Chalet Hlane Royal National Park in Swaziland Swaziland | Zoover

2 juni 2012

Chalet Hlane Royal National Park Swaziland

Beoordelingen Chalet Hlane Royal National Park

Swaziland
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hlane Royal National Park gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hlane Royal National Park achterlaten.

8 beoordelingen over Hlane Royal National Park

6,9
met vrienden
"Bijzonder"
Sam
Hoeveelheid ruimte
20-3-2010 In Januari 2010 voor 1 nacht in de park verbleven. De lodges zijn voorzien van elektra in tegenstelling tot de "rondavels". Beiden hebben zijn charmes. Het park is ruim en er is genoeg wild te zien, zoals neushoorns, giraffes en leeuwen.
Het is een park waar je tot rust komt en trekt geen massa toerisme. Een aanrader.

met partner, Nov. 2009
"Aparte park"
Mieke
14-2-2010 Hlane is een apart park Wat opviel met de rest van SW is dat de mensen hier niet echt vriendelijk waren. Huisje muf, maar goedkoop. Uitzicht op neushoors, hippo's en olifant weer erg bijzonder. Wandelsafari een aanrader. Liepen bijna tegen een kudde olifanten, neushoorn op een paar mter afstand. Geweldig!

evelien berentschot
21-7-2008 Wij bezochten het park in maart 2008, wat een schitterende plek! en de service was geweldig. bij aankomst hebben we direct ons diner besteld, geen kaart, 1 gerecht, maar zo heerlijk. bij het schijnsel van een olielamp werd er gegeten. er waren 2 lodges beset, wij waren de enige campinggasten. toen we na het diner terugkwamen brandden olielampjes in de doucheruimte. alles schoon! wij waren zeer te spreken over deze back to basic plek!!!

"Schitterende plek"
Léon van Hengel
21-7-2008 Toen we,na een avontuurlijke reis van Nelspruyt naar Piggs Peak eindelijk in Hlane arriveerden wisten we niet wat we konden verwachten, maar dit overtrof onze stoutste verwachtingen.
De bediening is erg vriendelijk en wat is er nu romantischer dan dineren en douchen bij het licht van een olielamp.
's Morgens werden wij verrast door 6 neushoorns, die vlak voor ons lagen te slapen.
Een plek om altijd weer naar terug te keren!

Marika
8-6-2008 echt een prachtige romantische lokatie. geen electriciteit in de hut die wij hadden, maar op diverse plaatsen een olielamp. Prima bedden en krachtige douche met warm en koud stromend water. De gamedrive met driver Johannes smorgens om 8 uur was prachtig, aardige jongen. Echt een mooi park met lekker eten. Voor meer vragen mag je altijd mailen, wij hebben veel gezien in Swaziland

Familie
h.abrahamse
14-1-2008 Ik weet niet welke reis schrijver Mali (zie hieronder)gemaakt heeft, maar ik kan me niet vinden in zijn beoordeling. Wellicht is de reis georganiseerd gemaakt en is daarbij Hlane aangedaan. We reisden alleen en vonden Hlane een verademing. Hlane Royal National Park is geen hotel, geen luxe ook als mini-bars oid., Maar heeft meerdere chalets op het terrein, verspreid op 2 plekken. Wij zaten in Shongololo Chalet, een familiechalet. 2 slaapkamers + slaapzolder (max. 8 personen).
Geen airco/ventilatoren, wel horren en spray dus voor het slapen even ruim van te voren mugvrij maken (wij hadden geen last in september). Je kan er ontbijten/lunchen/dineren onder de sterrenhemel. Ook mogelijkheid voor gamedrives. Na de Sunset drive is je chalet romantisch verlicht door het personeel met parafine lampen. O ja het was er ook schoon :)

met vrienden
mali
1,0
9-11-2007 leuke dieren maar de slaapplek was flut.
was niet goed schoon.
kindvriendelijk veel te slecht.
en het was veel te duur.
dus als u deze reis wilt maken ik zeg u doe het niet!

Familie
h.abrahamse
11-10-2007 Een paradijs onder de sterren.
In dit park zijn twee overnachtings locaties met een aantal chalets. We hebben 1 overnachting gedaan in zeer ruime familiechalet (ook zeer betaalbaar) in het basiskamp Ndlovu. 's middags rondgereden, maar met een gewone auto is dat niet aan te bevelen. Aan het eind van de middag een sunset drive, met prima gids/chauffeur Johannes. Na o.a. olifanten, neushoorns en leeuwen gezien te hebben, prima gegeten onder de sterrenhemel (melkweg).
Na goede nachtrust prima ontbeten en weer op weg gegaan.