Hotel Breezes Beach Club & Spa***** in Bwejuu Zanzibar | Zoover

2 juni 2012

Hotel Breezes Beach Club & Spa***** Bwejuu

Beoordelingen Hotel Breezes Beach Club & Spa*****

Bwejuu Beach South East Coast, Bwejuu
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Breezes Beach Club & Spa***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Breezes Beach Club & Spa***** achterlaten.

23 beoordelingen over Breezes Beach Club & Spa*****

9,2
9,1
6,5
met partner, Feb. 2012
"Relaxen in breezes"
e.vanderstappen
2-3-2012 Breezes beach resort ligt aan een kilometers wit zandstrand, veel schelpen,
naaste omgeving zijn andere kleinschalige en wat grotere hotels. Bij eb
kan je niet zwemmen in de zee, deze trekt honderden meters terug maar je
kunt heerlijk over het strand wandelen. Mooi resort 74 kamers gelegen in
huizen, goed verzorgd, oosterse sferen, goed verzorgd zwembad, mooie kamers met alles erop en eraan, heerlijk eten.
Een aanrader.

met partner, Okt. 2011
"Schitterende plek vol rust en vriendelijkheid"
Berend
28-10-2011 Prachtig en sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel, lekker eten, en genoeg te doen! Heerlijke relax massages of catamaran zeilen of kitesurfen, om maar wat te noemen. Ook het zwembad is schitterend, maar niet echt geschikt voor kleine kinderen (1,40mtr, 1,60mtr en 2,10 mtr diep!) Eten op het strand is ook mogelijk, maar let wel goed op of het niet hoogwater is, want dan krijg je gegarandeerd natte voeten!
Verder is de Hotel giftshop belachelijk duur. Een paar plastic flip-flop slippers voor $50! Voor souvenirs of excursies kan je beter naar de Rafiki giftshop gaan (zie tip), of een mooie sjaal/hoofddoek/wikkeldoek maar ook t-shirts op het strand kopen (ong. $8,- of minder als je goed onderhandeld).

Wij hebben een heerlijke honeymoon hier gehad! Het geld meer dan waard!
Een echte aanrader!

Alles gaat onder het motto "Hakuna matata" (don't worry)

met partner, Okt. 2010
"Zeer goed voor maximum 5 dagen"
Ingrid Kint
24-10-2010 mooi resort, maar na 3x dominicaaanse , hebben die hotels wel nog een voorsprong,ivm de prachtig aangelegde tuinen, kamers e.d De safari in Tanzania was fantastisch en we konden dan goed uitrusten op't resort. Want er is dan ook niets te doen!!Ik lees graag een boek en puzzelt wat , voor mij geen probleem!maar mijn partner hou van beachvolleybal, petanque, e.d. Maar er was enkel stilte!!Misschien is voor dit resort 9 dagen te lang!! Gelukkig hadden we een laptop mee, waar er wat filmen opstonden,die hij kon bekijken!! maar voor de rest, alles zeer goed, de vriendelijkheid, de service!!Vooral het eten en de aankleding van het restaurant en het personeel was fantastisch!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Breezes Beach Club & Spa***...

"Goede prijskwaliteit"
frank
2-4-2010 Zeer mooi resort met goede keuken en zeer vriendelijke bediening. Eind maart zaten we wel al dicht bij regenseizoen dus enkele dagen regen. Geen telefoon op kamer vond ik minpunt,bv voor receptie te bellen, geen tv stoort niet. Verder zeer rustig hotel was maar half bezet. Dus geen probleem voor plaatsen aan zwembad of strand.

met partner, Feb. 2010
"Een mooi relaxhotel"
Astrid
28-2-2010 Hotel prima in orde, witte stranden en palmen. Niet echt een snorkelplek omdat het water veelal te laag stond. We hadden half pension en aten soms 's middags een snackje op het strand of in de beachbar. 's Avonds was er menu of buffet, naar gelang hoeveel gasten. Altijd 5-gangen menu, 1 maal zelfs 6-gangen menu wegens gala-avond. Elke avond had de bediening andere kleur outfit aan en waren de tafelkleden in dezelfde kleur, als ook de stoelcovers, erg leuk!

met partner, Nov. 2009
"Geweldig, echte aanrader"
Gonny
19-11-2009 Na een 9daagse safari lekker uitrusten op Zanzibar. Toen we aankwamen in Breezer hadden we al zoiets van wouw... En het is 7 dagen wauw gebleven. Het eten is heerlijk. Elke avond wat anders evenals de aankleding van het restaurant. Prima service. Kan echt niet een negatief dingetje opnoemen...

"Heerlijk verblijf"
Pauline
23-10-2008 Na safari in Tanzania paar dagen in Breezes. Prachtig decor, lekker eten en prima kamers. Mooie tuin en zwembad en altijd voldoende ligbedden beschikbaar. Goede service.

"Paradijsje"
Remy
20-9-2008 Aansluitend op onze safari hebben we zes dagen genoten in dit resort. Alles is prima geregeld. Je wordt persoonlijk verwelkomd door de manager en hij onthoudt alle namen! Het hele resort ademt rust en romantiek uit. De prijzen voor drankjes zijn wel wat aan de hoge kant.
Let ook op dat je voldoende contant geld bij je hebt, want op sommige plaatsen kun je alleen contant betalen (duikcentrum bijvoorbeeld). Alleen in Stone Town is een bank (1 uur enkele reis met taxi!)
Het resort is zeker een aanrader.

met partner, Jan. 2008
Marlena
25-1-2008 Op ongeveer 1 uur rijden van het vliegveld ligt dit prachtige hotel met Arabische 1001-nacht sfeer. Kamers zijn zeer ruim met balkon of terras en van alle gemakken voorzien (goed werkende airco en ventilatoren, klamboe rondom bed, minibar). Alleen ontbreekt er een tv of telefoon maar dat hebben wij niet gemist. Ruim voldoende ligbedden (met lekkere matrassen) bij zowel het zwembad als op het strand. Doordat het water bij eb ver terugtrekt kun je alleen aan het begin van de ochtend en aan het eind van de dag in zee zwemmen (dan wel waterschoenen aan voor de zee-egels!) maar het zwembad biedt prima uitkomst. Het eten 's avonds is afwisselend a-la carte en buffet en de aankleding van de eetzaal veranderd elke avond naar gelang het thema. Heerlijk gegeten! Animatie beperkt zich tot live muziek bij het avondeten. Kortom: een perfect strandhotel voor wie van rust en comfort houdt

met partner, Dec. 2007
Rianne
14-12-2007 Als verlenging na een safari heel goed bevallen. Elke avond een ander thema qua eten. Kamers heel mooi.