Lodge Mantenga Lodge in Ezulwini Swaziland | Zoover

2 juni 2012

Lodge Mantenga Lodge Ezulwini

Beoordelingen Lodge Mantenga Lodge

Ezulwini
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mantenga Lodge gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mantenga Lodge achterlaten.

15 beoordelingen over Mantenga Lodge

7,3
7,1
6,6
5,4
met een groep, Mrt. 2012
"Simpele kamer"
geert en ria
23-4-2012 Met groepsreis aangedaan en van de totale reis was dit de minste,,oude muffe rijttjeshuisje maar met een goede keuken en een aardige bediening

met partner, 2012
"Geen aanbeveling, enkel heerlijk eten"
Hanneke1569
2-1-2012 Eten was HEERLIJK! Locatie is zeer moeilijk te vinden, accomodatie is zeer armoedig. Veel trappen in de tuin, daardoor kan het slecht toegankelijk zijn voor mensen die slecht te been zijn.

met partner, Apr. 2011
"Mooie accomidatie in Swaziland"
jos1977janssen
23-4-2011 Deze lodge was mooi centraal gelegen bij de to-do dingen in Swaziland. De kamers waren netjes verzorgd en het restaurant was prima. De service is vriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Lodge Mantenga Lodge bij:

met partner, Nov. 2009
"Eenvoudig, prima voor 1 nacht"
Okke en Sytske Eiss...
22-11-2009 We hadden een ruime kamer. Zeer eenvoudig en ouderwets ingericht en een onhandig ingedeelde badkamer. Er was geen buiten. We hadden vantevoren al op zoover gekeken en daardoor ook geen luxe verwacht dus het was prima. Het is echter niet te vergelijken met de lodges die wij in Zuid-Afrika bezocht hebben. 's avonds hebben wij buiten op het terras bij het restaurant gegeten en dat was echt verrukkelijk. Het onbijt is ook prima. De weg naar de lodge was trouwens ook slecht met veel gaten.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Voor Afrikaanse begrippen prima"
Familie Giesen
28-11-2010 Wij verbleven hier 1 nacht. De kamers stellen niet heel veel voor maar zijn wel schoon. Het restaurant is heel goed, je kunt hier heerlijk en spotgoedkoop eten. Wij waren met 3 mensen 378 rand kwijt (=34 euro) en we hebben alledrie 3 gangen gegeten en we hebben een fles wijn erbij gehad.

Zwembad zal in de zomer beslist heel leuk zijn, het was te koud om het te proberen

met jonge kinderen, Juli 2009
"Inrichting kamers aan opknapbeurt toe."
kristel
25-11-2009 Kamers zijn verschrikkelijk. Oude zooi en muf. Restaurant daarentegen is wel goed. Heerlijk gegeten en 's middags op terras in de zon wat gedronken. Veel apen in de omringende bomen.

met partner
"Accommodatie op palen"
Arjette
14-6-2009 Wij waren maar één nacht in deze leuke accommodatie op palen. Helaas regende het en kwamen wij 's avonds laat aan en gingen de volgende ochtend al vroeg weer weg. Het eten was heerlijk.

met partner, Juni 2009
"Erg eenvoudig (en veel Nederlanders)"
Chris
24-6-2009 Was een erg eenvoudige accommodatie. Koude kamers in de winter en een kleine nauwe badkamer. Wij waren er in een erg natte periode. Konden dus weinig in de omgeving doen maar er kan heel veel. Supermarkt en geldautomaat vlakbij.

met partner, Mei 2009
"Prima verblijf"
Baukje Falkena-de J...
8-3-2010 Ziet er leuk uit. Kamers lijken van buiten net op grote vogelhuisjes. Van binnen ruiken de kamers wat muf. Oude meubels en kleine douche. Maar was prima voor een doorreis hoel. Personeel was zeer vriendelijk. Het eten was heerlijk!! Gr. Benno & Baukje

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Swaziland is prachtig."
Guus
20-4-2009 Mantenga Lodge, een prima verblijf tijdens je rondreis.
Lief personeel. Geven zelfs een zang en dans optreden na het diner.
Overigens het eten is perfect voor ons een 10.
De huisjes liggen heel leuk.
De inrichting is wat aan de sobere kant, maar keurig schoon.
Zwembad aanwezig.
De lodge is heel goed te vinden.