Hotel Deloix Aqua Center**** in Benidorm Spanje 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Deloix Aqua Center**** Benidorm

9,3
8,9
9,1
met jonge kinderen, Okt. 2008
"Zéér kindvriendelijk en echt knap hotel!"
Kristel en Stefan
21-6-2009 Voor ons was het top! Ontzettend mooie architectuur! Hele leuke speeltuin voor de kindjes, zowel binnen als buiten, mooie zwembaden, prachtige kamers met ruime terrassen! Zijn in okt 2008 geweest en in nov 2009 gaan we terug! Wij waren ook zéér tevreden over het eten! Variatie genoeg en voor de klagers ... dan moeten zij maar op zoek gaan nr een 5sterren! Ook prachtige dierentuin in de buurt! Hotel Deloix, we come back!!!

Familie, Juli 2008
"Luxe in Japanse stijl"
Els B.
3-8-2008 Lekkere, afwisselende buffetten, ook voor de kinderen.
Prachtig kinderzwembad, mooie, ruime kamers,
mooi terras.
We keken uit op de binnentuin met palmbomen.
Prachige shows: reptielen, roofvogels, arcrobatie, vuurwerk.
Deze startten wel nogal laat(22.30u.)

Zwembad binnen enkel met badmuts, buiten is het zwembad wel niet zo groot, zwembad op het dak enkel voor volw.
Bus stopt voor deur en vertrekt schuin tov hotel aan 1euro 20 per persoon enkel.
Wij hadden een huurauto en bezochten Benidorm,
de grote markt op woensdag- en zondagmorgen,
de tuinen van Elché, Calpé, Altea,de watervallen van Algar, waar je kon zwemmen in het ijskoude water.(half uurtje rijden met de auto).

Aan de receptie om de twee dagen een Nederlander voor uitleg.
Vriendelijk personeel, proper hotel
Een aanrader dus!

die paraat ston om ons te helpen.

Familie, Okt. 2007
roos cindy
22-10-2007 zeer rustig hotel, zeer goede keuken en voldoende variatie, ook voor de kindjes zit er altijd iets bij wat ze wel lusten. in het begin geen animatie maar nu is het al wat aangepast. aangenaam en vriendelijk personeel. ga volgende week voor de derde maal terug.

zakelijk, Mei 2006
Vanden Meersschaut ...
20-5-2006 Is geen vakantiehotel, zeer modern maar koel, geen animatie overdag, de week-end als er veel spanjaarden zijn s'avonds muziek. Het eten is correct maar door de lage bezetting tijdens de week klein aanbod... schotel leeg = niet meer aangevuld. Aan het zwembad 10 a 20 personen overdag. Daar het maar sinds juli 2005 open is, is alles nog nieuw en had ik het ook voor deze reden gekozen. Ga hier zeker niet meer terug.

met partner, Apr. 2006
strobbe
6-4-2006 zeer proper hotel, ik denk toch dat dit een van de beste 4 sterrenhotels in en rond benidorm is (nl. al 10 keer geweest), goed uitgerust kinderzwembad en een zee van ruimte rond het buitenzwembad, eten was zeer gevarieerd, propere kamers, vriendelijk personeel, sauna, fitnessruimte, kortom ideale vakantie met kinderen om uit te rusten. gaan zeker terug volgend jaar