Hotel Residence Inn*** in Paramaribo Suriname | Zoover

2 juni 2012

Hotel Residence Inn*** Paramaribo

Beoordelingen Hotel Residence Inn***

Anton Dragtenweg 7, 90429, Paramaribo
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Residence Inn*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Residence Inn*** achterlaten.

29 beoordelingen over Residence Inn***

7,7
7,5
7,4
met partner, Apr. 2012
"2 nachten; 2 heel verschillende indrukken"
Jan
16-4-2012 We hebben er 2 nachten geslapen. 1 nacht bij aankomst en 1 nacht voor vertrek. De kamer die we de 1ste nacht hadden, liet nogal wat te wensen over. Er was slechts een stopcontact beschikbaar en dat zat achter de koelkast. Kastruimte was er niet en ruimte waar je je koffer kon neerzetten was niet voldoende. Ook was er slechts aan 1 kant van het bed een nachtkastje. De bedden waren goed. Algemene induk was dat het het oudste gedeelte van het hotel was.
De 2e nacht hadden we een betere kamer. Veel ruimer van opzet, met voldoende kastruimte. Maar ook deze kamer had maar 1 nachtkastje en 1 beschikbaar stopcontact achter een bureau.
Dit gedeelte van het hotel was duidelijk van recentere datum.
Over de vriendelijkheid en de service van het personeel hadden we geen klagen.

met vrienden, Jan. 2012
"Een fantastisch hotel"
Vincent en Sophia H...
22-2-2012 Na een ongeluk liefdevol opgevangen !
Werkelijk al het personeel heeft verschrikkelijk hun best gedaan om het ons ondanks de nare omstandigheden naar het zin te maken.
Hulde aan manager Jerrie.Wij hopen zeker nog eens terug te komen!!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Relaxed hotel"
de heer Oudkerk
22-10-2011 mooie locatie, maar niet in de loop, dus minder in trek bij zien en gezien worden publiek

alleenreizend, Okt. 2011
"Prima hotel uit de drukte van de stad"
Des
2-10-2011 Na een vreemde start ben ik door management en personeel prima verwend. Dit hotel heeft niet de pseudo chic van bijv. Torarica maar biedt wel dezelfde faciliteiten en kwaliteit. Ook een meer gemoedelijke familiesfeer vergeleken met bijv. Marriot Courtyard wat veel zakelijker is. Aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Heerlijk oord om op adem te komen"
MRN
28-8-2011 Na rondreis door de jungle een heerlijk oord om op adem te komen en even de luxe te hebben van airco en warm water. Heerlijk zwembad met goed restaurant.

met partner, Dec. 2010
"Goed hotel in een prachtige omgeving"
van den Hooven
30-12-2010 Goed hotel vriendelijk personeel ,we hebben hier elke dag ontbeten voor de rest zijn er zoveel retaurantjes .Het ontbijt was welliswaar steeds hetzelfde maar wel goed.Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Paramaribo maar deze wandeling is door de toestand van de trotoirs niet in het donker aan te raden.

met een groep, Nov. 2010
"Boudewijn"
N van Peer
26-2-2012 Mooi gelegen, voormalige ambassade, erg vriendelijk personeel die hun best doen de gasten het naar hun zin te maken, aan de kwaliteit en inrichting van de kamers, die wij hadden, behoeft enig onderhoud en weinig tot geen kastruimte. Beperkte tv zenders met zeer slecht ontvangst.
Zwembad niet zo proper.

met partner, Juli 2010
"Personeel zou klantvriendelijker mogen zijn"
lucia BABOELAL
3-8-2010 Heb,samen met mijn man in juli 2010 gelogeerd. Het viel me op dat het ontbijt iedere dag hetzelfde was op het surinaamse toespijs na. Men is daar druk bezig met krant lezen en spelen met mobieltjes. Hierdoor geen oog voor een kop koffie voor de klanten. Verder weet niemand iets. Slechte onderlinge communicatie. Manager is humeurig en niet bereid te zoeken naar oplossingen voor klanten.

met partner
"Heerlijk hotel"
sabrina
20-5-2010 Heerlijk hotel en goede service.
Wij kwamen midden in de nacht aan en kregen een kamer toegewezen achterin. Bij binnenkomst was de stank verschrikkelijk. Het bleek dat er heel veel verdelgingsmiddelen tegen insecten op de kamer waren. We hebben geklaagd bij de receptie (ook omdat we geen balkon of terras hadden) en kregen direct een veel grotere en luxere kamer met tuintje. Perfect geregeld. Het ontbijt is goed. Ook kun je prima dineren in het restaurant. Het personeel is super vriendelijk. Elke ochtend lag er een krant op de deurmat. Vanuit het hotel is het een stukje lopen naar het Vat. Overdag is dit prima te doen, maar in het donker zou ik dit niet aanraden, omdat het best een drukke weg is waar je langs loopt en de voetpaden niet zijn zoals wij ze gewend zijn. Voor weinig geld kun je een taxi nemen. Ontzettend genoten van Suriname en dit hotel. Wij komen graag nog een keer terug.

alleenreizend, Mei 2010
"Uitstekende residence om te logeren"
Vishant Poeran
15-6-2010 Residence inn is er geweldige plaats waar er gelogeerd kan worden. Voor mij als gast was alles fantastisch. De ligging in eerste instantie. De service en de kamers zijn ook heel professioneel. Ik raad anderen aan om dit Hotel zeker uit te proberen