Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Home Review toevoegen Spanje Mallorca Alcudia / Puerto de Alcudia Aparthotels Alcudia / Puerto de Alcudia Aparthotel Port Alcudia Populaire bestemmingen Barcelona Playa del Inglés Playa de las Américas Malgrat de Mar / Santa Susanna Costa Adeje Benidorm Puerto del Carmen Torremolinos Maspalomas Salou Populaire bestemmingen Cala d'Or Playa de Palma El Arenal Alcudia / Puerto de Alcudia Cala Millor Palma de Mallorca Sa Coma Santa Ponsa Can Pastilla Paguera Populaire in Alcudia / Puerto de Alcudia Appartementen in Alcudia / Puerto de Alcudia Hotels in Alcudia / Puerto de Alcudia Bezienswaardigheden in Alcudia / Puerto de Alcudia Aparthotels Mallorca Aparthotels Spanje Reviews Aparthotel Port Alcudia Reviews Foto's & video's Tips Vraag en Antwoord Weer Aparthotel info 8 Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe 1 Nederlandse reviews 0 Internationale reviews Goede prijs kwaliteit verhouding Wij hadden een ruim twee kamer app met uitzicht op het zwembad. Alle kamers hebben een ruim balkon. Eten vonden wij prima voor een 3 sterren accomodatie. Aanrader!!! Claudia, 19 augustus 2009 12° / 23° 22 Apr 2018 Weer Nummer 15 van 17 aparthotels in Alcudia / Puerto de Alcudia 1 Nederlandse review van Aparthotel Port Alcudia 8 1 review Waardering 8 Ligging 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Eten - Kamers 9 Kindvriendelijk - Zwembad - Hygiëne - Taal: Nederlands (1) Gezelschap: Alle (1) ------------ Met jonge kinderen (1) Goede prijs kwaliteit verhouding 8 Claudia, 19 augustus 2009 Ligging 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Eten - Kamers 9 Kindvriendelijk - Zwembad - Hygiëne - Wij hadden een ruim twee kamer app met uitzicht op het zwembad. Alle kamers hebben een ruim balkon. Eten vonden wij prima voor een 3 sterren accomodatie. Aanrader!!! * Aparthotel Port Alcudia scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 reviews Lees meer Minder tekst Acties voor Aparthotel Port Alcudia Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed Informatie over Alcudia / Puerto de Alcudia Weer Alcudia / Puerto de Alcudia Kaart Alcudia / Puerto de Alcudia Foto's Alcudia / Puerto de Alcudia Video's Alcudia / Puerto de Alcudia Vraag en Antwoord Alcudia / Puerto de Alcudia Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.