Bungalow Imperial Park Country Club** in Calpe Spanje 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Bungalow Imperial Park Country Club** Calpe

met partner, Sept. 2008
"De kwaliteit is goed"
dispa eric
Hoeveelheid ruimte
10-9-2008 niet in de eerste weken van september gaan als je rust wilt want het hotel is dan overspoelt krijsende kinderen aan het zwembad in het restauterant en ook in sommige apartementen zoals bij het onze.voor de rest een goed hotel goed eten

Familie, Aug. 2008
"Goed familieprodukt"
Alex Soenen
Hoeveelheid ruimte
2-9-2008 Een aanrader voor een gezinsvakantie. Lekkere keuken, heel net en goed onderhouden. De glijbaan is niet de ganse dag toegankelijk maar met alle zwembaden en miniclub daar bovenop vervelen de kinderen zich geen minuut. Wel aanrader om huurwagen te nemen mits desolate ligging. Een prachtig zicht ! Indien formule all in, ok
maar geen super all in à la Turkije. Je komt echter niets te kort. Voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2007
pauwels - selhorst
1,0
19-9-2007 net terug van één weekje vakantie, de moed zonk al in mijn schoenen toen de autobus ons beneden aan de weg liet uitstappen en wij zelf om onze valiezen naar boven mochten sleuren....nadien geen informatie aan balie, en 4 verdiepingen zelf met valiezen naar boven, terugreis 2.5 uur in autobus mogen zitten wachten tot wanneer de mensen die in "de belroy" zaten goesting hadden om buiten te komen.....een weekje vakantie om zeer snel te vergeten...

met partner, Aug. 2007
"Fantastisch hotel!"
Beertje
Hoeveelheid ruimte
8-7-2008 Vorig jaar zijn wij 12 dagen naar dit hotel geweest, en het was zalig. Prachtige zwembaden (5)met glijbaan, gezellige omgeving (tuin met palmbomen rondom je) met voldoende rust. De All-in formule is er zeer goed: alles zit in de formule: wijn, sangria, schuimwijn, ijsjes, drank, snacks zoals hamburgers,...
Huisjes waren zeer netjes met prachtig terras, zowel beneden als boven en met airco! Het eten vond ik het gevarieerd en lekker. Je hebt wel een auto nodig om naar het centrum te gaan (3km). we hebben dit ook te voet gedaan maar in die warmte is dit niet aangenaam. Het stadje calpe is ook prima: de grote berg moet je zeker bezoeken, echt prachtig. Vanaf de middag is er altijd wel kinderanimatie: telkens iets anders om te doen. Dit was voor ons een prima hotel met heel vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard!

met partner, Sept. 2006
Blondiau Wilfried
Hoeveelheid ruimte
4-8-2007 erg slechte bungalow op gebied van locatie ,geen zicht ,en werken van 6 uur in de morgen.maar de inrichting is o.k ,proper en alles voorhanden . het eten was niet lekker en altijd koud opgediend,geen variatie. er is een heel mooi terras met prachtig uitzicht,maar je kan en mag nooit eten op het terras.ook niet ontbijten .mooi complex,maar we zouden toch niet meer terugkeren ,teveel minpunten

met oudere kinderen, Sept. 2006
"Zeer mooi complex, prachtige zwembaden."
Strubbe
Hoeveelheid ruimte
1-4-2010 Wij logeerden reeds 4 maal in Imperial Park. Wij boekten de bungalow in de formule logies alleen. Het was heerlijk te ontbijten op ons eigen terras. 's middags kochten we hier of daar een snack of maakten een slaatje klaar. 's Avonds aten we in één van de vele restaurants die Calpe en omgeving rijk zijn.
De accommodaties zijn gezellig zonder echt luxueus te zijn (je ziet wel dat de inrichting bedoeld is voor de verhuur) De woonkamer is nogal klein. De keuken, de slaapkamers en de badkamers zijn goed en netjes.
Het zwembadcomplex is zeer mooi en goed onderhouden. Er zijn voldoende ligzetels voorzien. De personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een goede raad : huur een kluisje bij de receptie en laat de rolluiken naar beneden telkens je de woning verlaat (ook al is het maar voor even) Wij deden dat niet steeds en hadden het bezoek van inbrekers.