Hotel Riu Palace Tenerife**** in Costa Adeje Spanje 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Riu Palace Tenerife**** Costa Adeje

9,3
met partner, Nov. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
brams johan
28-11-2010 zeker een aanrader druk restaurant maar niet hinderlijk alles zeer netjes de prijzen van de consumpties zijn heel redelijk en normaal te noemen

met partner, Okt. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Willems-Heyerick
5-11-2010 Reeds voor de tweede maal in Riu Palace en komen er zeker nog terug,heel weinig op aan te merken,ik ga hier niet alles opnoemen je kan het zien aan de behoordeling.

met vrienden, Mei 2010
"Aangename strandvakantie"
Vandenhende
8-5-2010 Voo mij was het de tweede keer in een Riu hotel. De eerste keer was in Gran Canaria in Riu Palace Maspalomas. Het hotel in Gran Canaria was toch een stuk beter maar ook nieuwer. Het Riu hotel in Tenerife was toch al wat verouderd! Geen aanrader om met kindjes te doen, dan beter kiezen voor een clubhotel. Anders was het personeel heel vriendelijk en aangenaam, sommige konden dan ook nederlands en menukaarten, folders enz kun je ook krijgen in het nederlands. De ligging was voor ons perfect! Ook onmiddellijk aan de zee! Als je dit hotel wil boek dan zeker een kamer met zeezicht want die zijn opmerkelijk veel groter! Onze kamer was heel klein uitgevallen. Het is echt een hotel waar je tot rust kunt komen en volledig kunt relaxen!

met partner, Mei 2009
"Geweldig!"
Caroline
23-1-2010 Wij zijn in 2009 op huwelijksreis geweest naar Riu Palace en wij hebben absoluut genoten van alles! We hebben een grotere kamer gekregen omwille van honeymoon. Het hotel is heel proper, lekker eten, goede bediening, zeer vriendelijk. Het zwembad is super.
Een echte aanrader voor degene die rustig willen genieten van hun vakantie.
Winkelcentra zijn er in de buurt, maar je moet eerst een eindje wandelen.

met partner, Mei 2009
"Aan te raden"
pierre verstraete
14-5-2009 mooi hotel. verzorgde bufetten. aangename en ruime kamer.vind de ligging wat afgelegen.er is meer beweging en embiance aan de andere kant van playa des americas.vriendelijk personeel.staan altijd klaar om U te bedienen.

met partner, Dec. 2008
"Mooi hotel"
Bren
15-1-2009 Pluspunten: mooi hotel, rustig gelegen aan een mooie baai, veel stoelen rond het zwembad, zeer nette kamers, eten ok en vriendelijk personeel.

Is wel een hotel voor een ouder publiek, de vaste shiften om te eten vond ik eerder een nadeel. Ook een vaste tafel vond ik niet zo leuk. Zelf heb ik liever wat afwisseling als ik op vakantie ga en wil ik liever niet op mijn klok moeten kijken om op vast tijdstip aan tafel te gaan. Ook de muziek s avonds is nogal gericht op duitse 60plussers, maar vlak bij het hotel zijn er een paar leuke bars waar het wat hedendaagser is. Genoeg te doen dus in de omgeving.

met vrienden, Mrt. 2008
Rita en Annette
17-4-2008 tweede week van paasverlof in riu palace geweest heel goed hotel vriendelijk personeel dit heb ik nog maar zelden meegemaakt eten heel goed zeer mooie wandelpromenade langs zee de kamers zijn mooi alleen het vasttapijt daar ben ik zo niet voor ga zeker nog terug

met vrienden, Jan. 2008
els
7-2-2008 algemeen : super.
Kamers : goed
Personeel : heel vriendelijk.
Ligging : heel rustig maar toch dicht bij winkeltjes.
Geen gerush aan het zwembad met handdoeken : wij hadden altijd plaats genoeg.
Eten : veel variatie, veel afwisseling en lekker.

met partner, Okt. 2007
NICOLE
1-11-2007 We zijn er geweest in oktober 2007 en reeds voor de 6e maal. zeer rustig hotel lekker eten en vriendelijke personeel gaan zeker nog terug.

met partner, Okt. 2007
Luc en Simone
25-10-2007 We waren voor de elfde keer in dit hotel en er zullen zeker nog veel keren volgen. Eten in 2 services heeft veel voordelen : vaste kelner, vaste tafel, de buffetten zijn niet geplunderd als je een beetje laat bent.Wij nemen altijd de 2e beurt omdat je dan echt rustig en lang kan tafelen als je dat wil. Het eten is verzorgd en warm en er is zeker voldoende variatie. Er zijn wel voldoende ligbedden aan het zwembad of op het strandje, zelfs als je pas na de middag komt. Wat reserveren aangaat , voor 8u kunnen er geen handdoeken meer gelegd worden. Wij hadden een erg ruime kamer op het gelijkvloers met een groot terras. Erg positief is dat het poortje naar de promenade nu afgesloten is en je hebt een kaart nodig om binnen te komen ; het is nu een stuk veiliger. Het personeel is erg vriendelijk en men probeert je vakantie echt tot een droom te maken.
Wij waren er bij de opening en het is nog steeds mooi onderhouden , acht jaar later.