Appartement Les Dunes Suites*** in Benidorm Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar) | Zoover
Appartement Les Dunes Suites*** Benidorm

Beoordelingen Appartement Les Dunes Suites***

Avda. Madrid 8, 3503, Benidorm
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Les Dunes Suites*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Les Dunes Suites*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Les Dunes Suites***

9,2
7,7
met partner, Feb. 2012
"Gunstig gelegen appartement"
heer Barendrecht
Hoeveelheid ruimte
15-2-2012 Gunstig gelegen appartement. We hebben er niet gegeten, maar dat is in Benidorm ook niet nodig. Lekkere bedden en prima keuken en balkon.

met partner, Jan. 2012
"Prima appartement in de winter"
geen naam
Hoeveelheid ruimte
13-2-2012 Door de ligging volop zon en privacy. Ook prima ligging t.o.v. winkels en centrum.

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk appartement aan zee"
Harold
Hoeveelheid ruimte
9-1-2012 leuke en zeer vriendelijk personeel, doen alles voor je .. Zeer schoon en netjes, netjes ingericht super uitzicht vanaf het balkon

met partner, Sept. 2011
"Never nooit meer"
ben bastaard
19-9-2011 appartementen zullen wel goed geweest zijn , maar het personeel in het restaurant waren niet allemaal vriendelijk als het eten te vet is en je wil ze dit duidelijk maken beginnen ze in het spaans te spreken ze willen niet aan horen wat de klacht is, en dan het belachelijk rook beleid alleen de eerste en de tweede rij maar men durft het niet tegen een dame te zeggen die op de derde rij zit en wel tegen ons op de vierde , nee wij komen hier nooit weer, een dikke 1 is hier op zijn plaats door een paar personeelsleden

met jonge kinderen, Juli 2011
"Schitterende ligging aan zee!!!"
iris
Hoeveelheid ruimte
9-4-2012 Mooie appartement, prijs/kwaliteit verhouding prima.
Zeer vriendelijk personeel.
We hebben een geweldige vakantie gehad.

met partner, 2011
"Nooit meer "
willy en hennie van...
Hoeveelheid ruimte
17-2-2011 het was er goed maar het wordt er steeds minder en minder het is oud nu en het eten is zeer slecht koud en veel vet aan het vlees is ooit veel beter geweest het enige is het uitzicht dat is prachtig maar ik zou hier nooit meer terug gaan

met partner, Feb. 2011
"Fantastische plek"
marianne
Hoeveelheid ruimte
12-3-2011 Wij komen hier ieder jaar terug dus dat betekent dat het ons hier heel goed bevalt.
Wij hadden ook half-pension bijgeboekt, was heel goed.(zeker voor die prjs).
Dit is één van betere app.in Benidorm, de meeste app.zijn n.l. behoorlijk oud.

met partner, Jan. 2011
"Topper!!"
M.Markus
Hoeveelheid ruimte
14-3-2011 Voor het 4e jaar in Les-Dunes Suites enkele weken geweest.
Het personeel aan de balie is zeer gastvrij en behulpzaam.
De kamermeisjes zijn acuraat en netjes.

De bedden zijn prima. En het meubelair is goed, alleen nogmaals de bank is niet om op te zitten, vanwege rugproblemen, dat is wel jammer, daar het voor ons een sta in de weg was.

Hopende volgend jaar bij gezondheid weer in Les/Dunes Suites terug te kunnen komen.
En van het prachtige uitzicht oa te genieten.

met jonge kinderen, Juli 2010
"UN LUGAR "ENCANTADOR""
charo
Hoeveelheid ruimte
19-7-2010 Acabamos de venir de una estancia de una semana en los apartamentos Les Dunes Suites y venimos encantados. La familia completa hasta llevamos el perro(pequeño) y nos hemos encontrado con un personal agradable y atento. Los apartamentos espaciosos y algunos comunicados. Una terraza y unas vistas al mar maravillosas. La limpieza del apartamento muy aceptable, no hay queja. Nada de lo que he visto en algunos comentarios por internet, así que no hagaís muchos caso. Volveremos en cuanto podamos.

met partner, 2010
"Zeer goed, en beleefd personeel, zeer hulpvaardig"
Markus
Hoeveelheid ruimte
8-4-2010 Les Dunes Suites is zeer aan te bevelen het is er fantastisch.

1 2 3 4 5 6 7 volgende