Aparthotel Viva Bahia**** in Playa de Muro Mallorca | Zoover
Aparthotel Viva Bahia**** Playa de Muro

Beoordelingen Aparthotel Viva Bahia****

Av. Playa de Muro s/n, 07458, Playa de Muro
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Viva Bahia**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Viva Bahia**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

122 beoordelingen over Viva Bahia****

9,4
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super vakantiebestemming"
Annemarie
29-12-2011 Apart hotel Viva Bahia is een luxe , schoon, kindvriendelijk en mooi complex met vriendelijk personeel.De ligging,direct aan het fijne zandstrand, is super. Het complex is aan te raden voor zowel mensen met en zonder kinderen. In de directe omgeving zijn enkele supermarkten en restaurants maar voor de gezelligheid moet je de bus nemen naar oa Alculia (met oude stadsmuren en gezellige straatjes) of Alculia Port (boulevard,haven ed). Voor 2.50 euro pp heb je een retourtje en je bent er zo!!!
Het hotel is zijn vier sterren zeker waard en het prettige is dat je kan kiezen uit all inclusive,half pension,logies ed terwijl je altijd van alle facceliteiten van het hotel gebruik mag maken. Omdat de appartementen een kitchenette en koelkast hebben kan je zelf je potje koken maar ook aanschuiven in bv het buffetrestaurant ( veel keus en aan iedereen wordt gedacht). Al met al een echte aanrader als je van rust houd en het niet erg vind om een stukje te reizen om in het centrum te komen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Fantastisch met jonge kinderen"
mira Reulink
4-10-2011 Zijn net 8 dagen geweest met 2 kindjes 3,5 en 1,5 jaar, we hadden all incl. perfect!(ontbijt buffet, middagbuffet of a la carte,avondbuffet, drinken, ijs, fruit, etc. Kamers ruim, schoon en lijkt als nieuw fohn, magnetron, koelkast, heerlijk bed/bedbank, rain en handdouche, campingbed perfect!Zwembad koud maar prima te doen,3 kinderbadjes waarvan 1 met mooie toestellen, relaxbad 18+ en mooi groot bad.zee gewoon lauw en eerste 100m erg ondiep, water zeer helder. Speeltuin super (luchtkussen, trampoline gaaf speelkasteel, wip, schommel) eten erg afwisselend en erg lekker, zeer kindvriendelijk!! personeel erg vriendelijk, animatie leuk voor de kids, Ik kan niks bedenken wat er niet goed is aan dit hotel. We gaan er zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Een echte aanrader voor gezinnen!"
Isabelle
27-9-2011 We zijn net terug van anderhalve week vakantie in Viva Bahia. We gingen met onze drie kinderen van 1,3 en 4 jaar. De oudste twee hebben zich fantastisch vermaakt in het zwembad met piratenboot, de speeltuin en het strand. De jongste kroop overal vrolijk tussen door. Jammer was dat alle kinderbaden te diep waren voor haar om door te kruipen, maar dat was het enige. Wij genoten vooral van de kinderen, het schone complex, de vriendelijke service, het heerlijke eten van het dinerbuffet (nog niet vaak zo'n goed buffet gehad), de zeer actieve animatie en de nette kamer. Wij overwegen om nog es terug te gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel, goeie ligging"
Marion
2-9-2011 Deels zijn we het eens met de beoordelingen zoals eerder genoemd. Echter toen wij 's avonds aankwamen om 8 uur, was onze kamer nog niet schoon. Wel excuses gehad (in woorden), maar als je honger hebt en even wil opfrissen, dit dat een schrale troost. De kamer werd niet elke dag schoongemaakt, namelijk niet op woensdag en zondag, dus dat is ons inziens een minpunt. Het eten is top en de ligging ook. Echter in het restaurant zijn de borden en het bestek niet altijd even schoon. Wij hebben zelfs een keer het glas verwisseld omdat ie leek alsof helemaal niet afgewassen.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Tophotel"
John
30-8-2011 Net terug van 12 dagen. Het weer was top, het hotel en kamer waren top. kortom topvakantie. volgend jaar zeker weer. we waren met twee kinderen ( 3 en 6 jaar).
veel plezier gehad bij de miniclub en disco (Cheyenne bedankt!!!!!, uiteraard ook irene, malin, linda, christopher en ellen.) leuke animatie en shows waar de kinderen aan mee konden doen. eten in buffetvorm en voor elk wat wils. Ligging aan strand, vanuit zwembad loop je zo naar het strand. Elke dag schoonmaak, bedden opmaak en schone handdoeken. we hadden een ruim appartement, met balkon. dakterras met jaccuzzi(alleen te gebruiken met bijbetaling).

Als je dit geen goed hotel vind en het eten niet goed ben je, of niet goedwijs, of ongelofelijk verwend.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Absolute aanrader"
Edwin
16-8-2011 Net terug van 13 dagen Viva Bahia, was voor ons de 2de keer en gaan volgend jaar weer!
Wij hadden een privilege appartement, compleet gerenoveerd met nieuwe vloer, nieuwe bedden die goed lagen, zag er allemaal prima uit. Ligging is subliem, eten niets om aan te merken, entertainment prima, goed gemutst personeel met bijzondere aandacht naar kinderen. Hotel investeert heel duidelijk, nieuwe bedden bij zwembad. Alles schoon. Hotel zoals het moet zijn, hadden all inclusive. Prachtige azuurblauwe zee. Al met al top.

"Mooi hotel"
Fam Roks
13-8-2011 11 dagen in Viva Bahia geweest met gezin 2 kinderen 3 en 5 jaar.Inmiddels ons 3e Viva Hotel (palma nova en tropic)dit hotel scoort voor ons het best ligging direct aan het strand is erg mooi strand is mooi schoon en zee loopt langzaam af ideaal voor de kinderen.
Hotel is niet massaal vinden wij dat maakt het toch nog persoonlijk.Wij hadden HP eten voor ons voldoende eten is erg goed en uitgebreid.Ook AI is goed.
Kidsclub voor de kinderen is goed er was nederlandstalige animatie fijn voor de kinderen de kidsclub was niet erg druk wel zo fijn.Iedere dag minidisco na 10 dagen wel gezien maar de kinderen waren iedere avond enthousiast mn voor Bufo en zijn vrienden.Het hotel ligt iets buiten playa de muro in een hotelzone met wat grotere hotels naar Can Picafort is 4 km Alcudia 8 km..moet dus wel met taxi of bus.
Kamer vonden wij groot balkon ook.Wij zaten in gebouw 2 met uitizicht op zwembad erg goede locatie.Avonds is het na 2300 uur rustig in hotel zitten vnl gezinnen met jonge kinderen

"Top voor kids"
M.J
31-7-2011 Ligging: aan een top strand. Prachtig uitzicht op kustlijn vanaf strand, ondiep water met vissen, op 50 negerden je hotelkamer. Hotel ligt aan meest toeristische kustlijn van Mallorca (noord/oost kust). De westkust is veel idylischer maar heeft minder mooie stranden.
Kids: super vermaak: strand, piratenzwembad, veel kindvriendelijke keuzes in alle restaurants.
Eten: voor kids top. Voor ouders prima. Ik was niet zo kapot van de strand snackbar, buffetten waren prima. De ene avond wat beter dan de andere.
All in: top. Bijna alles is all in. Drank, ijs etc. Zelfs de irish coffee. Hele dag door. In een enkel geval moet je wat bijbetalen (bijv 5 euro voor een fles wijn van 20euro).
Vermaak: kids hebben zich super vermaakt. Buffo de lokale superheld was elke avond vd partij op de kids disco. Viva musical shows zijn van hoge kwaliteit! Vooral de kids vonden de animatie geweldig. Dan voor ons ook top!

"Geweldig!"
Debbie
6-8-2011 Wij zijn van 16-07-11 t/m 27-07-11 geweest en het was een top vakantie.
(ons zoontje is bijna 4 jaar) Al inc.
De kamers zijn lekker ruim en worden goed schoongehouden, leg een paar euro's neer voor de schoonmaak aan het begin van je vakantie en ze doen net nog ietsje meer.Echter zit je wel in een aparthotel dus je moet wel zelf je glas opruimen.(Als je drinken mee neemt naar je kamer bijv.in glazen flesjes) Ook je afwas moet je zelf doen, mocht je kopjes ed gebruiken.
Top strand, top zwembad (niet verwarmd) Eten echt veel en goed, voor ieder wat wils. Vraag om dingen die er niet zijn, en ze gaan het met liefde voor je regelen. Voor kinderen geweldig, alles is op loopafstand. Houd wel rekening dat als je aankomt op het vliegveld dat het nog anderhalf uur met de bus is naar het hotel. Auto huren is prima te doen €200 voor 3 dagen, maar zeker de moeite waard bij regenachtig/bewolkt weer. Je kunt beter zelf naar dingen toerijden, dan ben je een stuk voordeliger uit dan al die excursies

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldige vakantie!"
Dennis Sandra
30-6-2011 Net terug van een top vakantie. Ons dochtertje van 3 heeft zich prima vermaakt en wij ook. Alles is goed: service, faciliteiten, entertainment. Het eten is echt goed en gevarieerd. Voor kinderen een waar zwemparadijs, voor 18+ een lounge zwembad. Er zijn inderdaad veel scandinaviers, maar daar is wat ons betreft niets mis mee. Allemaal nette mensen en echt geen dronken taferelen ofzo. Perfecte bestemming voor jonge gezinnen.

Onbegrijpelijk dat mensen een waardering van 4 geven.

Echt een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende