Hotel Hipotels Marfil Playa**** in Sa Coma Spanje 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Hipotels Marfil Playa**** Sa Coma

Beoordelingen Hotel Hipotels Marfil Playa****

Cards s/n, 07687, Sa Coma

3 beoordelingen over Hipotels Marfil Playa****

9,3
met partner, Aug. 2011
"Fantastisch!"
Kevin en Wendy
23-8-2011 in augustus verbleven wij één week in dit hotel. Het meubilair op de kamer en de badkamer was wel wat verouderd maar alles werd prima proper gemaakt. Onze kamer was aan de achterkant van het hotel waardoor we een mooi zicht hadden op het zwembad en de zee. 's Nachts hadden we dus helemaal geen last van lawaaihinder. Het dorpje Sa Coma is klein en maar wel gezellig met de vele winkelstraatjes en een heel mooi strand. Het animatieteam spreekt wel geen Nederlands. Overdag en 's avonds werden er activiteiten georganiseerd. Het aanbod was zeer gevarieerd. De gemeenschappelijke ruimte waren zeer proper, alleen jammer van de twee kleine liften waarop je soms heel lang moest wachten. Wij hadden een all in formule, het buffet was steeds zeer netjes gepresenteerd en er was ook zeer veel variatie. Het personeel was heel vriendelijk. De lunchpakketen vielen ons wel tegen.
Wij hadden er een aangename vakantie en zouden het hotel zeker aanraden!

met partner, Mei 2010
"Prima hotel"
Luc
3-6-2010 marfil playa is een mooi hotel, vriendelijk personeel,alles netjes gepoest
er nocht wat meer afwisseling zijn in het eten en de animatie doet zijn best maar valt wel tegen
in sa coma zelf is weinig te beleven
cala millor een beetje verder is dan weer wel mooi en de taxi's brengen je overal en zijn goed betaalbaar
voor verdere inl kan je mij steeds bereiken
miekes112@hotmail.com

met partner, Aug. 2009
"Uitstekend hotel met vriendelijk personeel"
Eva en Rudy
7-8-2009 hotel goed gelegen, een kleine honderd meter van en mooi zandstrand, met een mooie wandelpromenade. Direct aan winkeltjes.
Zeer goed onthaal, mooie ruime kamers met mooie badkamer en ideaal terras. Veel mogelijkheden, zoals tennis, beachvolley, sauna, er is ook een zonneterras, zeker voldoende en in goede staat verkerende ligstoelen. Huren van fietsen is geen probleem, mooie fietspaden, je kan gemakkelijk van dorpje naar dorpje.
Lekker verzorgd eten met voldoende afwisseling. Nog niet echt gekend bij de Belgen, heel veel Duitsers, maar zeker een aanrader.