Appartement Alondras Park** in Costa del Silencio Tenerife | Zoover
Appartement Alondras Park** Costa del Silencio

Beoordelingen Appartement Alondras Park**

Calle Minerva 16, 38630, Costa del Silencio
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Alondras Park** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Alondras Park** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

126 beoordelingen over Alondras Park**

6,9
6,9
6,2
met vrienden, Nov. 2011
"Eenvoudige apartementen, goede uitvalsbasis"
Peter
Hoeveelheid ruimte
29-11-2011 Lazen wel wat negatieve berichten op deze site, maar het viel best mee.
Appartement is ruim, grote kamer zeer eenvoudig en simpel ingericht. Personeel zeer behulpzaam. Bedden matig, 1 matras was helemaal doorgelegen, maar dit werd binnen een kwartier vervangen. Er zouden de volgende dag nieuwe matrassen komen maar daar hebben wij niets van gemerkt, badkamer verouderd. Wij misten een koffiezetapparaat. Zeer zeer gehorige appartementen. Complex ligt wel onder aanvliegroute vliegveld. Wij vonden het niet storend. Costa Silencio biedt weinig vertier en is beperkt wat betreft restaurants, maar wie rust wil is hier aan het goede adres. Schoonmaak om de dag. Dus zelf bed opmaken! Eigen vervoer vinden wij noodzakelijk.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Wij dacht wauw dit valt mee zeg"
john
Hoeveelheid ruimte
23-8-2011 Wij zijn net terug van 3 weken op alondras park.
En wij zouden hier best weer heen willen oke het app is heel groot wel wat verouderd maar daar betaal je ook na, het zwembad is groot zat je hebt er ligt bedden genoeg bij(zelf op je eigen balkon)
Maar ze willen alles voor je doen bij de receptie om het voor elkaar temaken zoals er waren 2 bedden die kraakten nog als dit is helemaal verholpen en we hadden een 3 kamer app met 4 vaste bedden en 1 onderschuif bed maar dat was niks dit heb ik na de eerste nacht aangegeven en binnen 1 uur stonden er 5 vaste bedden perfect dus !
Om de dag schoonmaak en schoone handoeken.
En wat makelijk was er werkt een nederlandse vrouw op kantoor en die gaat er ook goed achteraan dat je het naar je zin hebt daar.
Kort om we hebben een geweldige vakantie gehad daar.
Alleen is een auto wel nodig eigelijk daar het plaatsje zelf heeft niet veel.
Op hele mooie wandel paden na dan.
Voor een mooi strand ben je een auto nodig !

met partner, Apr. 2011
"En pragtfuld ferie, mega billigt"
Egon
Hoeveelheid ruimte
1-5-2011 Et dejligt sted, med kort tid til alt, masser af restauranter i nærheden og bus/taxa holdeplads ca 400m. Hotellets supermarked er ikke en god oplevelse, der ligger 2 gode supermarkeder ca 200 meter fra hotellet, i hver sin retning.....en dejlig ferie,til en billig billig pris. Vi kommer gerne igen.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!"
jdd
Hoeveelheid ruimte
1-11-2010 Na neg commentaren met enige aarzeling geboekt. Maar voor 220,- per week met z'n vijven hadden we geen hoge verwachtingen. We huurden een app met 2 slaapkamers (4 bedden). Het app is zeer ruim, maar erg eenvoudig ingericht: houten bank, zeer simpele keuken met beperkt kookgerei, verouderde badkamer, geen tv. Maar alles erg schoon. Halverwege de week werd alles nog eens gepoetst en kregen we schoon beddengoed en handdoeken. De bedden waren idd 1,90 en lagen niet super, maar er zat geen kuil in. Zwembaden waren prima en elke dag werd alles rondom gedweild. Ligbedden genoeg. Complex is idd gehorig, maar vooral door de gasten. Maar oordopjes 's nachts doen wonderen. App slechts geschikt voor 4 pers. Bank niet geschikt om te slapen, maar met zelf meegenomen matje was probleem opgelost. Supermarkt in complex is beperkt. In winkelcentrum bij rotonde (3 min) zit moderne. Rest HARVEST GRILL is hiernaar toe verhuisd. Prima eten. Kids eten voor 1,99! Auto huren gewenst. Vliegtuigoverlast beperkt.

