Aparthotel Club Martha's**** in Cala d'Or Spanje 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Club Martha

Beoordelingen Aparthotel Club Martha's****

Carrer des Parc de la Mar 6, 07660, Cala d'Or

3 beoordelingen over Club Martha's****

Familie, Sept. 2008
"Supervakantie"
mapo_646@hotmail.co...
18-9-2008 Wij hebben hier een supervakantie gehad. Mooie appartementen,groot balkon en heerlijke bedden.
Luxe badkamer met bad. Het park was mooi groot en goed onderhouden. 2 zwembaden met mooie ruimte voor de kleintjes en genoeg te doen op het park. Het eten is lekker en niet duur. En het personeel is erg vriendelijk,vooral naar kinderen.In de omgeving is genoeg te zien en anders ga je met de bus of het treintje wat verderop. Wij gaan zeker nog een keer heen.

Familie, Juli 2008
"Wanneer kunnen we weer terug!"
Arjo, Jeanina en Ve...
31-7-2008 Voor de tweede keer naar Martha's en wederom een supervakantie gehad. We hadden een ruime en fijne kamer die ruim voldoende werd schoongemaakt. We hebben ons niet beziggehouden met het scoren van een bed bij het zwembad. Dit ligt aan de mensen en niet aan Martha's! Zij doen hun best door ze tot 9uur aan de ketting te leggen. Het eten was lekker, vooral kinderen genieten om zelf met hun bordje van alles te pakken en te proberen...volwassenen ook met name de toetjes, mmm. Maar het allerbeste is het animatieteam, super. Kinderen krijgen veel aandacht en vermaken zich volop....en dat is ook vakantie voor de ouders!!!!

Familie, Aug. 2007
mama van twee
11-4-2008 Wij hebben hier met twee kleine kinderen in de zomervakantie een weekje vakantie gevierd. De kinderen hebben het er nog wekelijks over.
Mooi zwembad, leuke shows. De kinderdisco was een succes.
De bedden waren minder, zo ook het keukentje in het appartement.
We zijn nog een dagje naar de hoofdstad van het eiland geweest. Leuk!!!
Ik vind dit park een aanradertje.