Aparthotel Iberostar Royal Playa de Palma**** in Playa de Palma Spanje 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Iberostar Royal Playa de Palma**** Playa de Palma

9,2
9,1
9,7
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Iberostar royal playa de palma in Playa de Palma"
Maesen
21-9-2011 super hotel.
reeds de derde maal aanwezig.
het eten is zeer goed
het personeel is zeer vriendelijk
gewoonweg een heel leuk en net hotel

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Zeer goed hotel prima verhouding priis/kwaliteit"
gunter
3-9-2011 het hotel is zeer goed gelegen net buiten de grote drukte dus zeker geen lawaai en vlakbii het brede zandstrand.Over de accomodatie zeker geen klagen de kamers ziin wel wat ouder maar perfect onderhouden en dageliiks zeer grondig gepoetst we hadden een appartement wat misschien iets ruimer is dan een gewone kamer.En het eten was ook zeer goed en prima verzorgd en als men hier zegt dat er geen variatie is dan weet ik niet wat men gewoon is?Kom hier zeker nog is terug en bii de volgende vakantie zie ik zeker uit naar een iberostar als dit de maatstaaf is kan het zeker niet stuk

met jonge kinderen, Juli 2011
"*"
nathalie
28-7-2011 Over het algemeen zijn we tevreden over dit hotelDe kamers zijn wel verouderd en aan vernieuwing toe. In het eten zat weinig variatie maar was degelijk. Hele oude tv. Kookvuur kon je niet gebruiken. Tweede dag was er wel een kanjer ve kakkerlak in de kamer. Hebben hem kunnen vangen en naar de receptie gebracht. Andere dagen was er geen ongedierte te bespeuren. Je rook wel dat ze met verdelgingsproducten spoten als ze de kamer kwamen kuisen.
Elke dag was het wel handdoek leggen aan het zwembad. Vond wel dat de netheid rond het zwembad te wensen over liet. De redder hield het zwembad proper maar de vloer rond het zwembad was vuil zwart en deze is geen enkele keer toen we daar op vakantie waren gekuist. Animatie is in orde. De show voor de kleintjes was de max Laatste dag hadden we een late vlucht. Er was nergens en kamer voorzien waar je kon verfrissen.We moesten dit in het overdekt zwembad doen waar er kleedhokjes waren en een douche. Echter deze waren schandig vuil geen 4* waard

met jonge kinderen, Juli 2011
"Kindvriendelijk aparthotel"
Fam. Koneer
9-7-2011 Iberostar Royal Playa de Palma is een ideaal hotel om er je vakantie door te brengen met kinderen. Er is een rustige en gezellige sfeer en ALLE personeelsleden zijn ontzettend vriendelijk en trachten om het verblijf voor de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken. Het appartementje heeft een voldoende grote leefruimte en leuk terrasje.
De ligging van het aparthotel is ook prima! In de buurt van winkeltjes, restaurantjes, caféetjes, doch de echte, drukkere uitgaansbuurt bevindt zich op een 10-tal minuutjes wandelen, dus last van enorme drukte heb je er niet.
De buffetten zijn verzorgd, uitgebreid en zeker niet ééntonig.
Wij keren volgende zomer tevreden terug!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuk vertoeven met de kids"
Heidi
5-1-2012 tof hotel, mooi appartement met zeezicht op de 5e verdieping.
Waren daar met 2 kids (3 en 5 jr) de 2 middenste weken van juni 2011 en merkten wel duidelijk een verschil tussen de 1ste (kalmere) week en de 2e (drukkere week). In het begin kreeg je bij het ontbijt vers gemixte fruitsapjes / milkshakes en was er veel meer keuze in vers fruit. Aan het zwembad kwam men geregeld langs met een stukje fruit of mini-drankje (gratis). De 2e week hebben we dit niet meer gezien en was er bij het ontbijt enkel nog chochomelk te verkijgen. (ook wel fruitsappen in kan, maar niet zo lekker) Enige minpunt. 2e week ook beduidend drukker in het restaurant (veel Engelsen) waardoor de plaatsen op het terras meestal bezet waren. De (kinder)animatie / miniclub / minidisco waren wel super. (ook in het Nederlands) De kinderen zouden er elke dag naartoe willen.
Mooi zwembad en strand vlakbij.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Uitstekend hotel"
Familie Caluwe
5-2-2011 We waren eind juli 2010 in dit hotel met twee kindjes van 16 maand en 3 jaar. Een kindvriendelijk hotel was dus onze grootste vereiste en dat was het: appartement formule met een aparte kamer voor de kindjes en kitchenette, een kinderzwembadje, vlakbij de luchthaven (geen lange transfer met de kindjes!), altijd wat te eten speciaal voor kinderen, vlakbij strand en een leuke kindershow 's avonds.
De kamers zijn zeer verzorgd en hebben bijna allemaal een mooi terras met zicht op zee en zwembad.

Het hotel ligt direct aan de boulevard, met terrasjes, winkeltjes en restaurants in de buurt, zonder last te hebben van het drukke uitgaansleven een eind verderop.

Het eten is zoals je kan verwachten in een hotel van deze omvang: weinig uitschieters, maar degelijk.

We hebben tweemaal de bus naar Palma genomen die vlak voor het hotel stopt.

Een hotel om naar terug te keren!