Chalet Mlilwane Wildlife Sanctuary in Ezulwini Swaziland | Zoover

2 juni 2012

Chalet Mlilwane Wildlife Sanctuary Ezulwini

Beoordelingen Chalet Mlilwane Wildlife Sanctuary

Ezulwini
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mlilwane Wildlife Sanctuary gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mlilwane Wildlife Sanctuary achterlaten.

21 beoordelingen over Mlilwane Wildlife Sanctuary

7,9
7,4
met partner, Mrt. 2012
"Een aparte ervaring"
Eve Govers
Hoeveelheid ruimte
17-3-2012 Terug naar de basis, en onder dit motto scoort ook de inrichting hoog! Wij zaten in een Bijenhuisje.
Een hele aparte ervaring, maar niet bestemd om er langer dan 2 of 3 nachten te verblijven. Eten was slecht, zowel het buffet als a la carte, maar dat mocht echt de pret niet drukken. Vriendelijk personeel, schoon en puur.

met partner, Aug. 2011
"Mooi plek tussen het wild"
bert
Hoeveelheid ruimte
26-10-2011 slapen in een beehive. Tussen het wild en met een goed restaurant geeft een compleet vakantiegevoel

met partner, 2011
"Leuke plek"
clairetje85
Hoeveelheid ruimte
5-5-2011 1 nachtje verbleven tijdens onze 3,5 wk Z-A. Swasiland 2 dagen, was prima en ik had het niet willen missen. Vanuit deze goede accommodatie een paardrijrit geboekt van 2 uur (tussen de wildebeesten, zebra's en antilopen). Krokodillen en nijlpaarden vlakbij de accommodatie in het meer :). Ik vond de huisjes bijzonder leuk en verzorgd. Prima verblijf!

met partner, Nov. 2010
"Leuke plek"
Gerjo en Yolanda
Hoeveelheid ruimte
27-11-2010 Na het noorden van zuid afrika is swaziland een mooi groen land. Mlilwane is anders dan anders. Wij zaten in een mooie ruime rondavel met mooi uitzicht. In het park lopen de dieren: zwijntjes, impala e.d. gewoon rond tussen de huizen en restaurant. Je kunt paardrijden en mountainbiken tussen de beesten (geen big five uiteraard). Het eten was goed en het personeel over het algemeen zeer vriendelijk. Leuk voor een paar dagen.

met partner, Okt. 2010
"Knus, maar iets te veel kieren."
natalya
Hoeveelheid ruimte
25-12-2010 Dit was zeker de slechtste accommodatie die we hebben gehad (maar dat ligt aan de hoge standaard van Zuid-Afrika), wel leuk in een park (wat zeker niet te vergelijken is met Kruger!) We hadden een van de huisje die richting het restaurant staan. Het probleem waren vooral de kieren en gaten (het dak zat wat te hoog leek het), waardoor ik daar mijn enige muggenbulten heb opgelopen.. Ik zou ook niet weten hoe we dat hadden kunnen voorkomen. Ik zou hier niet opnieuw boeken. (het is via zelf boeken lastig in te schatten welke je moet boeken..)
Overigens was het avondbuffet wel leuk en goed (relatief prijzig in verhouding tot Kruger/Graskop, maar voor NL begrippen prima).

met een groep, Okt. 2010
"Beehive huisjes"
peter
Hoeveelheid ruimte
22-11-2010 Mooie locatie, met goede restauratie en beehive huisjes,echter wel met complete badkamer. Ziet er leuk uit, maar is ook vrij comfortabel. In de omgeving kun je uitgebreide wandelingen maken. Tijdens onze wandeling hebben we zebra's, impala's een krokodil, nijlpaarden, ibissen, wevervogels en meer gespot.

met een groep, 2010
"Mooi plek in Swaziland"
Richard
Hoeveelheid ruimte
14-9-2010 Mooie "beehives' om in te slapen, kampvuur, gezellig sfeer, dieren om je beehive, prachtig park om te wandelen of te fietsen

met vrienden
"Mooi eevoudig park"
Sam
Hoeveelheid ruimte
20-3-2010 Het is misschien niet het meest spectaculaire park dat Swaziland kent, maar de sfeer is er uniek en gezellig. Het park beschikt over een leuke bar, kampvuur en zwembad en het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. De prijs/ kwalitiet verhouding is uitstekend. Bezocht in Januari 2010.

met partner, Dec. 2009
"Mag je niet missen! Maar 1 x is voldoende"
C
Hoeveelheid ruimte
9-2-2010 Dit was echt een fantastische ervaring! Midden in een wildlife sanctuary met aardvarkens, herten, impala's en zebra's voor de deur! Het restaurant is ook goed en heeft uitzicht op een nogal 'actief' meer. Je ziet regelmatig een krokodil in actie. Heel gaaf! Toen wij hebben overnacht was er nogal onweer en regen, dus ik heb niet geslapen eigenlijk. Maar er zit een prima badkamer bij en de bedden zijn ook prima. Een klein puntje is de lucht in de hut. Neem alleen je pyama mee, want anders ben je gegarandeerd van een heel nare lucht in je kleding die blijft hangen tot de volgende was ; ). Ik kan het iedereen aanbevelen, voor 1 nachtje! Zo basic maar echt een top ervaring!

met partner, Nov. 2009
"Een ontspannen omgeving"
Mieke
14-2-2010 Mlilwane is geweldig omdat je daar kan wandelen en fietsen zonder begeleiding. Het is bijzonder om dichtbij bv zebra;s, gnoes en de verschillende antiloopsoorten te komen. Wij hebben daar 3 nachten doorgbracht in een hut. Deze lag heerlijk rustig! Prima resatuarant met uitzicht op een grote vijver. Helaas geen hippo's.
Overdag kan het druk zijn met dagtoeristen en schoolkinderen.