met vrienden, Juli 2010
"Fijne vakantie"
Vakantie
Hoeveelheid ruimte
28-7-2010 Super vriendelijke receptionisten, erg behulpzaam. Dag van vertrek mochten we tot 17u in appartement blijven, erg luxe!

met oudere kinderen, Mei 2010
"Super leuk voor een superprijs"
Martin Karin Bjorn ...
Hoeveelheid ruimte
20-5-2010 na veel berichten gelezen te hebben waren wij ( gezin met 3 kids 11 jaar 14 jaar en 15 jaar) voorbereid op niet iets superchique , toen we aankwamen en het zwembad zagen en de kamers wow wat gaaf , niet erg nieuw maar perfect te doen mooi weer erg vriendelijke mensen
Je kan bij een 2 sterrenhotel ook niet veel verwachten maar alles kwam onze verwachting ver te boven niet genoeg handdoeken vraag het even en je krijgt het ook

wij willen graag nog eens terug

met partner, Mrt. 2010
"Schoon, rustig en eenvoudig."
G.Buitenhuis
Hoeveelheid ruimte
23-3-2010 Costa del Silenco is erg rustig,je kunt er uren wandelen over natuurpaden velen liggen kort langs de kust,maar zijn niet altijd makkelijk te lopen.
Wij vonden de omgeving mooi, de rotsachtige kust en de enorme cactussen.
Ons appartement was schoon en we hadden mooi uitzicht op het zwembad.
We hebben een fijne tijd gehad.

met partner, Feb. 2010
"Gewoon niet naar toe gaan."
Rob W
Hoeveelheid ruimte
10-3-2010 Alondras ligt midden in een (woon)wijk. Het grootste probleem is de om het vliegtuiglawaai. Om het kwartier vliegt er een toestel over je heen. Niets Costa Silencio= rustig, het tegendeel. Ga erheen als je lawaai zoekt.

Alondras is grotendeels verkocht aan locale mensen. Die houden echt geen rekening met vakantiegasten. Spaanse kinderen spelen tot ver na 24.00 uur gewoon buiten. De service va de receptie is matig. Er is één Nederland sprekende jonge vrouw maar haar dienstverlening bestaat slechts uit verwijzen. Heb je niets aan. In de directe omgeving zijn nauwelijks winkels of een fatsoelijk restaurant.
Boek een andere accemodatie.

Eén positieve tip: Er is een prima restaurant op 10 minuten lopen van het Alondras appartement: Restaurant NordWest Bay. Een eerste klas uitzicht, ligt direct aan het rotsstrand. Tot 22.00 uur is er alles te bestellen. Redelijke prijzen en goede bediening. Een bezoek waard.

met partner, Jan. 2010
"Helaas niet best"
Michiel
28-1-2010 Wel naar toegaan als je van de volgende zaken houdt:
- Lawaaierige buren (die er wonen!)
- Slechte bedden
- Grenen en slecht onderhouden kamers
- ASO britten en spanjaarden

positieve punten:
- als je van een goedkope reis houdt
- als je van het heerlijke weer houdt

met partner, Jan. 2010
"Wel een redelijk mooi zwembad"
j
Hoeveelheid ruimte
26-3-2011 wij waren hier in januari 2010. goedkope reis naar de zon. oude appartementen waar nogal wat aan markeert. eerste app. waren heel veel dingen stuk, dus gereclameerd en toen een ander app. gekregen, leek wel of dit een standaard procedure was. verder alleen gebruik als slaapplaats en om te zwemmen.
wij gingen veel eten en wandelen in de oude stadsgedeelte ( 1km) met een redelijke mooi wandelgebied. ook enkele dagen met een huurauto op pad geweest (ook goedkoop 3 d. 75 euro) alles bijelkaar toch een mooie week gehad

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende