"Goed en net appartementencomplec"
Wim
Hoeveelheid ruimte
18-3-2012 een aanrader, goede ligging ongeveer 4 a 500 meter van het strand en boulevard.
service goed, vriendelijk en behulpzaam personeel.

"Appm. Lanzaplaya"
rob
Hoeveelheid ruimte
21-2-2012 29 dagen geweest.Logies.
Gezellig appm. goede stevige bedden(persoonlijk).Vriendelijk en behulpzaam personeel.zaten in nr 3210.Dit is de hoogste rij(3200-3210).09.15 zon op balkon tot zonsondergang.Zonneterras bij zwembad erg kaal.Complex leent zich niet voor all-in.Buiten en binnenbar ongezellig.Eetzaal om 18.00uur mutjevol.
.Winkeltje duur.Spar aan einde van straat uitgebreid en goedkoper.
Appm.koud. Kachel gehuurd bij receptie.
Puerto del Carmen heeft een prachtige wandelboulevard maar de winkel boulevard heeft geen uitstraling. Erg veel chinese souvernierwinkels en parfumerieen.Veel Ierse kroegen.Enkele mooie winkels.Veel variatie in restaurants .Irritant om steeds aangesproken te worden door stoepiers om maar bij hun te komen eten.Goed openbaar vervoer.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Aanrader!"
Laura Veen
Hoeveelheid ruimte
24-1-2012 Wij zijn net terug van 8 dagen Lanzaplaya en het verblijf is ons heel goed bevallen. Het personeel is erg vriendelijk (ook voor ons zoontje van 1 jaar) en het ontbijtbuffet en dinerbuffet zijn erg goed en afwisselend. De kamers zijn schoon, redelijk ruim, zien er leuk uit en alle benodigdheden zijn aanwezig. De schoonmaak is prima. Enig nadeel vond ik de bedden: deze zijn zeer hard en de vering "prikt" in je rug als je slaapt. Verder niks aan te merken op de kamers. Wel is het handig om aan te geven als je met een baby/kind reist of slecht ter been bent. Wij waren met ons zoontje van 1 en zaten in een kamer die je alleen kon bereiken door een aantal trappen (onhandig). Het complex is zeer gunstig gelegen tov het centrum/de boulevard van Puerto del Carmen: nog geen 5 minuutjes lopen, maar toch heel rustig gelegen (geen overlast). Verder leuk zwembad met bar en nog wat pooltafels. Samengevat zouden wij appartementen Lanzaplaya zeker aanraden!

met partner, Jan. 2012
"Leuk en op goede locatie gelegen appartementen"
klaas zuidema
18-1-2012 Mooie plek vlak achter de boulevard in de directe nabijheid van een
gezellig uitgaanscentrum.
Winkels, cafe's en eetgelegenheden op korte afstand.
We hadden vanuit ons appartement een mooi uitzicht op zee.
Appartement is tamelijk rustig gelegen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel in bediening, schoonmaak en
receptie.
Receptioniste, tijdens ons verblijf, is een topper. Plezierig, behulpzaam en meedenkend. Geweldig.
Prijs kwaliteit goed.
In 2011 vonden wij het avondeten in het restaurant matig. Dit jaar sterk verbeterd.
Kamers zijn goed en netjes ingericht.
Per twee dagen wordt schoongemaakt en handdoeken en bedlinnen vervangen.
Ons verblijf was zeer aangenaam.
Reden genoeg voor ons om een vierde keer dit appartement te boeken
ook al liggen de bedden iets te hard.

"Beslist een topper."
Mulder
Hoeveelheid ruimte
4-2-2012 Voor het eerst naar Lanzarote geweest en op beoordeling naar Lanzaplaya. Eeen heel goede keus. Beslist een topper. Zeer vriendelijk. Even vragen naar een waterkoker en deze werd direct gebracht. Bij aankomst 's-avonds om 21.30 uur werd er eten gebtacht. Het eten was uitstekend een 10 waard.Veel variatie.Prima appartement. Volgend gaan wij er beslist weer terug.
Ria en Bert.

met partner, Nov. 2011
"Heerlijk"
peterdekkers
Hoeveelheid ruimte
30-11-2011 complex is perfect gelegen: strand (playa grande) en boulevard op ca 200meter, heerlijk rustig gelegen. Appartementen keurig verzorgd, goede bedden. Ontbijt prima, voldoende keuze.
Zwembad was wat koud, en niet heel groot.
auto en fietsen worden bij verhuur bij het complex gebracht en weer gehaald.
Eigenlijk niks aan te merken.

met partner, Nov. 2011
"Heerlijke vakantie"
se_eijlander
Hoeveelheid ruimte
10-11-2011 Heerlijke vakantie in een top appartementencomplex gehad! Het complex ligt op 300 m van het strand. Het hele complex is erg schoon en ook de kamers worden 5x per week schoongemaakt. Het meubilair is wat je kan verwachten van dit soort landen; basic. Bedden zijn erg hard. Kamer is ruim, de douche is heerlijk. Het personeel is erg aardig. Het weer was perfect. In deze tijd van het jaar redelijk veel ouderen, maar daardoor was het wel lekker rustig :) In dit complex een mengelmoes van Engelsen, Duitsers en Nederlanders. Puerto del Carmen heeft een lange boulevard waar veel restaurants en bars zijn. Al met al een heerlijke vakantie in een goed verzorgt complex. Een plek om nog een keer heen te gaan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende