Aparthotel Hipotels Cala Millor Park (vh Iberostar)**** in Cala Millor Spanje 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Hipotels Cala Millor Park (vh Iberostar)**** Cala Millor

9,4
9,2
9,2
met partner, Sept. 2011
"Prima hotel met prima ligging - een aanrader !"
Familie Claessens
25-9-2011 Voor 1 weekje in hotel geweest. Super vriendelijk personeel (met Nederlandstalige opvang aan receptie). Superlekker eten en gevarieerd, zelfs bij all-in formule. Live show cooking. Je kan zelfs een bordje afgeven met ingredënten dat ze dan voor jou warm maken. Wij hadden een gigantisch grote kamer in blok 3 met 2 (!!) badkamers, 2 slaapkamers, eethoek, salon, keuken en 5 (!!) terrassen (op hoek van gebouw gelegen). Prima animatie verzorgd door de mensen van Cosmo die iedere gast in zijn of haar landstaal vlot kunnen aanspreken. Zeker voor herhaling vatbaar !!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zeer leuk en netjes hotel goed gevoel"
petra
13-8-2011 wij waren zeer tevreden alleen viel ons app. wat tegen( deuren van kastjes die scheef hangen, lades die bijna uit elkaar vallen) maar eenmaal je daar over bent ben je blij dat het zeer proper is. het hotel word gerenoveerd in de loop van volgend jaar. Het eten is zeer lekker en personeel zeer vriendelijk. wij gaan zeker nog terug. er is ook een gezellig winkelcentrum niet ver van hotel. niet groot maar groot genoeg om elke avond eens door te slenteren

met oudere kinderen, Juni 2010
"Zeer goed hotel , voor herhaling vatbaar"
Vandevoorde-Bordeyn...
9-7-2010 Wij verbleven in Hipotels Cala Milor park van 27/06/2010 t.e.m. 04/07/2010. (2 volwassenen en een 14 jarige dochter ) Ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren.Zeer vriendelijk en hartelijk onthaald aan de receptie. De kamer was helemaal gerenoveerd en bevond zich aan de zwembad zijde. (rustig kunnen slapen geen nachtlawaai) Eten zeer lekker,uitgebreide keuze,prima kwaliteit (voor elk wat wils) Uitgebreide all in. Personeel zeer vriendelijk van poetsvrouw tot management (ook als je ze buiten het hotel tegenkwam)Overal proper gepoetst en onderhouden. Wij verbleven al in 4 ster hotels die veel minder goed waren,ik heb de indruk dat men streeft om van 3 naar 4 sterren te gaan qua beoordeling,iets wat ze mijn inziens verdienen. Ik kan alleen maar positieve dingen over dit hotel en ons verblijf aldaar neerschrijven. Enige aandachtspunt voor de mannen voor het avond eten is het dragen van een lange broek verplicht en dit stond niet in het TO boek (1 moeten kopen aldaar)

met jonge kinderen, Juli 2009
"Tophotel"
Familie DM
9-8-2009 Dit hotel verdient zeker 4 sterren in plaats van drie.
De ligging is ideaal, vlakbij het strand en de winkelstraat.
De kamers zijn er verzorgd, het personeel is uitermate vriendelijk, de keuken is er zéér goed en de keuze is zéér uitgebreid.
Wij hadden er all-in geboekt, alles wat je maar wenst en zoveel je maar wilt, ijsjes, snacks, frisdrank, bier en zelfs de sterke dranken en de cocktails waren inbegrepen.
Dit is zeker een aanrader!
Één klein minpuntje is misschien dat de avond-annimatie soms al rond 22 uur is afgelopen, dan valt er niks meer te beleven, maar voor ons zeker geen reden om niet meer terug te gaan.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Wij gaan zeker nog eens terug!"
Kurt, Peggy en Anke...
2-6-2009 Dit is zeker een aanrader. Wij hadden een appartement aan de zwembadzijde, heel ruim, proper, echt niets op aan te merken. Werd 6 vd 7 dagen schoongemaakt, zelfs onze afwas werd gedaan. Het hotel is heel goed gelegen, alles is op wandelafstand. Onze dochter van 4 jaar heeft haar ook supergeamusseerd in de miniclub en s'avonds in de minidisco lekker gedanst. Het zwembad is groot en er zijn meer dan genoeg ligbedden, handdoek s'morgens leggen is hier niet nodig.
Het enige minpuntje misschien was, dat waar wij de lift moesten nemen, wij eerst een aantal trappen moesten doen en dat was niet altijd makkelijk met de buggy, maar dit zou naar het schijnt binnenkort veranderen. Er zouden een aantal aanpassingen gebeuren om dit buggy en rolstoelvriendelijker te maken.