Hotel Cimbel**** in Benidorm Spanje 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

6,5
met partner, 2011
"Zeker de moeite"
Flor & Nadine
8-6-2011 Hebben geboekt bij TO , met superkorting, nl. 4 weken voor maar 2112,50 €, half pension, met vlucht en transfer bij,hallo?!, van 21 mei tot en met 18 juni. Prijs, kwaliteit, kon niet beter. Elke avond bediening, en daar ik vegetariër ben was er geen enkel probleem om appart verse groenten voor mij klaar te maken. Altijd keuze tussen vis of vlees. Zéér vriendelijk, voor 3€ kan je 12 uren wifi, en de kamers zijn ruim, proper en prima zeeview. Ook nauwelijks of geen nachtrumoer deze periode Je slaapt lekker in door het geluid bvan de zee, geen hotel voor kids, niks animatie, maar wel het strand recht voor je.Voor deze prijs kom ik volgend jaar zeker nog eens terug! En je komt met de "tram", en bus overal. Voor bijna géén prijs. Er is hier altijd wat te zien en volop zon om van te genieten, een heerlijk hotel om volledig te ontstressen!

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Heel mooi hotel met prachtige ligging"
kesteloot kristin
27-9-2010 Eten is niet te doen, zeker geen vol pension boeken. Voor de kinds is het niet echt een aanrader, meer een hotel voor oudere mensen.

met vrienden, Nov. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Carré Andréa
19-11-2009 Zeer mooi hotel beste ligging van Benidorm zeker nog terug eten voortreffelijk niks op aan te merken vriendelijke bediening.

Iedere avond vier gangen menu en keuze uit drie menu's + een maal in de week een galla dinéé wat wil je nog meer.

Onbijt zeer uitgebreid met alles er op en er aan

met partner, 2009
"Niet meer Marcel & Carla"
Carla en Marcel
15-1-2010 Hotel Cimbel in Benidorm is altijd een heel goed hotel geweest,op gebied eten en verblijf, verblijf is nog goed , maar eten is heel slecht, koud opgediend, combinaties niet te doen(kippenbil met doos fruit over gegegooit , naam kip a la Piccaso) dessert potje yogurt op een bordje geserveerd, nooit is spaanse ham bij ontbijt of spaanse gerechten en zo zijn er vele recepten,zelfs de spanjaarden lusten het niet,wij hebben klacht neergelegd en vele met ons ter plaatsen bij Jetair, er wordt is gebeld met het hotel maar alles blijft bij hetzelfde. van de kamers en het hotel hebben we niks op aan te merken, die waren perfect, en ligging ook personeel aan de receptie vriendelijk, maar in het restaurant die waren zeer arrogant, wij gaan nooit meer terug naar daar, terwijl we wel al 10jaren in het najaar naar Benidorm gaan in dec. ze zouden beter is een nieuwe kok in dienst nemen. wij zijn alle dagen in een spaans restaurant gaan eten nadat we gezien hadden wat er in t hotel geserveerd werd.

met vrienden, Juni 2008
"Mooi hotel"
Denys Eric
20-9-2008 Alles zeer goed uitgezonder het eten koud
;en weining voor jonge mensen.onbijt was wel goed.

met partner, Jan. 2008
Istvan
20-1-2008 Zeer deftig hotel, met de beste ligging van Benidorm.
Goed en uitgebreid ontbijt.
Vriendelijke ontvangst aan de balie.

Familie, Juli 2007
"Prima hotel zeer rustig"
D
11-7-2008 eten was goed maar moest warmer zijn.
veel te snelle bediening tusen verschillende gerechten.

met partner, Mrt. 2007
Ann.
23-3-2007 Uitstekend hotel met prachtige ligging . Het personeel is beleefd,vriendelijk en zeer behulpzaam.Met Frans ,Engels en uiteraard Spaans wordt men aan de balie zeer goed begrepen !!!!!!De prijzen voor drank zijn gezien de ligging en de 4 (VIER)sterren van het hotel heel NORMAAL . Dit hotel is zeker een aanrader voor wie prijs-kwaliteit naar waarde kan schatten .