Hotel Sofitel Bangkok Silom**** in Bangkok Thailand | Zoover
Hotel Sofitel Bangkok Silom**** Bangkok

Beoordelingen Hotel Sofitel Bangkok Silom****

188 Silom Road, Bangrak, 10500, Bangkok
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sofitel Bangkok Silom**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sofitel Bangkok Silom**** achterlaten.

33 beoordelingen over Sofitel Bangkok Silom****

9,2
met vrienden, Mrt. 2012
"Fantastisch hotel"
bwi1950
1-4-2012 Hotel heeft mooie kamer en een fantastisch uitzicht, wij zaten op de 20e verdieping. Helaas zijn we er maar een nacht geweest, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Het ligt gunstig en de skytrain is vlakbij. Ontbijt was zeer uitgebreid. Het is zeker 5 sterren waard.

met partner, Juni 2010
"Geweldig hotel"
Edo
10-7-2010 Na een reis van een maand door Azië (6-2010) was onze laatste bestemming Bangkok, Sofitel Silom. Een geweldig hotel en wat een feest om de laatste dagen van je vakantie zo af te sluiten. Mooie, schone kamers met ramen tot de vloer. Het personeel is zeer vriendelijk en uiterst correct. Een serviceniveau wat je alleen treft in het hoogste segment van de 5-sterren hotels. Een hapje en drankje in de wijnbar op de 38ste verdieping is een ‘must’. Een adembenemend uitzicht over Bangkok. Mooi zwembad, uitstekend ontbijt. Sofitel Silom ligt gunstig ten opzichte van de gezellige uitgaansstraatjes in Patpong. Wij komen hier zeker terug.

alleenreizend, 2009
"Superbe"
Jean-Claude
3-10-2009 C'est un très bel et très grand hotel situé sur la Silom Road à coté du fameux quartier Patpong (10 mn à pied). Très belles chambres (les suites sont immenses), équipements plétoriques, salle de bains parfaites, literie de rêve (un des meilleurs lits que je connaisse), très calme....Le seul regret, à ce prix là, le WIFI pourrait être moins cher, voire gratuit !

Il y a par ailleurs tous les services dans l'hotel (boutiques, restaurant panoramique, fitness, piscine (trop petite et mal placée), bars, coiffeur, massages, etc,....)

Je ne vais que là, lorsque je suis à Bangkok (une dizaine de séjours)

zakelijk, Apr. 2009
"Beter dan thuis"
David
3-5-2009 Ja hier wordt je echt verwend, fijne bedden, vriendelijk personeel, vele keuze restaurants winkelen direct om de hoek, prachtig uitzicht.
Ik ga vast nog eens naar Bangkok en dan zeker weer Sofitel

met vrienden, Dec. 2008
"Schitterend hotel"
Barend
15-1-2009 Hier het eerste nachtje in Thailand overnacht. Echt een schitterend hotel met prachtige ruime kamers en lekkere bedden. Medewerkers waren allemaal heel netjes en aardig. Ontbijt was ook erg goed.

Zwembad is inderdaad niet groot, maar wel mooi en een leuk uitzicht! Maar wie heeft er een zwembad nodig in het levendige Bangkok?
Opvallend was ook de mandarijnen geur op de gangen en in de liften...

met partner, Mei 2008
"Fantastisch!!"
Miranda
3-8-2008 Een super hotel,mooie kamers,goede service,eten zeer uitgebreid.We hoorden op de kamer de hele tijd deuren dichtslaan maar dat was iets van de airco's dus bleef het geluid constant,toen vroegen we om een andere kamer,het duurde even maar kregen wel een andere kamer.De sky-train is een aanrader,ligt om de hoek en niet duur!!Vanuit dit hotel makkelijk op eigen houtje excursies gedaan bv. The tiger tempel in kanchanaburi,ZEKER DOEN!!

Annemarie
3-4-2008 Ongelooflijk dat dit geen 5 sterrenhotel is. Echt een van de mooiste hotels in alle steden van Thailand!! Top!!

ferry
28-1-2008 leuk hotel, groot, v9 bar aan te raden top cocktails. negeer de tuktuk chauffeur voor de deur. skytrain +-10 min lopen.clubroom is hetzelfde als deluxe echter gratis borrelen en in klein genootschap ontbijten. aanrader.

met partner, Jan. 2008
visschers
31-1-2008 Prachtig hotel. Gewoon AF. Superlekker eten.
Zwembad inderdaad wat klein maar wie komt er nu naar Bangkok om te zwemmen.
Dan moet je bv. Marriott Resort nemen.

R van der Linden
19-8-2007 prima hotel lekker centraal prima service kortom een echt azie hotel alleen begrijp ik niet dat het een 4 sterren hotel is mag best als een 5 sterren doorgaan.een aanrader.Rob.