Hotel Fiesta Oasis Paraiso*** in Playa Paraíso Spanje 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Fiesta Oasis Paraiso*** Playa Paraíso

7,9
met vrienden, Sept. 2011
"Een aanrader"
dolphen isabel
8-10-2011 mooie ruime en propere kamers, met balkon en prachtig uitzicht. gevarieerd en lekker eten, behalve de desserts, die waren mijn ding niet.
Lido zeker aanrader
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke dag en avond animatie.
Rond het hotel niet veel te doen, er is wel een mooie wandelpromenade met zicht op La Gomera.
Busstop om de hoek, met goeie verbinding en helemaal niet duur!

zeker een aanrader!!!

met partner, Jan. 2009
"Rustig, ruime parkeermogelijkheden."
Paul & Co
4-2-2009 Driesterren meer dan waard. Wij waren "all-in" : prima keuze (kan ook ter plaatse voor 15€/dag)
Dagelijkse schoonmaak van kamers, dagelijks nieuwe handdoeken.
Prima buffetten. Zeer attent personeel, zowel aan balie als bij het buffet of de bar.
Rustige buurt, goede uitvalsbasis voor uitstappen (huurauto 124€/week)

met partner, Juni 2008
"Leuke vakantie"
cindy
1-7-2008 wij waren daar van 22/6 tem 30/6, half pension, last minute geboekt ...goed hotel, zeker 3sterren waard. kamers heel proper en volledig OK, elke dag propere handdoeken. buffet is uitgebreid, verzorgd en lekker, sommige dingen zijn wel echt voor engelse toeristen(veel vet dus) maar toch nog genoeg andere keuze, er wordt ook altijd aan de kids gedacht(hamburgers, hot-dogs, pizza, frietjes, etc)ook aan het zwembad geen overrompeling, geen handdoeken leggen om ligstoelen te reserveren, altijd plaats.animatie was ook OK, zeker voor kinderen.van de lijnbus hebben we verschillende keer gebruik gemaakt, naar Fanabe, playa de las americas, eugenio etc...mooie rustige vakantie!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Fiesta Oasis Paraiso*** bij...

met partner, Jan. 2008
Ivo & tresa Bollen-...
3-2-2008 eind januari last minute PERFECT gewoon gezellig hotel,rustige ligging, schitterend weer op tenerife Hotel : lekker keuze buffet, vriendelijk personeel (spreek hen ook vriendelijk aan hé), kamers kraakproper en goede bedden !! ondanks de grote bezetting nergens langs wachten.
één minpunt : de strandstoelen aan het zwembad; doordat gasten al vroeg hun handdoek gaan leggen en sommige gasten denken dat het hun bezit is geeft deze situatie wel wat wrevel: dringend werk voor het mangement om dit te verbeteren !!!!

met partner, Feb. 2006
Hemelaar G
19-2-2007 Verbleven van 03/02/07 tot 10/02/07.
Vriendelijk personeel - prima keuken (een ster méér waard) Eenvoudige kamers maar er ontbreekt een ijskast ! (wel proper)
Ligging : huur een auto (gelegenheid genoeg)
Supermarkt in de buurt - je mag met boodschappen (water!) in het hotel binnen.
Soms file aan de lift (te weinig liften bij etenstijd)

met partner, Jan. 2006
Stragier Fer. Desim...
15-12-2006 Wij verbijven er telkens in Januarie
nu gaan we voor 6 weken
prijs kwaliteit een aanrader
net, vriendelijk, rustig, gratis bus
een aanrader