Kies een internationale website
OSTEND - OOSTENDE
CHARLEROI - BRUSSELS SOUTH
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(1)
met jonge kinderen
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
BE-NL(13)
NL(492)
FR(5)
ALL
met jonge kinderen, 2012
"NOOIT MEER!"
M
18-8-2012
Wij zijn met een gezin met 3 jongere kinderen geweest en zijn niet zo tevreden. Er is veel te veel volk (aan het zwembad bv. 5 rijen). Het zwembad zit soms overvol, zoek maar een plaatsje! De kamers worden niet goed gekuist! Lavabo's niet proper, grond word even snel gekuist en het zand wordt op het terras gelegd (je gaat dan even naar buiten en het gevolg is dat al het zand aan je voeten hangt). Lakens worden de laatste dag nog eens ververst alleen maar, andere dagen voel je het zand liggen. 'All inclusive' is niet meer de all inclusive die wij gewend zijn, voor vele dingen moest je toch nog bijbetalen. Er is wel gratis wifi, handig voor tieners en pubers (enkel in de lobby). Het eten was lekker zonder meer, variatie genoeg. De shows zijn ook zeer goed. Personeel zeer vriendelijk. Maar voor ons nooit meer naar zo'n groot hotel!
met jonge kinderen, Juli 2012
"Een aanrader!!"
yves
20-8-2012
Wij zijn in juli geweest in Protur Safari. Dit hotel is een echte aanrader als je met kinderen (vanaf jaar of 3,4) gaat. Veel animatie, genoeg zwemgelegenheid met net buiten het hotel nog een klein waterpretpark.
Buiten het hotel is er echter weinig te beleven buiten het strand en enkele kleine pubs.
Het eten in het hotel was ook lekker, propere kamers, goeie service,...
met jonge kinderen, Juli 2012
"Zalige vakantie!"
familie Linsen
Bekijk foto's
24-7-2012
Wij zijn van 12 tot 21-07-12 hier geweest. Super vakantie!
Samen met mijn vrouw en onze twee dochters: De oudste is 3,5 jaar en de jongste wordt in september 2.
De eerste dag lijkt het complex gigantisch en word je een beetje overrompeld. Maar op dag 2 ben je al helemaal wegwijs en valt de puzzel in elkaar.
2 grote zwembaden met aangrenzend 2 plonsbaden van maximum 60 cm diep. Ook nog 2 aparte kleine ronde kinderbadjes, max. 30 cm diep.
Grenzend aan het hotel is er Paradis Park met een super leuk zwembad voor kinderen van +/- 1 t.e.m. 10 jaar.Hier heb je ook nog een speeltuin, trampolines (vanaf 6 j) en een auto-parcours.
Met iets grotere kinderen zul je naar La reserva moeten (overkant van het straatje), maar dit is wel extra betalend.
Het restaurant is zondermeer goed. Druk, maar dat is tijdens het hoogseizoen overal. Er zijn genoeg kinderstoeltjes. Deze zijn proper en gemakkelijk .
De mini-disco start om 20.30 uur en op het einde komt Proty, de mascotte. De kinderen zijn er dol op.
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Protur Safari Park****...
Verklein aantal aanbieders
Hotel deals
All in Reisbureau
fly2beach
Mallorcareisbureau.nl
Spanjereisbureau.nl
Meer aanbieders
met jonge kinderen, Juli 2011
"Fantastische vakantie in zeer mooi hotel"
Christel
27-7-2011
Wij zijn met 7 personen naar safari park geweest en het was een super vakantie.
Onze 3 kids van 11, 9 en 7 hebben zich geen moment verveeld. Het complex is prachtig en netjes onderhouden net zoals de kamers. Het personeel was altijd supervriendelijk. Er was altijd een plaatsje aan het mooie landschapszwembad en het nabijgelegen strand was ook prachtig en niet ver stappen. Het eten was altijd vers en lekker en ook altijd warm, er was ook altijd genoeg keuze en variatie. De anamatie was ook superplezant. Wij zouden er onmiddellijk terug willen gaan.
met oudere kinderen, Juli 2010
"Leuke vakantie!!"
Elien
11-7-2010
We zijn met 4 personen naar Protur Safari Park geweest. Het was een zeer leuke vakantie. Het was de tweede keer dat we er naar toe gingen. Er zijn 4 zeer grote zwembaden met veel ligbedden. We zijn er 4 jaar geleden ook geweest en toen moest je tot 9 u. bij je handdoeken blijven zitten want anders werden ze weggenomen maar dat is nu veranderd. Als je rond 8 u. ging leggen had je nog plaats genoeg en kon je hem laten liggen zonder erbij te blijven. Het hotel is dicht bij de zee. Het is niet ver gaan. Het strand was niet druk. Het eten in het hotel was lekker. Er was ook vanalles voor kinderen en veel desserts. Als je al-in had kun je van half 4 tot half 6 ook gebak gaan eten. De animatie was ook zeer goed. We hebben er niet heel veel gebruik van gemaakt maar wat we deden was oke. Je kon ping-pongen, waterpolo spelen, watergymnastiek en nog andere dingen. 's Avonds was er altijd eerst mini- disco. Dat is heel leuk voor de kleinere kinderen en na een week kan je de liedjes meezingen.
Familie, Aug. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
Vanhove
23-8-2008
Zijn begin aug voor negen dagen naar dit hotel geweest. Hadden pech dat onze oudste zoon van 17 moeizaam herstelde van een beenoperatie en de eerste dagen moest doorbrengen in een rolstoel. We zijn daar goed opgevangen geweest door het receptiepersoneel.Kregen een appartement ah het zwembad zodat we niet ver hoefden.Is inderdaad heel druk rond het zwembad en rond de bar zodat we regelmatig wel eens een drankje over ons heen kregen maar in het zwembad zelf viel dit reuzemee. De animatie was ok maar het hotel is meer voorzien voor kleinere kinderen dan 15 en 17, voor hen was het iets minder. Het gratis gebruik van fietsen was ook heel goed want de omgeving is heel mooi.
In de eetzaal is het wel niet ideaal omdat de tafels veel te dicht bij elkaar staan. Daar was het een beetje moeilijk voor ons omdat we redelijk veel plaats nodig hadden met de zoon. Daar werd dan minder rekening meegehouden en was het soms een hele toer tegen dat we zaten. Eten was lekker maar etenstijden heel kort.
Familie, Sept. 2007
fam. Bakker
5-11-2007
Wij zijn hier in september 2 weken geweest met ons zoontje van bijna 2. Wij hebben erg genoten. Het is een zeer kindvriendelijk hotel, genoeg te doen. De kamers, het eten en de faciliteiten zijn erg goed. Ook het animatie team was top! Het hotel is wel erg groot waardoor ik er in het hoogseizoen absoluut niet zou willen zitten. Verder minpunten zijn: de ligging t.o.v. het strand, en wij zaten met onze kamer wel heel erg dichtbij het theater wat dus erg gehorig was. Het is een echt familiehotel dus ik zou het mensen die geen kinderen hebben niet aanraden om hier heen te gaan. Maar voor kinderen is het een echt paradijs. Wij gaan waarschijnlijk nog wel een keer terug.
Familie, Sept. 2007
25-9-2007
We zijn van 17 t/m 24sept naar protur Safari Park geweest All-in met 2 kids van 3 en 5 jaar. Prachtig hotel goede bediening,animatie zeer goed er word met jong en oud word er rekening gehouden. propere kamers,met andere woorden alles was goed.
Veel reacties gelezen over het personeel (negatief ) vriendelijkheid?
Toon je dankbaarheid en heb respect, krijg je deze ook van het personeel.Wat verwacht je als er ongeveer 1500 mensen bij elkaar zitten en er bij zijn die alles verwachten en niks terug geven!
Familie, Aug. 2007
MARSCHAL Lieven
17-11-2007
Wij zijn 2 weken in augustus geweest. Wij zijn een familie met 5 kinderen tussen 1,5 en 12 jaar.
Het was voor ons de 5de keer dat wij naar het Safari Park op vakantie zijn geweest. Wij gaan zeker volgend jaar terug ! Het is een echt familiehotel, aanrader voor gezinnen met kinderen.
All in is aan te bevelen, zwembaden (zeker La Reserva), mini-club, avondanimatie, restaurants en kindervriendelijkheid zijn hier top !
Wij, met ons 7, hebben nooit problemen gehad om een ligstoel aan het zwembad te vinden ! Overigens, rondom de zwembaden is het wel degenlijk netjes ! Het personeel is vriendelijk : alles
hangt ervan af indien jezelf vriendelijk bent !
Je bent op vakantie : neem het ervan en zoek niet
steeds naar de ongemakjes !
Kortom : Safari Park is een aanrader !
Familie, Aug. 2007
Familie Van Poucke
29-8-2007
Net terug van 10 dagen in hotel Safaripark. Onze vakantie is reuze meegevallen. Onze zoon van 3 heeft al gevraagd wanneer we terug naar Mallorca gaan. Onlangs kreeg het hotel erg negatieve commentaar. We vertrokken dan ook met een
bang hartje, maar alle negatieve kritiek bleek nergens op te slaan. Het eten was lekker en er was voldoende keuze. Ik wil wel eens bij de mensen die hier kritiek op hebben gaan eten. Het hotel is inderdaad druk, maar dat weet je als je een hotel boekt dat 600 kamers telt. Bovendien is alles goed georganiseerd en zorgt de drukte niet voor overlast. De kamer was niet super modern, maar wel schoon. La Reserva is zeker de moeite waard. Misschien nog een praktische tip : je hoeft niet je hele kleerkast mee te nemen, want in het hotel staan wasmachines en drogers, die werken op muntstukken. De heren hoeven enkel in de themarestaurants een lange broek te dragen en niet in het buffetrestaurant. Aan wie nog moet vertrekken : maak je geen zorgen en veel plezier.
volgende
Kaart Sa Coma
Foto's Sa Coma
Video's Sa Coma
Vraag en Antwoord Sa Coma
Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?
Nederlanders
Grieken
Turken
Scandinaviërs
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie