Hotel Oualie Beach** in St.Kitts & Nevis St.Kitts & Nevis | Zoover
Vanaf 366 XCD
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Oualie Beach**

1 Main Road Oualie Beach, 51016, St.Kitts & Nevis
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Oualie Beach** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Oualie Beach** achterlaten.

2 beoordelingen over Oualie Beach**

5,7
met partner, Dec. 2007
willem
19-12-2007 Vijf nachten hier verbleven maar had wel wat minder kunnen zijn. De ligging is prachtig. een soort cottages direkt aan zee. Het restaurant was bedroevend. Weinig keuze, matige kwaliteit en onervaren, onvriendelijk personeel. De kamers zijn erg eenvoudig.

met partner, Mrt. 2004
Edwin & Wendy van O...
17-10-2007 Wij zijn hier in maart 2004 geweest. Wij zijn in het hotel getrouwd en hebben dus ook onze huwelijksreis hier gehad. Het uitzicht is uitmuntend op de baai. De huisjes kunnen een likje verf gebruiken, maar alles was zeer schoon (en werd dit ook gehouden) en ieder huisje stond geheel vrij met uniek uitzicht op de baai. Het eten was vers en van goede kwaliteit. De mensen waren zeer relaxed en deden alles om het je naar de zin te maken. Er is voldoende te doen zoals varen met de Catamaran, moutainbiken, zwemmen, snorkelen, rondtour op het eiland, massage en diepzeevissen. Je kunt ook een leuke trip maken naar het buureiland St. Kitts. Wij hebben een droomvakantie gehad (en wij hebben al heel wat van de wereld gezien). Het is minder geschikt voor oudere mensen en mensen met kinderen. Voor de laatste groep is er geen animatieteam etc zoals in allincl. hotels.