Hotel Madeira Centro**** in Benidorm Spanje 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover

9,2
9,1
9,2
met partner, Dec. 2011
"Niet slecht, maar al beter meegemaakt"
marijke
4-1-2012 Algemeen was het een goed hotel, vooral qua ligging, maar qua eten niet te vergelijken met reeds andere bezochte 4-sterrenhotels in Rosas en Mallorca. Aan de receptie kan men met moeite Engels of Frans en ik die dacht dat ze daar zelfs Nederlands zouden spreken, aangezien Benidorm toch vol zit van de Belgen, maar ja, dat zal dan wel typisch voor de Spanjaarden zijn zeker, die kennen enkel hun eigen taal.

met partner, Nov. 2011
"Super hotel - goede ligging"
Peeters
19-11-2011 Fijn hotel - zéér vriendelijk personeel - ontbijtbuffet super mét cava én versgeperst sinaasappelsap - lunch of avondbuffet , goede kwaliteit en genoeg variatie .
Zéér propere kamers , ook in de rest van het hotel alles prima in orde.
Een aanrader !

met partner, Mei 2011
"Alles in de buurt"
Gert & Koenraad
24-6-2011 Hotel Madeiro Centro legt de lat heel hoog. Enig nadeel is klein zwembad door plaatsgebrek, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door goede service en ligging nabij strand.

met partner, Feb. 2011
"Schitterend hotel."
Scheepers Jean-Clau...
28-2-2011 HOTEL MADEIRA CENTRO is absoluut aan te raden omwille van ligging ( vlak bij het oude centrum en vlak bij de zee ) , de service ( zeer vriendelijk personeel ) en het prima eten. De verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. We waren er al eerder en zijn van plan om er nog terug te gaan .

met partner, Juni 2010
"Hotel van hoge kwaliteit"
de roover armand
27-9-2010 reeds voor de 4 de keer geweest. dit hotel is voor ons de max
een minpunt misschien is het zwembad ( is nogal klein )
lekker eten , goed gelegen , ideaal voor oudere mensen door de rustige sfeer
super hotel

met vrienden, Mrt. 2010
"Zeer goed hotel"
lisette
9-4-2011 Goede ligging; eten is heel goed, gevarieerd en veel keuze aan vlees, vis, zeevruchten. Komen hier zeker nog terug

met vrienden, Mrt. 2010
"Zeer goed hotel"
lisette
9-4-2011 goede ligging : centraal tussen oud en nieuw benidorm, op enkele passen van strand; mooie kamers, promokamers hebben geen terras. Eten is heel goed : rijk gevuld en gevarieerd : veel keuze aan vis/zeevruchten/vlees. Aanrader !

met vrienden, Nov. 2008
"FANTASTISCH"
Maria-Louisa Herman...
27-12-2008 Het eten was zeer goed. Enorme keize tussen vlees en vis. Ruime keuze aan groente voor de vegetariërs. Propere kamers, zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Een aanrader voor iedereen. Wie niet tevreden is over dit prachtige hote, die blijft beter thuis.

Marie-Louise Hermans

met partner, Okt. 2008
"Aanrader"
harry simonne
16-10-2008 ligging ideaal t.o.s. zee , oud Benidorm en Rincon de Loix
eten meer dan ok
mooie kamers ( vraag naar nrs eindigend op 12 , 13 of 14 zijn met zeezicht en rustig gelegen op einde gang )
vriendelijk personeel
gaan zeker nogmaals terug naar dit hotel

met partner, Sept. 2008
"Uitstekend prijs-kwaliteit hotel!!"
Van Havere- Bressel...
26-9-2008 Wij zijn van 30/08 tot 13/09 geweest.Zijn zeer tevreden huiswaarts gekeerd,prachtig hotel,lekker eten,propere kamers,vriendelijk personeel! Als je misschien zoals wij een bedankje geeft aan de mensen die je bedienen krijg je ook een glimlach terug.Er waren Nederlanders die nog nooit asperges hadden gegeten!!!wisten niet wat gamba's waren,de soep was niet goed gekruid en de kotteletjes niet goed gebakken (was dan wel een entrecote).Zijn dat dan pietluttige mensen of ben ik te vlug tevreden?Twee maal was de haardroger kapot en twee maal gemaakt tegen dat we terug op kamer waren!dus resultaat:alles was voor ons dik in orde!En 's avonds waren we voorzien van oordopjes voor eventueel nachtlawaai.wij prijzen het Madeira Centro aan aan iedereen die het horen wil, en gaan zeker nog terug!!